Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
368 Görüntülenme 2 dk, 15 sn

Steam’den Alınan Oyunun Cd Key’ini Öğrenmek

Steam’den Alınan Oyunun Cd Key’ini Öğrenmek

Steam oyun severler için popüler bir dijital oyun dağıtım platformudur. Binlerce oyunu indirebilir, oynayabilir ve arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak etkileşimde bulunabilirsiniz. Ancak Steam üzerinden satın aldığınız bir oyunu başka bir platformda veya cihazda oynamak istediğinizde CD Key devreye girmektedir. Ve Steam CD Key girişi yapmadan oyunun açılması mümkün olmayacaktır. 

Steam oyun severler için bir cennet niteliğindedir. Geniş oyun arşivi ve kullanıcı dostu arayüzü ile milyonlarca oyuncunun tercih ettiği bir platformdur. Steam üzerinden satın aldığınız oyunların CD key’lerini bilmek oyunu yükledikten sonra daha sonra yeniden indirme veya oyunu başka bir cihazda oynamak istediğinizde oldukça önemlidir. Ve Steam üzerinden almış olduğunuz bir oyunun Cd Key bilgilerini saklamadıysanız bunları nasıl öğreneceğiniz konusunda bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.

Steam Oyunlarında CD Key Nedir?

Steam oyunlarında CD Key veya ürün anahtarı oyunu etkinleştirmek ve oyunu kurulum aşamasında doğrulamak için kullanılan benzersiz bir koddur. Bu anahtar genellikle oyunu satın aldıktan sonra Steam hesabınızda veya satın alma işlemi sırasında size verilen bir formatta bulunur. CD Key oyunu sahiplenmenizi ve etkinleştirmenizi sağlar.

Steam'den Satın Aldığınız Oyunun CD Key'i Nerede Bulunur?

Steam'de satın aldığınız oyunun CD Key'i genellikle oyunun kütüphanenizde bulunan Oyun Detayları bölümünde yer alır. Oyunun adını tıkladığınızda ekranın sağ tarafında CD Key veya Aktivasyon Anahtarı gibi bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneği seçtiğinizde, CD Key size gösterilecektir. CD Key genellikle harf ve rakamlardan oluşan bir dizedir ve oyunu başka bir platformda veya cihazda etkinleştirmek için kullanılır.

Steam'den Alınan Oyunun CD Key'ini Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Steam'den alınan oyunun CD Key'ini öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

  • Steam hesabınıza giriş yapın ve Kütüphane bölümüne gidin. Satın aldığınız oyunu bulun.
  • Oyunun üzerine sağ tıklayın ve açılan menüden Özellikler seçeneğini seçin.
  • Özellikler penceresinde Yerel Dosyalar sekmesine tıklayın. Bu sekmede CD Anahtarını Göster veya benzer bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayarak CD Key'inizi görüntüleyebilirsiniz.

Alternatif olarak Steam'den satın aldığınız oyunun CD Key'i e-posta ile size gönderilmiş olabilir. Satın alma işlemi sırasında veya sonrasında size gönderilen e-postayı kontrol ederek CD Key'i bulabilirsiniz.