Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
7 Ay Önce
857 Görüntülenme 9 dk, 43 sn

Mobil Oyun Önerileri 2024

Mobil Oyun Önerileri 2024

Mobil oyun önerileri, oyun severlerin merak ettiği konulardan biri oluyor. Telefonla oynanan oyunlar, heyecanlı bir süreci mümkün hale getiriyor. Mobil oyun seçenekleri, her türlü cihazda çalışabiliyor ve eşsiz bir oyun deneyimini teşvik ediyor. Peki, en iyi mobil oyunlar hangileri? Bu yazımızda en iyi ve en popüler mobil oyunlar listelendi!

En İyi Mobil Oyun Önerileri

mobil oyun önerileri 2024

Her zevke hitap eden en iyi mobil oyun önerileri şu şekilde sıralanabilir:

Apex Legend Mobile

Hemen herkesin favorisi konumunda olan Apex Legend Mobile, PC ve konsol sürümünün takdire şayan bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Serinin bütün karakterleri ve mekanikleri, bu oyunda da yer alıyor. Oyuna aynı zamanda Team Deathmatch ismi verilen yeni bir mod eklenmiş durumda. Öte yandan kozmetik öğeler, kilidi açılan savaşlar ve yeni karakterler de Apex Legend Mobile oyunu ile dikkat çeken detaylar oluyor. Apex Legend Mobile, oldukça eğlenceli ve heyecan verici bir battle royal oyunu olarak lanse ediliyor.

Free Fire Max

Mobil oyun önerileri 2024 listesinde Free Fire Max isimli oyun da var. Sevilen battle royale oyunu, iyi bir çok oyunculu mücadele olarak öne çıkıyor. Burada 50 oyuncunun yer aldığı bir adada mücadele ediyorsunuz. Tek başınıza, ikili ya da dörtlü olacak şekilde sonuna kadar yaşamda kalarak, her savaşı kazanmaya çalışıyorsunuz. Free Fire Max ile ekibiniz ile gerçek zamanlı iletişim kurarken çeşitli araçlar kullanırsınız. Bunlar arasında otomatik pompalı tüfek, keskin nişancı tüfekleri ve farklı araçlar konumlanır. 

Genshin Impact

Genshin Impact, en iyi mobil oyun çeşitleri arasında ön plana çıkan seçeneklerden biridir. Genshin Impact, büyük bir açık dünya RPG oyunu olarak oyun severlerin beğenisine sunulur. Klasik Zelda oyunundan ilham alan Genshin Impact ile kayıp ikiz kardeşinizi bulmak adına uçsuz bucaksız bir kıtayı deneyimlersiniz. Savaşırken pek çok karakterle tanışırsınız ve becerilerinizi geliştirme fırsatı yakalarsınız. Genshin Impact, türünün en eksiksiz oyunlarından biri olarak beklentilerinize yanıt verecektir.

Yu-Gi-Oh! Master Duel

Ünlü animenin telefonlar için mevcut en iyi kart oyunu olarak bilinir. Yu-Gi-Oh! Master Duel, klasik ve eksiksiz bir seçenektir. Yüzlerce farklı kart içermesinden dolayı eşi benzeri görülmeyen bir çeşitlilik arz eder. Bu sebeple destenizi dilediğiniz şekilde kişiselleştirmenize imkan tanır. Yu-Gi-Oh! Master Duel aynı zamanda gideren daha çok kartın dahil edildiği güncellemeler almaktadır. Bu da oyunu daha etkileyici kılmaktadır.

Call of Duty Mobile

Seri artık cep telefonlarına da ulaştı. Neredeyse tüm rekorları kıran Call of Duty Mobile, çok oyunculu deneyimi mobil versiyonda deneyimlemenize yardımcı oluyor. PC ve konsoldan sonra telefonda da oynanabilen bu eşsiz oyun, dünya çapında popülariteye sahip. Call of Duty Mobile ile diğer oyunculara karşı farklı savaş modları kullanırsınız. Tek başınıza Call of Duty Mobile oynamak istediğinizde de son derece eğlenceli bir mod olan zombi modu sizleri karşılıyor. Call of Duty Mobile daimi olarak etkinlik ve içerik güncellemelerine tabi tutuluyor. Bu nedenle oyun deneyimi her zaman iyileştiriliyor. 

Marvel Snap 

Hearthstone'u tasarlayan aynı stüdyo tarafından yaratılan oyun, yeni ve popüler bir kart oyunu olarak farkını ortaya koyuyor. Marvel Snap ile oyuncular, farklı Marvel karakterlerinden kartlar topluyorlar ve bu kartları diğer oyuncular ile düello gerçekleştirmek için kullanıyorlar. 3-5 dakika devam eden, kesinlikle yormayan ve son derece bağımlılık yaratan oyunlarla hızlı ve basit akıl yürütme oyunu olarak ön plana çıkıyor. Bu eğlenceli oyunda kahraman desteniz ile çeşitli stratejiler oluşturuyorsunuz. Çoklu evrende çeşitli savaşlara dahil olarak, muazzam bir eğlence elde ediyorsunuz.

