Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
7 Ay Önce
513 Görüntülenme 9 dk, 36 sn

Shadow Fight 3 Nasıl Bir Oyun?

Shadow Fight 3 Nasıl Bir Oyun?

Shadow Fight 3, mobil dövüş oyunlarından biridir. Dövüş oyunlarını sevenler için iyi bir seçim olduğunu söylemek mümkün. Peki, Shadow Fight 3 nasıl bir oyun? Shadow Fight 3 nasıl oynanır? İşte detaylar…

Shadow Fight 3 Nedir?

Shadow Fight 3 nasıl bir oyun

Shadow Fight 3 adlı oyun, cep telefonlarında oynanabilen bir tür mobil RPG dövüş oyunudur. Shadow Fight 3, hem Android hem de İOS cihazlarda oynanır. Oyunda iyi bir dövüşçü olmak için pek çok şeyi bilmeniz ve bunları uygulamanız şarttır. Aynı zamanda dövüş sırasında yapmanız gereken çeşitli kombolar olacak. Bu kombolarla normalden çok daha fazla hasar verebilirsiniz ve rakibinizi iyi bir şekilde alt edebilirsiniz. 

Oyunda en önemli şeylerden biri kombolar olmaktadır. Kombolar normalde vereceğiniz hasarın çok daha fazlasını verir ve rakiplerinizi yenmenizi sağlar. Öyleyse bu komboları nasıl yaparsınız? Oldukça basittir. Silahlara özel ekipmanlar takarak çeşitli komboların kilitlerini de açmanız mümkün. Komboların bazıları için özel ekipmanlar gerekir. Aynı zamanda kombolar yaparak düşmanları yendiğinizde çeşitli ödüller alırsınız. Her oyunda olduğu gibi Shadow Fight 3 adlı oyunda da başlar başlamaz çok iyi konuma gelmeniz söz konusu olmayabilir. Fakat zamanla ve bol şekilde pratik yaparak iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. İlgili komboları öğrenmek adına eğitim modunu kullanabilirsiniz. 

Shadow Fight 3 Zamanlama

Shadow Fight 3 zamanlama konusu da çok önemlidir. Oyunda zamanlamaya dikkat etmek gerekir. Peki, oyunda zamanlama nerede daha çok önemli? Saldırılarınızı gerçekleştirirken zamanlamaya da odaklanmalısınız. Özellikle de rakibe kombolu bir saldırı gerçekleştirmek istiyorsanız bunu dikkatli bir şekilde ve tam zamanında yapmalısınız. Aksi durumda kombo boşa gidecektir. Rakibe saldırı gerçekleştirecekseniz rakibin boş zamanını kollamalısınız. Rakip size bir saldırı yaptıktan sonra veya bir kombodan sonra siz saldırıya geçebilirsiniz. 

Shadow Fight 3 Gölge Enerjisi

Oyuncunuzun güçlü saldırılar ve özel hareketler gerçekleştirmesi için gölge enerjisi şarttır. Gölge enerjisini sağlık çubuğunun hemen altından görebilirsiniz. Bu çubuk veya bar dolunca artık gölge enerjisini aktif etmeniz mümkündür. Böylece daha etkili bir forma dönüşürsünüz. Sonuç olarak normal saldırılar ve özel saldırılar çok daha güçlü hale dönüşür. 

Shadow Fight 3 Teçhizat

Oyunda ilerleme kaydettikçe ve seviye atladıkça yeni kartların ve sandıkların da kilitleri açılır. Bunların içinde de daha iyi teçhizat çıkar. Silahlar ve eşyalar gibi. Her daim daha iyi ve üstün olan zırhları ve silahları kullanmaya özen göstermeniz lazım. Bu sayede daha güçlü bir hale gelmeniz mümkün olur. Kısacası kendinizi sürekli olarak yenilemelisiniz. Bu da oyunda hiç zorlanmadan ilerlemenizi sağlar. 

Shadow Fight 3 Alternatifi Dövüş Oyunları

Shadow Fight 3 oyunu sevenler için bazı dövüş oyunları da ilgi çekici olabilir. Bu oyunlar arasında ön plana çıkanları sizler için sıraladık:

Street Fighter III: Third Strike

En sevilen dövüş oyunlarından biri olan Street Fighter III: Third Strike, dünya çapında popüler olduğu gibi ülkemizde de meşhurdur. Oyun severlerin ilgisini çeken Street Fighter III: Third Strike, tüm zamanların en iyi dövüş oyunudur. Heyecan verici mekanikleri ile ilgi çeken oyun, mükemmel bir süreç vaat eder. Bir diğer oyuna kıyasla dövüş bakımından ve aynı zamanda senaryolarla alakalı olarak pek çok yenilik geçirmiştir. Bu nedenle daha gerçekçi bir oyun olarak karşımıza çıkar. 

