İNDİRİM!
İNDİRİM!
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
1 Yıl Önce
664 Görüntülenme 2 dakika, 6 saniye

Pubg Hesap Satışı

Pubg Hesap Satışı

7’den 70’e kadar oyuncu kitlesi ile dünya çapında en çok oynanan oyunlardan biri olan pubg mobile birçok platformda oynanabildiği gibi Android ve İOS telefonlarda da rahatlıkla oynayabileceğiniz versiyona sahiptir. Pubg oyun konusu 100 kadar oyuncuyu bir adaya koyarak burada ölüm kalım savaşı vererek birinci olmaları isteniyor. Oyuncular birincilik için kıyasıya mücadele verirken geliştirdikleri taktiklerle birincilik için birbirlerini öldürmek zorunda kalırlar. 

İster takım olarak ister bireysel olarak oynansın oyunda ilerlemek bu açıdan zorlanmaya başladığında belirli bir seviyeye ulaşmış oyuncu hesabını satabilir. Bu durum ileri seviyelerden oyuna başlamak isteyen oyuncular için büyük bir fırsattır.

Pubg Mobile Hesap Satışı Ne Kadar?

Pubg mobil hesap satış fiyatları kişiden kişiye değişerek oyunun hangi seviyesinde ve elinde ne kadar ne var ile ilgili olarak değişebilir. Güvenli kaynaktan para karşılığında hesap satın almak için dikkat edilmesi gerekir. Oyuncular hesaplarını satmak istediklerinde pubg hesabı karşılığında ne kadar istediğini de kendisi belirler. Pubg hesabı alıcıları kendi bütçelerine uygun fiyatlar arasından oynamak istedikleri seviyeyi alarak iki taraf için de karlı bir alışveriş sağlanmış olur. Pubg hesabınızı satmak için ilan vermeniz yetecektir. Hesap satın almak isteyen oyuncular kendileri için hesap satın almak istediklerinde zorlanmayacaklardır. Sitemiz üzerinden PUBG random hesap ve PUBG UC satışı gerçekleşmektedir. 

Pubg Hesap Satışı Ne İşe Yarar?

Pubg oyun severlerin en çok oynadıkları ve tercih ettikleri oyunlardan biridir. Pubg mobile versiyonunun da çıkmasından sonra dünya çapında çok oyunculu oynanabilen video oyunudur. Ayrıca pubg hesap satışları ve alışları çevrimiçi artış göstererek ileri seviyelerde oynamak isteyen oyuncular için de bir fırsat kapısı haline geldi. Oynamak istediğiniz seviyeyi satın alarak o seviyeden devam etmek oyunda ilerleyemeyenler için büyük bir fırsattır. 

Fakat bir pubg hesabı alırken dikkat edilmesi gereken durumlardan biri de, bu durumu kötü amaçlı kullanan dolandırıcıların hedeflerinde olmamaktır. Bu yüzden hesap satış ilanı verirken ve hesap satın almak isterken kaynakların güvenilirliğinden emin olun. Değerli eşyalarla birlikte satılan hesap daha fazla rağbet görmektedir, bu yüzden hesap satarken de hesap alırken de kaliteli kaynakları seçmelisiniz.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Pubg Mobile Nedir? Nasıl İndirilir?

Pubg Mobile nedir? Nasıl indirilir? Pubg Mobile ayarları ve merak ettiğiniz tüm bilgiler Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce
Pubg Mobile Bilgisayar Gereksinimleri 2023

En popüler oyunların başında gelen Pubg Mobile'in sistem gereksinimleri nelerdir? En detaylı bilgiler Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce
Pubg Mobile Global UC Nedir? Ne İşe Yarar?

Pubg Mobile Global UC nedir? Ne işe yarar? Pubg Mobile global UC ile ilgili merak ettiğiniz her şey Hesap.com.tr'de...

1 Yıl Önce