İNDİRİM!
İNDİRİM!
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
5 Ay Önce
324 Görüntülenme 1 dakika, 39 saniye

Valorant RGX Katana Kaç VP

Valorant RGX Katana Kaç VP

Valorant dünyasında, RGX Katana, oyuncular arasında teknolojik tasarımı ve ışık efektleriyle büyük bir popülerlik kazanmıştır. Bu özel bıçak, RGX serisinin futuristik ve neon ışıklı tasarımını taşıyor ve benzersiz animasyonları ile kullanıcılarına sıradışı bir deneyim sunuyor. RGX serisi, Valorant'ın en yenilikçi ve göz alıcı temalı koleksiyonlarından biri olarak kabul edilir ve Valorant Points (VP) ile satın alınabilir.

RGX Katana Kaç VP 2024

RGX Katana, tek başına yaklaşık 5350 VP'ye mal oluyor. Türk Lirası cinsinden fiyatı, güncel VP fiyatlarına göre yaklaşık 750 ile 950 TL arasında değişiklik gösterebilir. RGX serisi, futuristik tasarımı ve oyunculara sunduğu görsel şölen ile Valorant'ın en dikkat çekici koleksiyonlarından biridir.

RGX Katana'nın Özellikleri

  • Futuristik ve neon ışıklı tasarımı ile göz doldurur.
  • Benzersiz çekme ve saldırı animasyonlarına sahiptir.
  • Kullanıldığında özel ses ve ışık efektleri duyulur.
  • Yakın dövüşte rakiplerinize teknolojik bir üstünlük sağlar.

RGX Katana Nasıl Satın Alınır?

RGX Katana'yı satın almak için öncelikle Valorant Points (VP) edinmeniz gerekmektedir. VP'leri, uygun fiyatlarla ve kolay bir şekilde Hesap.com.tr üzerinden satın almak için Valorant VP Satın Al sayfamıza göz atabilirsiniz. Satın alma işleminden sonra, size verilen epin kodunu kullandıktan sonra Valorant oyun içi mağazasından RGX serisine giderek bıçağı satın alabilirsiniz. Eğer bıçak süresi dolmuşsa, mağazanızda tekrar görünmesini beklemelisiniz.

RGX Katana Nasıl Kullanılır?

Bıçağı satın aldıktan sonra, Valorant içinde yakın dövüş silahınızın görünümünü değiştirmek için kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için oyun içi "Koleksiyonlar" sekmesine gidin ve bıçağın yanındaki "Kullan" düğmesine tıklayın.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Valorant İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Valorant'ta kullanıcı adı, nick veya isim değiştirme nasıl yapılır? Adım adım rehber ve detaylar yazımızda.

1 Yıl Önce
Valorant Nedir? Nasıl Oynanır?

Valorant nasıl oynanır? Bu heyecan verici FPS oyununda takımınızla birlikte düşmanlarınıza karşı mücadele edin!

1 Yıl Önce
Valorant Points Çeşitleri Nelerdir?

Valorant oyununda, VP çeşitleri satın alma işlemleri için kullanılır. Peki, VP'nin türleri nelerdir? Tüm detayları burada öğrenebilirsiniz!

1 Yıl Önce