Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
5 Ay Önce
277 Görüntülenme 2 dk, 51 sn

Honor of Kings Alessio Build

Honor of Kings Alessio Build

Honor of Kings Alessio Build

Alessio, Honor of Kings'te yeni çıkan bir kahraman olarak, uzun menzilli bir altın koridor/marksman olarak tanımlanıyor. Hava saldırısı, büyük hasar çıkışı ve kolay oynanabilirlik düzeyi ile A sınıfı bir kahraman olarak değerlendiriliyor. Navenia'dan gelen Alessio, hükümdar Milady ile bir ilişkisi olduğu biliniyor. Uzun menzilli yeteneğinin nasıl çalıştığını anladığınızda onu ustalaştırmak zor değildir. Bu rehberde, Alessio'nun yeteneklerine, en iyi buildlerine dahil olmak üzere, her oyunu Alessio ile domine etmek için ipuçları ve püf noktalarına bakacağız. Eğer karaktere sahip değilseniz en uygun fiyatlarla satın almak için hemen Honor Of Kings Jeton sayfasını ziyaret edin.

Alessio'nun Yetenek Analizi

Alessio, bir pasif ve üç aktif olmak üzere dört yeteneğe sahiptir. Pasif yeteneği, Alessio için çok önemlidir ve oyundaki en büyük erdemi olarak kabul edilebilir. Temel saldırısı, düşmanlara Alan Etkili (AOE) hasar verebilir ve yanı sıra hedefin maksimum HP'sinin %1'ine eşit ekstra hasar verebilir. Ancak, bu AOE kabuk hasarı, uçmasına engel olunduğunda kaçınılabilir.

Alessio için En İyi Arcana Yapısı ve Büyüler

Alessio için en iyi Arcana yapısı şudur:

  • [Unparalleled (V)*3 + Red Moon (V)*7] + Eagle Eye (V)*10 + [Reaver (V)*3 + Hunter (V)*7]

Bu yapı, fiziksel can çalma, fiziksel delme ve kritik hasar üzerine odaklanır.

Alessio için En İyi Buildler

Alessio için denenebilecek birçok build vardır. Sadece düşmanın seçimine göre rolünüzü belirleyin ve savaş alanındaki rolünüze odaklanın. Altın koridor rolüne odaklanarak Alessio için deneyebileceğiniz bir şablon aşağıdaki gibidir:

  • Boots of Dexterity
  • Shadow Ripper
  • Eternity Blade
  • Sunpool
  • Daybreaker
  • Bloodweeper

Honor of Kings Alessio Oynanış İpuçları

Alessio'nun yeteneklerini kullanma yeteneğine göre, onu oynaması kolay bir kahraman olarak sınıflandırabiliriz. Altın koridor rolünde çok güçlüdür. Oyunun erken, orta ve geç safhaları için mükemmel bir oyun planı içeren Honor of Kings Alessio rehberimiz, herhangi bir kahramandan en iyi şekilde yararlanmak için haritanın iyi bir anlayışına sahip olmanız gerektiğini belirtir.

Erken Oyunda, genel botu satın alın ve altın koridoruna gidin. İlk yeteneğinizi açın ve ilk dalga minyonları temizleyin. Destek yardım ederse, koridordaki düşmanlara tacizde bulunun. Güvenli bir mesafeden düşmanlara tacizde bulunmak için sadece birinci yeteneğinizi kullanın. Yan koridor nehir ruhunu ele geçirmeye çalışın.

Orta Oyunda, çiftliğinize odaklanın ve kule sürüşünü uzatmayın veya yapmayın. Düşman MM altın liderliğindeyse, zor zamanlar geçirebilirsiniz. Sadece buildinize odaklanın ve çekirdek öğelerinizi mümkün olan en kısa sürede satın almayı deneyin. Ancak bu süre zarfında, uygun dönüşlerle takımınıza yardım edin ve bir overlord veya tiranı güvence altına alın.

Geç Oyunda, Alessio en çok parladığı safhadır. Çalıda saklanmaya çalışın, sık sık haritada kendinizi göstermeyin ve rakip suikastçı sizi kolayca zorbalık edebilir. Sadece temel saldırılarınızı ve birinci yeteneğinizi spamlayın ve havadayken temel saldırılar kullanın, bu da havada biraz daha uzun süre kalmanıza yardımcı olur.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Honor Of Kings APK

Honor of Kings APK indir. Bu popüler mobil MOBA oyununu hemen cihazınıza yükleyin ve eşsiz oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

5 Ay Önce
Honor Of Kings En İyi Suikastçı Hangisidir

Honor Of Kings en iyi suikastçı hangisi olduğunu tüm detaylarıyla yazımızda öğrenin.

5 Ay Önce
Honor Of Kings Bilgisayarda Nasıl Oynanır

Honor of Kings bilgisayarda nasıl oynanır rehberimizle oyunu PC’de oynamanın adımlarını öğrenin. Daha iyi kontrol ve grafiklerle deneyiminizi geliştirin!

5 Ay Önce