Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
604 Görüntülenme 2 dk, 2 sn

Valorant Points Ne İşe Yarar?

Valorant Points Ne İşe Yarar?

Valorant oyunları ajanlarla oynanan oyunlardan bir tanesidir. Oyunda 5 kişilik bir grup kurulur ve bu 5 kişilik grup seçilen ajanlardan oluşacaktır. Ajanların farklı farklı özellikleri bulunur. Valorant oyunlarında ajanlar, oyuncuların beğendiği karakterler arasından seçilir. Valorant oyunlarında kullanılan valorant point ise oyun içinde bulunan mağazada bazı emtiaları satın almak için gerekli olan bir paradır. Bu parayı kazanmak için ise oyunu uzunca bir süredir oynuyor olmak gerekir. Ancak bu parayı biriktirmek son derece zordur. Bu parayı oyun dışından temin etmek gerekir. Bu paranın varlığı oyun içinde bulunan mağazada var olan materyalleri satın almayı sağlayacaktır. 

Valorant Point ile Oyun İçi Mağazadan Ürün Satın Alma

Valorant oyunlarını eğlenceli hale getirmek ancak Point sahibi olmak ile mümkündür. Oyuncuların kendilerini aktif, canlı ve popüler olarak göstermesi için oyun içinde ortaya çıkan yeniliklere ayak uydurması gerekir. Bu yenilikler bazen bir silahın deseni olurken bazen ise bir oyuncunun silah kabzasını ortaya çıkarır. Bu oyunda valorant point sahibi olan kişiler bu emtiaların tamamına sahip olacaklardır. Böylelikle bazı noktaların kilitlerini açmak mümkün olur. Online ortamda Valorant point satışı yapan adresler bulunuyor. Bu adreslerden Valorant Point satın alındığında oyuncunun hesabına bu pointler tanımlanıyor. Böylelikle oyuncular diledikleri emtiayı oyun içi mağazasından satın alma imkanı yaşıyor.

Valorant Point ile Oyunun Aktif Karakteri Sen Ol

Valorant online oyun kategorisine giren en eğlenceli oyunlardan bir tanesidir. Aynı zamanda bu oyunlar gerçekçi teması ile kişilere gerçek bir dünyada ve gerçek bir oyun sahasının içinde kendini hissettirir. Ancak bu oyunlarda aktif ve başarılı bir profile sahip olmak için valorant vp sahibi olmak gerekir. Bu oyunda da tıpkı diğer oyunlarda olduğu gibi yenilikler ve güncellemeler sürekli ortaya çıkıyor. Güncellenen emtialara ve materyallere sahip olan bir oyuncu oyunda aktif bir karaktere de sahip olmuş oluyor. Böylelikle ekibindeki diğer oyunculara karşı da bir adım önde başlamış oluyor. Valorant oyun parası bu anlamda oyuncuları popüler hale getirmek için kullanılıyor.

Hesap.com.tr üzerinden güvenli bir şekilde Valorant VP, Valorant Random Hesap ve Valorant Hesap satın alabilirsiniz. 

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Valorant İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Valorant'ta kullanıcı adı, nick veya isim değiştirme nasıl yapılır? Adım adım rehber ve detaylar yazımızda.

1 Yıl Önce
Valorant Nedir? Nasıl Oynanır?

Valorant nasıl oynanır? Bu heyecan verici FPS oyununda takımınızla birlikte düşmanlarınıza karşı mücadele edin!

1 Yıl Önce
Valorant Points Çeşitleri Nelerdir?

Valorant oyununda, VP çeşitleri satın alma işlemleri için kullanılır. Peki, VP'nin türleri nelerdir? Tüm detayları burada öğrenebilirsiniz!

1 Yıl Önce