Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
351 Görüntülenme 1 dk, 42 sn

eFootball Nedir? Nasıl Oynanır?

eFootball Nedir? Nasıl Oynanır?

eFootball nedir? Nasıl oynanıyor? Bu başlık altında siz değerli okurlarımız için eFootball oyunundan bahsetmek istiyoruz.

eFootball, insanların severek oynadığı bir futbol oyunu olsa da herkes tarafından sevgiyle karşılanmıyor. Bunun sebeplerine birazdan değiniyor olacağız. Efsanevi futbol oyunları arasında yer alan PES’in yeni adı olan eFootball, ücretli değil, aksine ücretsiz olarak oynanabilen bir oyun. Ücretsiz olması başta kullanıcıları sevindirse de oyun çıktıktan sonra eskiye oranla daha düşük bir kitleye sahip oldu.

eFootball Nedir?

eFootball, bir futbol oyunu. Konami tarafından geliştirilen bu oyunun orijinal adı Pro Evolution Soccer adı. Sonradan eFootball adıyla karşımıza çıkan yapım, kullanıcılara futbol coşkusunu yaşatıyor. Takımlar arasında rekabetin olduğu bu oyunda eğitim, maç, lig, turnuva, eFootball Pro topları, yaratıcı kulüp ve MyClub modları bulunuyor.

Çok oyunculu oyun desteğiyle kullanıcıların arkadaşlarıyla birlikte maç düzenlemesi mümkün. Hem masaüstü hem mobilden oynanabilen bu oyun, aynı zamanda çapraz platform desteğine de yer veriyor. eFootball ile birlikte kendi hayalindeki takımı kur ve müsabakalara katıl.

Oyunun sevilmemesinin pek çok nedeni var. Bunlar arasında takım sayısının az olması, oyunun PES’e göre daha basit kalması ve arayüzünün ciddi anlamda değişmesi olarak yorumlanabilir. Bazı oyuncular, PES’in orijinalliğinin gittiğini savunuyor.

eFootball Nasıl Oynanır?

eFootball nedir? Bu sorunun yanı sıra oyunun nasıl oynanacağı da insanların merak konusu olmuş durumda. eFootball oynamak için pek çok yol var. Önemli olan hangi platformdan oynanacağı. Aşağıdaki tablodan size uygun olan bağlantıyı seçmelisiniz.

Windows
Xbox
Android
iOS
PS4 ve PS5

eFootball Minimum Sistem Gereksinimleri

Windows

  • Windows 10 64 bit işletim sistemi
  • Intel Core i5-2300 veya AMD FX-4350 işlemci
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 660 Ti veya Radeon HD 7790 ekran kartı
  • 80 GB depolama alanı

Android

  • Android 7 işletim sistemi
  • 4 çekirdek 1,5 GHz işlemci
  • 2 GB RAM

iOS

  • iOS 13 işletim sistemi
BENZER BLOG BAŞLIKLARI
eFootball PES 2023 Nasıl Bir Oyun?

eFootball PES 2023, son yıllarda spor oyunlarını seven kullanıcılarla buluşan bir yapım. Bu yapım hakkında bilinmesi gerekenleri aktardık.

1 Yıl Önce