Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
373 Görüntülenme 2 dk, 8 sn

Pubg Oyununu Nereden İndirebilirim?

Pubg Oyununu Nereden İndirebilirim?

PUBG mobile oyununu Android ve iOS cihazlarınız için Google Play Store veya Apple App Store'dan indirebilirsiniz. PUBG PC versiyonunu ise resmi web sitesinden veya Steam üzerinden indirebilirsiniz. PUBG bir battle royale tarzı oyundur. Oyuncular, bir adada paraşütle inerler ve diğer oyuncularla karşı karşıya gelerek hayatta kalmaya çalışırlar. 

Hedefleri tüm diğer oyuncuları öldürmek veya son kalan kişi olmak olan oyun büyük bir savaş alanında geçmektedir. PUBG hesap açarak siz de bu maceraya katılabilirsiniz. PUBG indir seçenekleri günümüzde PC  ve Mobil cihazlarda farklılık gösterir.

Pubg Oyun Modları

Oyun birçok farklı oyun modu sunmaktadır. Oyuncular tek başlarına oynayabilecekleri solo modu, iki kişilik takım halinde oynayabilecekleri duo modu ve dört kişilik takım halinde oynayabilecekleri squad modu seçenekleri sunmaktadır. Oyun büyük bir haritada oynanmakta ve oyuncuların silah, mühimmat, sağlık malzemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri eşyalar haritada rastgele dağılmıştır. Oyuncuların hayatta kalması, oyunda stratejik düşünmelerini gerektirir. Oyuncular arasındaki savaşlar takım çalışması ve taktiksel düşünme becerileri oyunun başarılı bir şekilde oynanabilmesi için önemlidir.

Pubg Oyununda Verilen Oyun Sonu Ödülleri

Oyuncular düşmanların yerlerini tespit edebilmek için haritayı kullanarak ya da çevrelerindeki seslere dikkat ederek oynamalıdır. Oyunun sonunda kazanan oyunculara Chicken Dinner adı verilen bir ödül verilir. Oyun, dünya çapında popüler bir hale gelerek birçok profesyonel e-spor turnuvasına ev sahipliği yapmıştır. PUBG hesap, oyun içi satın almalar içermektedir ve birçok farklı silah ve ekipman seçeneği sunar. Oyuncular oyun içi para birimi olan BP’yi kazanmak için oyunu oynayarak, ya da gerçek para kullanarak PUBG UC satın alarak bu eşyaları satın alabilirler. PUBG heyecan verici bir battle royale oyunudur ve oynamak isteyenler için birçok seçenek sunmaktadır.

Oyunda oyuncuların hayatta kalmaları için birçok zorluk ve engel vardır. Mermi boşluğu, darbe hasarı, kıtlık, zehirlenme ve çevredeki diğer oyuncular gibi faktörler, oyunun zorluk seviyesini artırır. Aynı zamanda oyunda kullanılan silahlar gerçek hayatta kullanılan silahlara bağlı olarak benzersiz özelliklere sahiptir. Farklı silahlar daha düşük mermi kapasitesine sahipken yüksek hasar verebilirken anında ateş edebilen diğer silahlar daha düşük hasar verebilir.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Pubg Mobile Nedir? Nasıl İndirilir?

Pubg Mobile nedir? Nasıl indirilir? Pubg Mobile ayarları ve merak ettiğiniz tüm bilgiler Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce
Pubg Mobile Bilgisayar Gereksinimleri 2023

En popüler oyunların başında gelen Pubg Mobile'in sistem gereksinimleri nelerdir? En detaylı bilgiler Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce
Pubg Mobile Global UC Nedir? Ne İşe Yarar?

Pubg Mobile Global UC nedir? Ne işe yarar? Pubg Mobile global UC ile ilgili merak ettiğiniz her şey Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce