Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
363 Görüntülenme 2 dk, 21 sn

Youtube İzlenme Süresi Nasıl Arttırılır?

Youtube İzlenme Süresi Nasıl Arttırılır?

En popüler video paylaşım platformlarından birisi olan YouTube için izlenme süresi büyük önem taşımaktadır. Bu uygulamada sadece bir video yükleyerek popüler olmanız mümkün olmayacaktır. Eğer YouTube uygulamasında popüler bir hesap veya kanal haline dönüşmek istiyorsanız bunun için izlenme oranlarını artıracak belirli bazı teknikleri kullanmanız gerekecektir.

Bugün YouTube uygulamasında milyonlarca insanın içerik oluşturduğunu düşündüğünüzde izlenme süresini artırmak sizler için kolay bir durum olmayacaktır. Kanalınızın popüler bir kanal haline dönüşebilmesi için rakipleriniz arasından sıyrılmanız gerekecektir. Bunun için de YouTube izlenme sürenizi arttırmanız en önemli koşul olarak karşınıza çıkacaktır. 

Sizler de YouTube kanalınızda izlenme süresini artırmak istiyorsanız bunun için aşağıdaki detaylara dikkat etmelisiniz;

Kaliteli içerikler 

YouTube’da izleyicilerin ilgisini çekmek ve izlenme süresini artırmak için eğitici, bilgilendirici veya eğlenceli olan kaliteli içerikler üretmelisiniz.

Dikkat çekici başlıklar 

YouTube’da yayınlayacağınız videonun başlığı ilgi çekici olduğu zaman izleyicilerin ilgisini çekecek ve videonuz izlenmeye başlayacaktır. Aynı zamanda anahtar kelimelerinizi video başlığınıza eklemeniz gerekmektedir.

Video süresi

Kanalınıza yayınlayacağınız videoların süresi izleyicilerin izleme kararını etkileyen en önemli noktalardan birisidir. Kısa videolar her zaman çok daha ilgi çekici olacaktır. Ancak videonun konusuna göre daha uzun videolarda hazırlanabilmektedir. Bu durumda videolarınızın süresini anahtar kelimelerinizi en uygun şekilde optimize etmeniz tavsiye edilmektedir.

Video Açıklaması

Kanalınızda yayınlayacağımız her bir video için videonuz hakkında fikir veren açıklamalar yapmalısınız. Ve yine anahtar kelimelerinizi video açıklamalarınızda kullanmalısınız.

Video Tanıtımı

Youtube kanalınızda yayınlamış olduğunuz videoların izlenme süresini uzatmak için videonuzun tanıtımını etkin bir şekilde gerçekleştirmeniz büyük önem taşımaktadır. Videonuzu kullanmış olduğunuz tüm sosyal medya platformlarından tanıtabilirsiniz.

Tüm bu kriterlere bakıldığında eğer YouTube kanalı popüler bir kanal haline dönüşmesini istiyorsanız bu platformda yayınlamış olduğunuz tüm videolarınızda yukarıda belirtilen tüm detaylara dikkat etmeniz gerekecektir. Youtube izlenme süresini artırmak için kaliteli içerikler üretmek, izleyicilerin ilgisini çekecek etkileyici başlıklar ve açıklamalar yazmak, video sürenizi en doğru şekilde belirlemek ve bu videonun tüm dijital alanlarda tanıtımını yapmak sizlere fayda sağlayacaktır.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
YouTube SEO Stratejisi - Bölüm 1

YouTube'da daha yüksek bir sıralama elde etmek için hazır olun. YouTube'da videolarınızı ön plana çıkarmanın sırlarını keşfetmeye başlayalım!

1 Yıl Önce
YouTube SEO Stratejisi - Bölüm 2

Hazır olun, videolarınızın daha fazla ilgi çekmesini sağlamak için YouTube dünyasında bir adım öne geçmek için bu heyecan verici stratejilere göz atalım!

1 Yıl Önce
YouTube Para Kazanma Seçenekleri

Dünyanın en büyük video platformlarından birisi YouTube para kazanma seçenekleri ile bizleri karşılıyor. Sizlere bu alternatiflerden bahsedeceğiz.

1 Yıl Önce