Super Smash Bros. Melee

Geleneksel dövüş oyunlarına benzese de Super Smash Bros. Melee, klasik mekaniklerin hiçbirini içermez. Oyun, Nintendo’nun en iyi karakterlerini bir dövüş oyununda bir araya getirir. Super Smash Bros. Melee, gösterişli, hızlı ve basit bir oyundur. 

Super Street Fighter II Turbo

Popüler dövüş oyunları arasında yer alır. Super Street Fighter II Turbo, pek çok kişi tarafından serinin en iyisi olarak kabul görür. Çeşitli oyun modları, yeni yüksek kaliteli kombinasyonları ve dövüşçüleri ile dikkat çeker. 

Mortal Kombat II

Serinin ilk oyunu gereksiz şiddet barındırıyordu. Ancak ikinci seri kaliteli müsabakalar sunuyor. Kanlı savaşlar ve ölümler hala oyunda mevcut. Fakat kombolar ve özel hareketler oyuna benzersizlik katıyor.

Soulcalibur

Sekiz yönde harekete izin veren oyun, eşsiz bir deneyim sağlıyor. Silahlara dayalı dövüş sistemi ile bir adım ön plana çıkan Soulcalibur, ayrıca unutulmaz dövüşçülere de sahip. Eski bir oyun olmasına karşı günümüzde hala tercih edilenlerden biridir. 

Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes

Serinin en iddialı oyunlarından biridir. Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes adlı oyunda toplamda elli beş karakter mevcuttur. Hepsi, özellikle de Marvel kahramanları ikonik versiyonlarına benzeyecek biçimde canlandırılmıştır. Takımda aynı anda üç dövüşçü ile oynanabilecek kombinasyonlar vardır.

Tekken 7

Dövüş oyunlarını sevenler için en iyi seçimlerden biri olur. Tekken 7 adlı oyunda savaşları daha sinematik hale dönüştüren yeni kamera seçenekleri, geliştirilmiş Rage sistemi ve ikonik karakterler var. Her dövüşçünün ustalaşmanız için yüzden fazla hamlesi mevcut.

Guilty Gear XRD

Çılgın kombinasyonlar, bloklar ve arcade sistemleri bu oyunun temel özellikleri olmaktadır. Fakat XRD daha da ileri gitmiştir ve oyunları yeni bir savaş sistemine uyum göstermeye zorlaşmıştır. Görünümü anime tarzında olan oyun, global çapta meşhurdur.

Samurai Shodown II

1994'teki Samurai Shodown II harika bir yenilikti. Oyuna çok çeşitli hareketler, karşı saldırılar ve aynı zamanda düşman silahlarını kırma yeteneği içerir. Oyuncular savaş başına pek çok farklı strateji oluşturduğu için bu oyun oldukça heyecan vericidir. 

Super Street Fighter IV: Arcade Edition 

Bu, dövüş oyunlarının yeniden popülerleştirilmesinden sorumlu bir oyun olarak dikkat çeker. Super Street Fighter IV: Arcade Edition adlı oyun, türün geçmişi ile geleceği arasındaki bağlantıyı oluşturur. Serinin en ünlü dövüşlerini, oyun mekaniklerini bugün gördüklerimize yaklaştırarak bir araya getirmiş durumdadır.

Capcom vs. SNK 2: Mark of The Millennium 2001

Dövüş oyunları arasında dikkat çeken bir seçim olan Capcom vs. SNK 2: Mark of The Millennium 2001, her yaştan oyuncu için iyi bir seçimdir. Oyuna farklı bir hava katan çeşitli dövüş stilleri içeren Capcom vs. SNK 2: Mark of The Millennium 2001, eşsiz bir deneyim sunar. 

The King of Fighters 2002 Unlimited Match

Oyun, üç savaşçıdan meydana gelen iki takım arasındaki savaşlara odaklanır. The King of Fighters 2002 Unlimited Match ile unutulmaz bir deneyim elde etmek söz konusu olabilecektir. The King of Fighters 2002 Unlimited Match ile bir önceki oyundaki bütün karakterleri de bulabilirsiniz. Çok çeşitli takım kombinasyonları içeren The King of Fighters 2002 Unlimited Match, rüya gibi bir oyun deneyimi vaat eder.

Darkstalkers 3

Bu eşsiz bir oyun çeşidi olarak oyunculara sunulur. Esasen Darkstalkers 3 adlı oyun mizah ve korkunun muazzam bir kombinasyonudur. Darkstalkers 3, Castlevania gibi oyunlardan ve Marvel gibi çeşitli dövüş oyunlarından öğeler alır. Özel animasyonlar içeren oyun, film izliyormuş gibi hissettirir. 