Pokemon Unite

Popüler mobil oyun önerileri listesinde dikkat çeken seçeneklerden bir diğeri de Pokemon Unite oluyor. En sevdiğiniz Pokemon karakterini kullanarak, Pokemon Unite ile heyecan verici bir savaşa dahil oluyorsunuz. Mükemmel grafikler ve oyun mekaniği ile Pokemon Unite, oyuncuların favori seçimlerinden biri haline geliyor. Platformlar arası özellikleri ve çok oyunculu olması nedeniyle Pokemon Unite, kazanmak için çeşitli stratejiler geliştirmeniz gereken bir oyun modeli. 

Pokemon GO

Oyuncuların severek oynadığı Pokemon GO, global çapta isminden söz ettiriyor. Oldukça orijinal bir oyun deneyimi sunan Pokemon GO, GPS ve artırılmış gerçeklik kullanıyor. Devrim niteliğindeki oyun, muhteşem bir süreç vaat ediyor. Oyundaki aktivitelerin çoğu, evden çıkmak, spor salonlarında savaşmak, Pokemon yakalamak, baskınlar yapmak ve hatta Roket Takımına karşı savaşmak gibi diğer oyuncular ile etkileşimde bulunmanızı gerektiriyor. Oyunda geliştirebileceğiniz, toplayabileceğiniz ve güçlendirebileceğiniz 600’den fazla yaratık var. Bunun yanı sıra sayısız başarı, etkinlik, PvP savaşları ve daimi içerik güncellemeleri de yine oyunculara sunuluyor. 

League of Legends: Wild Rift

Wild Rift bu mobil oyunu ile vaat ettiği her şeyi oyunculara sunuyor. League of Legends serisinin mobil versiyonu olan oyun, bağımlılık yapıcı faktörleri bünyesinde bulunduruyor. League of Legends: Wild Rift, mükemmel oynanışı ile oyuncuları memnun ediyor. League of Legends: Wild Rift, orijinal oyuna sadık kaldığından dolayı çok sayıda oyuncu bu seçeneği değerlendirme fırsatı yakalıyor. 

CoinMaster

CoinMaster, mobil oyunlar arayanlar için en doğru seçimlerden biri oluyor. Diğer oyuncuların köylerine saldırabilmeniz için bir slot ekipmanında jeton ve diğer materyalleri kazandığınız, basit ve son derece bağımlılık yapıcı bir oyun. Oyunda ne kadar fazla saldırırsanız, kendi köyünüzü inşa etmek ve köyünüzü güçlendirmek için o kadar fazla kaynak elde edersiniz. Oyunda toplanacak kartlar ve kilidi açılması gereken senaryolar oldukça fazla. Bu nedenle CoinMaster adlı oyun da popüler seçimlerden biri haline geliyor. 

Stumble Guys

Fall Guys'tan ilham alan oyun, gün içinde bolca eğlence elde etmenize yardımcı oluyor. Stumble Guys, mobil oyun önerileri söz konusu olduğunda öne çıkıyor. Stumble Guys ile zorluklar sıra dışı ve tahmin edilemez. Oyun aynı zamanda siz ve arkadaşlarınız için eğlenceli zamanları teşvik ediyor. Bütün zorlukları tamamlayıp hayatta kalmaya odaklanıyorsunuz. 

Saint Seiya: Legend of Justice

Knights of the Zodiac serisinden gelen Saint Seiya: Legend of Justice, son derece bağımlılık yapan popüler bir oyun modelidir. Mangadan Poseidon destanından uyarlanan ve Knights of the Zodiac temalı olan oyun, ilk dikey ekran RPG oyunu olarak da lanse edilir. Oyun, ilgi çekici grafiklere sahiptir. Gerçek zamanlı savaşlar ve en güçlü takımı bir araya getirecek olan 88 şövalye içerir. Yeni bir mobil oyun arayışında olanlar için harika bir seçim olan Saint Seiya: Legend of Justice, oyun mekanikleri ile de dikkat çekiyor. Kazanmak ve bir diğer seviyeye ilerlemek için oyunda takımınızı tasarlarken çok düşünmeniz gerekecek. Saint Seiya: Legend of Justice, oynamayı kesinlikle bırakmak istemeyeceğiniz bir seçenek. 

PUBG Mobile

Oyun popüler PlayerUnknown's Battlegrounds'un mobil versiyonudur. Büyük bir mücadeleye katılmanızı gerektiren, heyecanlı ve eğlenceli bir seçimdir. PUBG Mobile, PC sürümü ile benzer haritaları, silahları ve oyun mekaniklerini kullanıyor. Farklı modlarla 100 oyunculu destansı savaşlara katılmanızı mümkün kılıyor. 

Minecraft

En iyi mobil oyun önerileri listesinde en sevilen isimlerden biri de Minecraft oluyor. Hem PC hem de cep telefonlarında popüler olan Minecraft, dünya çapında en fazla oynanan mobil oyunlardan biri oluyor. Esasen Minecraft, çok sayıda popüler ürünün yaratılmasında ilham kaynağı olmuştur. Yeni bir oyun türünün ortaya çıkmasını sağlayan Minecraft, bolca eğlenceli ve heyecanlı zamanları sizlere sunuyor. Pocket sürümündeki oyun, sadece küçük bir dünya ve daha az sayıda kaynak ile orijinal sürümün neredeyse bütün özelliklerini koruyor.

