Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
436 Görüntülenme 2 dk, 17 sn

Tiktokta Canlı Yayına Nasıl Misafir Alınır?

Tiktokta Canlı Yayına Nasıl Misafir Alınır?

Tiktok uygulamasının en keyifli ve en can alıcı özelliği şüphesiz ki kullanıcılar tarafından açılan canlı yayınlardır. Bin ve üzeri takipçi sayısına sahip olan kullanıcılar Tiktok canlı yayın açma yetkisine sahiptir. Bu canlı yayınların en önemli özelliği tiktok kullanıcılarına iyi bir kazanç kapısı oluşturuyor olmasıdır. Çünkü tiktok kullanıcıları canlı yayın açtığında bu canlı yayını izlemeye gelen diğer kullanıcılar yayıncıya her biri belirli maddi değerlere sahip hediyeler vererek onların bu yayın üzerinden para kazanmasını sağlamaktadır. Bu nedenle Tiktokerlar canlı yayınlarını ilgi çekici bir hale getirmek için farklı yöntemler denemektedir. Canlı yayına misafir almak bu yöntemlerden birisidir.

Bugün kullandığımız en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan Tiktok uygulamasında canlı yayın özelliğiyle kullanıcıların ve takipçilerin kaliteli bir etkileşim kurması sağlanmaktadır. Tiktok yayıncıları açmış oldukları canlı yayına bir veya birden fazla misafir alarak karşılıklı konuşma ve sohbet ortamında gerçekleşen bir canlı yayın sunarak daha da popüler bir hale gelmektedir.

Sizler de Tiktokta canlı yayına nasıl misafir alınır diye merak ediyorsanız aşağıdaki işlem aşamalarını izleyebilirsiniz.

Tiktok Canlı Yayın

Tiktok uygulamasında canlı yayınınıza misafir alabilmek için öncelikli olarak bir yayın sürecini başlatmanız gerekecektir. Bunun için en temel kural en az bin takipçiye sahip olmanızdır. Eğer bin ve üzeri bir takipçi sayısına sahipseniz uygulamaya girdikten sonra alt kısımda bulunan menüde yer alan ‘Canlı Yayın’ seçeneğini tıklayarak canlı yayın başlatabilirsiniz.

Tiktok Canlı Yayına Misafir Almak

Tiktok Canlı yayınınıza misafir almak istiyorsanız bunun için canlı yayın ayarlarınızda bir düzenleme yapmanız gerekecektir. Canlı yayın ayarlarına girerek ‘Misafir Al’ butonunu etkin hale getirmelisiniz. Bu butonu etkili haline getirdiğinizde artık canlı yayınlarımıza Tiktok misafir daveti yapabilirsiniz.

Sizler canlı yayınınıza misafir olarak almak istediğiniz kullanıcılara bir teklif götürdüğünüzde bu kullanıcılar yayına katılmak istiyorlarsa Misafir Olarak Katıl’ seçeneğini tıklayarak sizlerin açmış olduğu canlı yayına katılım sağlayabilmektedir. Ve artık bu işlemlerden sonra misafirlerinizle birlikte canlı yayınlarınıza keyifli ve eğlenceli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.