Virtua Fighter 5

Dövüş oyunları arayanlar için en iyi seçimlerden biri de Virtua Fighter 5 adlı oyun olur. Benzersiz hareketlere sahip, iyi dengelenmiş 17 dövüşçünün yer aldığı bu eşsiz oyun, hemen herkes için idealdir. 

Fatal Fury: Mark of The Wolves

Bu oyun King of Fighters’ın doğuşunu mümkün kılmıştır. Fatal Fury: Mark of The Wolves, harika kalitesi ile hala popülerdir. Dövüş sistemi, dövüş başlamadan evvel güçlendirmenin ne zaman ve hangi şartlar altında etkinleştirileceğini seçmenizi mümkün kılar. Bu, dövüşü daha az öngörülebilir ve daha zor hale dönüştürür. Oyuncuların, iyi bir dövüş seviyesini sürdürmesi çok önemlidir. 

Street Fighter Alpha 3

Street Fighter Alpha 3 büyüleyici bir oyun deneyimi vaat eder. Serinin sadece arcade versiyonu olmakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli karakter kombinasyonları ile de farkını ortaya koyar. Oyunun savunma sistemi büyük ölçüde iyileştirildi ve muazzam zamanlamaya sahip bir engelleme sistemi mevcut.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Oyun, bir önceki versiyonun basitleştirilmiş bir versiyonudur. Ultimate Marvel vs. Capcom 3, serinin en iyilerinden biridir. Güçlü kombolar oluşturarak rakibinizi alt edebilirsiniz. 

Mortal Kombat X

Android, PC, İos ve PS4, Xbox One üzerinden oynanabilen bir oyundur. Birçok oyuncunun bildiği gibi çok az dövüş oyunu Mortal Kombat X kadar eğlencelidir. Acımasız ölümler, çeşitli oyun modları, farklı görünümler, çoklu oyun stilleri, bu oyunu serideki en iyi oyunlardan biri haline getirir. Yeni karakterlerin ve konuk savaşçıların varlığına ek olarak bu oyun son derece eğlencelidir.

Soulcalibur VI

En sevilen dövüş oyunları söz konusu olduğunda ön plana çıkanlardan biri de Soulcalibur VI olur. Bu benzersiz oyun global çapta olduğu gibi Türkiye’de de meşhurdur. Dövüş oyunlarını sevenlerin beğenisini kazanır. Bir önceki seriye göre daha iyileştirilen Soulcalibur VI, klasik unsurları ve her bir karakterinin benzersiz özellikleri ile isminden bahsettirir. Diğer dövüş oyunu serilerinden her başarılı unsurdan biraz alınarak yenilik geçiren bu özel oyun, unutulmaz bir deneyim sunuyor. 

 Tekken 3

Birçok oyuncu için Tekken 3, 1997 senesinden bu yana serinin en iyisidir. Gelişmiş dövüşler, yeni dövüşçüler ve çok sayıda benzersiz kombinasyon ile fark yaratan Tekken 3, unutulmaz bir dövüş oyunu vaat ediyor. Kendine has özellikleri ile oyun, türdeki diğer oyunlara karşı iyi bir rakiptir. Aynı zamanda her dövüşçünün bütün hareketlerinde ustalaşması gerekir. Bu sayede oyunda başarı elde etmek mümkün olabilecektir. 

Killer Instinct

1994 senesinde Mortal Kombat ve Street Fighter ön planda idi. Fakat Killer Instinct adlı oyun da öne çıkmayı başardı ve milyonlarca hayran kitlesi edindi. Görsel açıdan son derece etkileyici olan bu özel oyun, ses efektleri ile de oyunculardan tam not almayı başarır. 

Skullgirls

Bu, Japon animesinden ilham alan bir oyundur. Şimdiye dek gördüğünüz en karikatürize görsellerden meydana gelir. Akıcı ve ustalaşması kolay dövüş mekanikleri haricinde kaotik takım savaşlarıyla da dikkat çeker.

Bushido Blade

Dövüş oyunlarına, aşırı kabul edilen bir zorluk seviyesi getiren Bushido Blade, kendine has nitelikleri ile farkını ortaya koyar. Oyunun zorluk düzeyi oldukça fazladır ve Bushido Blade gerçekçi bir oyundur. Yetenekli karakterler ile oyun, çok daha eğlenceli bir hale dönüşür.

The King of Fighters XIII

Serinin özünü koruyan bir oyundur. The King of Fighters XIII ile harika bir dövüş oyunu deneyimi elde edersiniz. Hızlı bloklar, sıralı kombolar ve arcade stili ile The King of Fighters XIII, beklentileri maksimum oranda karşılamayı sürdürür. Görsel ve ses açısından da muazzamdır.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Instagram Shadow Ban Nedir? Nasıl Kaldırılır?

Tıklayın ve Instagram'ın gizemli dünyasına dalın ve bu sorunu çözmenin yollarını keşfedin.

1 Yıl Önce