Minecraft Pocket Edition, LEGO’ya benzerliği nedeni ile genç oyunculara ek olarak karmaşık dünyalar oluşturmayı seven yetişkinler için de ideal bir seçim haline geliyor. Dolayısıyla yetişkinler için mobil oyun arayışında iseniz bu oyunu muhakkak denemelisiniz.

Roblox

Roblox oyununu cep telefonunuz vasıtası ile oynayabilirsiniz. Bu meşhur sandboz oyununun dinamikleri, simülasyondan parkura kadar farklı oyunları deneyimlemenize yardımcı oluyor. Süper eğlenceli mekaniği ile Roblox, dünyanın her yerinden geniş bir hayran kitlesine sahip. Bu nedenle dünya çapında çok sayıda oyuncu ile aynı anda oyun deneyimi yakalıyorsunuz. 

The Room

Cep telefonları için en iyi oyun seçeneklerinden biri olan The Room, en iyi işaretle ve tıkla bulmacalarından biri olarak görülüyor. The Room, orijinal ve yüksek kaliteli bulmacaları çözmeniz gereken gizemli bir oyun. The Room, ayrıca bulmaca çözmek adına çok fazla zaman harcamayı sevenlere hitap ediyor. Çok ilgi çekici ve sürükleyici olmasından ötürü, milyonlarca insanı kendisine çeker. Bununla beraber The Room, diğer birçok oyuna göre etkileyici grafikler barındırıyor.

Candy Crush Saga

Üçlü eşleştirme türünün şimdiye kadar yapılmış en iyi oyunu olarak biliniyor. Candy Crush Saga, tarihteki en başarılı oyun seçenekleri arasında yerini alıyor. Bağımlılık yaratan görselleri ve ses efektleri ile Candy Crush Saga, serideki farklı oyunlara dağılmış binlerce seviye içeriyor. İlk aşamalar kolay olsa da ilerleyen süreçte oyuncuları zorlu dönemler bekliyor. Yine de eğlenceli ve sürükleyici bir oyun olarak görülüyor. Candy Crush Saga, dikkat ve sabır gerektiriyor. Hemen her yaştan insana hitap etmeyi başarıyor.

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Harry Potter hayranları için bu yeni oyun, yüksek eğlence ve heyecanı beraberinde getiriyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery ile oyunda kaybolmanız ve bolca eğlenceli zamanlar geçirmeniz kaçınılmaz oluyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery, tamamlayabileceğiniz sihir ve gizem ile dolu farklı zorluklar sunuyor.

FIFA Football

En iyi Android mobil oyun önerileri arayanlar için FIFA Football harika bir tercih. FIFA Mobile, muhteşem grafikleri, mükemmel oynanışı ve çok sayıda içeriği ile futbol severlerin ilgisini çekiyor. Çevrimiçi ligler, PvP, 550’den fazla takım ve çeşitli modlar ile FIFA Football, büyüleyici bir oyun deneyimini destekliyor.

Motorsport Manager Mobile 3

Detaylarla dolu olan Motorsport Manager Mobile 3, çok gerçekli bir oyunda yarış takımınızı yönetmenizi sağlıyor. Motorsport Manager Mobile 3 ile yarışları gerçek zamanlı şekilde ya da çoklu kamera sistemi vasıtasıyla takip ediyorsunuz. Dünyanın en iyi pistlerinde şampiyonluk elde etmek için mücadele veriyorsunuz. 

Dream League Soccer 2022

Mobil oyun çeşitleri arayanlar ve futbol tutkunu olanlar, Dream League Soccer 2022 ile unutulmaz bir oyun keyfi yaşıyor. Burada dört binden fazla lisanslı oyuncuyu alıp geliştirebiliyor ve ardından hayalinizdeki takımı elde ediyorsunuz. Oyunun mekaniği, oyuncular tarafından çok beğeniliyor. Hareket yakalama özelliğine sahip olan üç boyutlu grafikler içeren Dream League Soccer 2022, beklentilerinizi optimal düzeyde karşılıyor. Dream League Soccer 2022, oldukça sürükleyici bir oyun türü olarak oyun severlerin beğenisine sunuluyor.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Pubg Mobile Nedir? Nasıl İndirilir?

Pubg Mobile nedir? Nasıl indirilir? Pubg Mobile ayarları ve merak ettiğiniz tüm bilgiler Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce
Pubg Mobile Bilgisayar Gereksinimleri 2023

En popüler oyunların başında gelen Pubg Mobile'in sistem gereksinimleri nelerdir? En detaylı bilgiler Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce
Pubg Mobile Global UC Nedir? Ne İşe Yarar?

Pubg Mobile Global UC nedir? Ne işe yarar? Pubg Mobile global UC ile ilgili merak ettiğiniz her şey Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce