Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
7 Ay Önce
338 Görüntülenme 9 dk, 51 sn

Rush Royale Oyunu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Rush Royale Oyunu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bir kule savunması oyunu olan Rush Royale, Clash Royale oyun platformunda yer alan bir oyundur. Yayıncılığı ve geliştirmesi ise My Games ve IT Territory tarafından yapılmıştır. 2020’de piyasaya sürülen bu oyunu hem Android hem de IOS cihazlarda oynamak mümkündür. Bunun için uygun bir telefon sürümüne sahip olmak yeterlidir. Etkinlikler ve oyun modları ile zenginleştirilen bu oyunun PC sürümü de bulunuyor. Canavarlara ve rakiplere karşı savaşırken strateji kullanmayı da gerektiren Rush Royale, en popüler online oyunlar arasında yer alıyor. İşte, Rush Royale oyunu hakkında merak edilenler…

Rush Royale Oyunu Nedir?

Rush Royale oyunu

Birçok oyun sever, Rush Royale oyunu nedir araştırması yapar. Rush Royale oyunu, oyunu eğlenceli hale getiren kahramanları ve canavarları ile bir kule savunma oyunudur. Farklı modlar bulunmasına rağmen oyunun ana teması kuleyi korumak üzerinedir. Kuleyi korumak, esasen kazanmanın anahtarıdır. Rush Royale isimli oyunda zaman zaman etkinlikler de yapılmaktadır. Bu etkinlikler ve farklı oyun modları ile eğlenceyi yükselten bir online oyundur. PvP modunun yanı sıra bir arkadaşla beraber oynama imkanı sunan ortak mod özelliği de vardır. Bu şekilde oyunun dinamik bir işleyişe sahip olması sağlanır. 

Çoğu kule savunmasından farklı olarak birbirinden özel kartlar da oyunu oynama keyfini arttırmaktadır. Doğru zamanda doğru kartı kullanmayı gerektiren bu oyunda strateji de oldukça önemlidir. Oyunu kazanmak için farklı özelliklere ve farklı becerilere sahip kartlar arasında en uygun olanı seçmek gerekir. Bu kartlarda geliştirmeler yapılabiliyor. Oyunda kart kazanmak için sandık açılması gerekiyor. Bu sandıklar bir görev ödülü sonucu kazanılabilir veya satın alınabilir. 

Rush Royale Oyunu Özellikleri

Rush Royale oyunu özellikleri sıklıkla araştırılır. En popüler online oyunlardan biri olan Rush Royale oyununun ilgi çekici pek çok özelliği bulunuyor. Bu özellikler nedeniyle pek çok oyuncu, bu oyunu oynadıkça daha çok seviyor. Rush Royale oyununda benzeriz özelliklere, yeteneklere ve istatistiklere sahip farklı kartlar bulunuyor. Bu kartlardaki karakterleri doğru şekilde kullanarak oyunu kazanmak mümkün oluyor. Kart destesini doğru kullanarak ve daha güçlü kartlara sahip olarak oyunu kazanma ihtimali yükseltiliyor. Bu kartlar, bir oyuncunun sahip olduğu bir orduyu ifade ediyor.

Rush Royale oyununda farklı kart karakterleri olduğu gibi canavarlar da farklılık gösteriyor. Her bölümün sonunda kendilerine has mekanik özelliklere sahip bölüm sonu canavarları bulunuyor. Görünüşleri de ilgi çekici olan bu canavarların farklı etkileri oluyor. Bu bölüm sonu canavarlarını tanıyarak en doğru şekilde müdahale etmek gerekiyor.

Kart desteleri ile bir ordu kurulan Rush Royale oyununda bu orduyu yönetecek bir kahraman seçiliyor. Bunun için oyunda farklı becerilere ve farklı oynanış şekline sahip özel kahramanlar bulunuyor. Bir kart destesi kuran oyuncunun bu kahramanlar arasından kendisine en çok uyan kahramanı seçmesi ve ordusunu savaşa götürmesi gerekiyor. Bu oyunda oyuncunun güçlü bir general ve lider olması ile oyunu kazanmak mümkün oluyor.

Ordu ve general hazır ise sıra artık savaş modunu seçmeye geliyor. Rush Royale oyununda PvP veya ortak modda oynamak söz konusu oluyor. PvP oyun modunda rakip oyunculara karşı kule savunması yapmak gerekiyor. Ortak mod ise diğer oyuncularla takım kurma imkanı sunar.

Rush Royale oyunu, dinamik bir oyun gelişime sahiptir. Oyun akışı her zaman özel etkinliklerle zenginleştirilir. Birbirinden farklı etkinlikler ve farklı etkinlik kuralları ile oyuna heyecan katılır. Bu etkinlikler ile oyuncuların sınırlarını test etmesi ve farklı durumları deneyimlemesi kolay hale gelir.

Rush Royale Oyunu Kart Özellikleri

Koleksiyon ve kule savunma oyunu olan Rush Royale oyununda kartların farklı özellikleri bulunuyor. Kartlar; sıradan, nadir, epik ve efsanevi şeklinde katmanlara ayrılıyor. Bunları S listesi, A listesi ve B listesi olarak değerlendirmek de mümkündür. S listesinde yer alan kartların çok yönlü bir kullanımları vardır. Bu kartları kullanarak rakiplere büyük bir zarar verilebilir. Bu nedenle oyunda ilerleme ve oyunu kazanmada etkileri büyük olur.

A listesindeki kartlar da oyunculara pek çok avantaj sağlar. Çok yönlü etkilerinin yanı sıra S seviye kartlara göre daha kolay elde edilirler. Sandık sistemi ile kartların elde edildiği bu oyunda bu şekilde zamandan ve paradan tasarruf edilebilir. 

B seviyesi kartların özellikleri ise diğer kartlar kadar belirleyici olmaz. S ve A seviye kartlarına göre etkileri daha düşük olur. Daha çok ortalama hasar veren destek tipi kartlardır.

En İyi Rush Royale Alternatifleri

Rush Royale oyununu sevenler, aşağıdaki oyunları da beğenebilirler. Oyun dünyası her geçen gün gelişmeye ve zenginleşmeye devam ediyor. Bu geniş dünyada oyuncular tarafından tercih edilen oyunlar şu şekildedir:

Hollow Knight: Çoğu oyundan farklı olarak ilk başlarda bir amaçsızlık hissiyatı oluşturacak bir oyundur. Yine de oyunun sahip olduğu atmosfer nedeniyle pek çok oyuncu tarafından sevilmektedir. Hollow Knight oyunu, böcek istilası gerçekleşen bir dünya ile ilgilidir. Oyuncuların bu dünyada böceklerden kurtulmaları, hayatta kalmaları ve ilerlemeleri gerekir. Oyun karakterinin özellikleri ise geliştirmeye açıktır. Bir yandan yetenekler geliştirilirken diğer yandan da güçlü silahlar elde edilmeye çalışılır. Oyunda birbirinden ilginç pek çok silah bulunur.

Elden Ring: Karmaşık bir olay örgüsüne sahip bir dünyada geçen Elder Ring, bir rol yapma oyunudur. Oyunun konsepti ise dünyayı keşfederken olay örgüsünü çözmek ve bir yandan da düşmanları yenmektir. 

Outer Wilds: Güneş sisteminin gizemli dünyasına keşfe çıkmayı sağlayan bu oyunda evren oyuncuların önüne seriliyor. 22 dakika boyunca devam eden keşif hareketinin sonunda evren yok oluyor ve oyuncu ölüyor. Güneş sisteminin gizemini çözmek için farklı yollar ve farklı stratejiler izlemek gerekiyor. Oyun ile ilgili belirtilmesi gereken bir diğer detay ise oyunda canlandırılan karakterin bir tür uzaylı olmasıdır.

Alan Wake II: Ürkütücü ve tehlikeli bir dünyada geçen Alan Wake 2 oyununda oyuncuların karanlığın güçlerine karşı savaşması gerekiyor. Alan Wake oyunun devam serisi olan bu oyunda ana karakter Alan’ın eşi Alice’i kurtarması gerekiyor. Her yanı tehlikelerle dolu olan bu dünyada hayatta kalmak için her zaman tetikte kalmak gerekiyor. Korkutucu unsurlar ile oyun içeriği zenginleştiriliyor. 

Spelunky 2: Mağara keşfi için yola çıkılan bu video oyununda her oyuna girişte farklı şeylerle karşılaşılıyor. Bu sayede oyun dinamiği ve heyecanı yüksek tutuluyor. Oyunda mağaralardan hazine toplarken tuzaklardan ve rakiplerden korunmak gerekiyor. 

Hades: Aksiyon dolu ve hızlı bir tempoda ilerleyen bu oyunda oyuncuların Yunan mitolojisi dünyasını keşfetmesi gerekiyor. Hades’in oğlu Zagreus’u canlandıran oyuncuların bu dünyanın arka plan hikayesini çözerken hayatta kalması gerekiyor.

Frostpunk: Sıradan şehir kurma oyunlarından farklı olarak bu oyunda bir aciliyet havası vardır. Buz çağının yaşandığı bir 19. Yüzyıl dünyasında geçen bu oyunda oyuncuların görevi grubundaki kişileri ve kendisini hayatta tutmaktır. Bunun için buhar makinesi olan bir bölgeye sığındıktan sonra hayatta kalmak için şehir kurulmalıdır. Ayrıca doğal afetlere ve düşman saldırılarına karşı korunmak gerekir. Bir arka plan hikayesi ile oyun zenginleştirilmiştir. 

Baldur’s Gate 3: Fantastik bir dünyada geçen bir rol yapma ve macera oyunudur. Oyunda etkileyici görüntü ve ses efektleri ile oyunculara büyüleyici bir deneyim sunulmaktadır. Her karakterin farklı bir hikayesi ve yönü vardır. Bu nedenle oyunun ilerleyişi oyuncu tarafından belirlenir.

