İNDİRİM!
İNDİRİM!
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
1 Yıl Önce
531 Görüntülenme 2 dakika, 8 saniye

Valorant Points Çeşitleri Nelerdir?

Valorant Points Çeşitleri Nelerdir?

Valorant oyunlarında başarılı olmak isteyen oyuncuların Valorant Point'e sahip olmaları gerekir. Valorant Point oyun içinde bulunan özel skinleri satın almak için kullanılan bir para birimidir. Bu para birimi oyun geliştirici firması tarafından valorant için sağlanmıştır. Para birimi ile oyun içindeki mağazadan ekstra ürünler satın alınabilecektir. Böylelikle oyuncunun profili çok daha aktif, canlı, çarpıcı ve popüler bir profil haline gelir. Valorant Point ile oyuncuların profilleri de popüler bir oyuncu profili olacaktır. Bu para ile oyun içinde kullanılması gereken emtiyalara en hızlı şekilde sahip olmak mümkün olur. Oyuncunun bu anlamda diğer oyunculardan oyuna bir adım daha önde başlamış olması bu para birimi sayesinde sağlanacaktır.

Valorant Point Miktarı Ne Kadardır?

Valorant oyunlarında oyun içinde bir mağaza bulunur ve oyuncunun kendisini geliştirmesi için bu mağazada bulunan materyalleri satın almaya ihtiyacı vardır. Bu eşyalar ve geliştiriciler Savaş Bileti, Radyanit Puanı, Teklifler, Mağaza, Ajan Aktifleştirme olarak karşımıza çıkıyor. Bu eşya ve diğer materyalleri satın almak için kullanılabildikleri Valorant Puanları kısaca VP olarak adlandırılır. Birbirinden güzel skinleri kullanmak için Valorant vp ile harcama yapmaları gerekir. Valorant vp satın alırken farklı miktarlarda satın alınabiliyor. 175 vp ile 8750 vp arasında değişen valorant paraları elde edilebiliyor. Ancak bu paraları oyun içinde yapılan etkinlik ya da başarılar ile kazanmak mümkün olmuyor. Bu paraların satın alınması gerekiyor.

Valorant Oyun Parası Elde Etme

Valorant oyun paralarına sahip olmak için oyun içerisinde çok başarılı olmak gerekir. Ancak bu imkansız denilebilecek düzeydedir. Bu bakımdan valorant oyun parası satın almak gereklidir. Online ortamda valorant oyun parası satışı yapan adresler bulunuyor. Bu adreslerde farklı özellikler taşıyan valorant oyun paraları sergileniyor. 175 vp'den başlayarak 9.000'lere kadar valorant oyun parası satın alınabiliyor. Bu alanda kaliteli ve güvenilir adreslerden alınacak hizmet ile valorant oyun paraları hesaplara kısa bir süre içerisinde tanımlanıyor. Böylelikle oyun içerisinde Skin yükseltmek mümkün oluyor. Oyun içinde bulunan emtialara sahip olmak isteyen kişilerin Valorant oyun parasını satın almaları gerekiyor.

Hesap.com.tr üzerinden güvenli bir şekilde Valorant VP, Valorant Random Hesap ve Valorant Hesap satın alabilirsiniz. 

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Valorant İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Valorant'ta kullanıcı adı, nick veya isim değiştirme nasıl yapılır? Adım adım rehber ve detaylar yazımızda.

1 Yıl Önce
Valorant Nedir? Nasıl Oynanır?

Valorant nasıl oynanır? Bu heyecan verici FPS oyununda takımınızla birlikte düşmanlarınıza karşı mücadele edin!

1 Yıl Önce
Valorant Points Fiyatları Nelerdir?

Valorant Points (VP) fiyatları, oyun içindeki satın alma işlemleri için önemlidir. VP fiyatları hakkında bilgi edinmek için, bu rehberimize göz atın!

1 Yıl Önce