Disco Elysium: Revachol adında suç oranı yüksek ve kasvetli bir bölgede geçen bu oyunda birbirinden ilginç maceralara atılmak gerekiyor. Oyunun başlangıcı köhne ve kirli bir otel odasında gerçekleşiyor. Oyuncular, bu oyunda dedektif olarak yer alıyor. Bu unutulmuş şehrin sokaklarındaki katilleri yakalarken kendilerini de keşfetmeleri gerekiyor. Muhteşem görüntü tasarımları, hikayeler ve yan görevler ile oyunculara mükemmel bir deneyim sunuluyor. 

Valorant: Çıktığı zamandan beri zirveden olan CS: GO oyununun karşısına çıkan Valorant oyununda birbirinden farklı karakterler ve çeşitli silahlar içeren cephanelik bulunuyor. Birinci şahıs nişancı olarak oyunda yer alan oyuncuların hareket hızları ve stratejileri bu oyunda sonucu önemli ölçüde etkiliyor. Oyunda oyuncuların rakiplerine karşı savaşması ve ayakta kalan kişi olmaları gerekiyor.

Red Dead Redemption 2: Vahşi batının çorak topraklarında 1900’lü yıllarda geçen olayın tasarımlarında ve hikayesinde birçok detay bulunuyor. Oyunda suçluların üzerinde büyük bir baskı bulunuyor ve neredeyse yok edilmek üzereler. Oyuncular burada Arthur adlı karakteri kontrol ederek bu dünyada keşfe çıkmalılar. 

PUBG: Battlegrounds: Seçilen haritada hayatta kalmaya çalışılan bu oyunda rakiplere karşı da zorlu bir mücadele gerçekleştiriliyor. Oyuncular bir paraşüt ile seçilen araziye atlıyor. Sonrasında belli zamanlarda harita küçülmeye devam ederken oyuncular ayakta kalan son kişi olmaya çalışıyor. Bunun için birbirlerine karşı tekli veya takım olarak savaşmaları gerekiyor. 

Battlefield 1: Birinci şahıs bakış açısıyla oynanan bu oyun 1. Dünya Savaşı zamanında geçiyor. Oyunda oyuncular farklı savaş cephelerinde yer alarak düşmanlara karşı savaşıyor. Bunun için çeşitli silahlar ve taktikler kullanılabiliyor. 

Portal 2: Hem tatlı hem acı bir deneyim yaşatan bu oyun, birinci şahıs nişancı bakış açısıyla ilerliyor. Aksiyon dolu bir dünyada oyuncuların olay örgüsünü ve bulmacaları da çözerek ilerlemesi gerekiyor. 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Rainbow Six ile aynı olan kurgusal bir dünyada geçen bu oyunda oyuncuların görevi teröre karşı savaşmaktır. Rainbow Six ekibi ile ilgili de bilgi edinmeleri gerekiyor. Bu sırada çeşitli terör saldırılarına karşı direnmek için güçlü bir ekip çalışması gerekiyor.

GTA 5: İlk çıktığı zamanki popülaritesini koruyan GTA 5 ile aksiyon dolu bir dünyanın kapıları oyunculara açılır.

Destiny 2: Bir bilim kurgu dünyasında geçen bu oyunda oyuncuların güneş sistemini keşfetmeleri ve verilen görevleri yerine getirmeleri gerekiyor.

Counter-Strike: Global Offensive: Teröristler ve anti teröristler arasındaki mücadelelerin yer aldığı bu oyun birinci şahıs nişancı olarak oynanır. Oyuna giren oyuncuların taraflarını seçmesi ve ekibe katılması gerekir. Terörist gruplar bombalı eylemler planlayıp rehineler alırken anti teröristler bunları önlemelidir. 

Rainbow Six Siege: Yeni güncellemeler ile daima dinamik bir şekilde gerçekleşen bu oyunda oyuncuların birinci şahıs nişancı bakış açısıyla ekipleri ile savaşmaları gerekir. Oyunda stratejiler ve ekip çalışması çok önemlidir.

Minecraft: Oyunun birkaç farklı modu bulunuyor. Hayatta kalma, inşa etme ve izleme bu modlar arasında yer alıyor. Oyunun dünyası 2 ve 3 boyutlu karelerden ve küplerden oluşuyor.

Don’t Starve Together: Bu hayatta kalma oyununda oyuncuların kendilerine uygun karakteri seçerek oyun dünyasına girmesi gerekiyor. Oyunda geceleri gizemli bir tehlike ve korkunç yaratıklar nedeniyle hayatta kalmak zorlaşıyor. Ayrıca değişen mevsim koşullarına dikkat etmek ve gıda sorununu çözmek gerekiyor. 

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Semrush Nedir, Ne İşe Yarar?

Semrush ile anahtar kelime araştırması yaparak web sitenizin organik arama sonuçlarındaki görünürlüğünü artırabilirsiniz.

1 Yıl Önce