Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
7 Ay Önce
252 Görüntülenme 9 dk, 58 sn

Pin Out Oyunu Nedir? Nasıl Oynanır?

Pin Out Oyunu Nedir? Nasıl Oynanır?

Pin Out oyunu nedir ve nasıl oynanır sıklıkla merak edilir. Klasik Pinball ve Arcade mekaniğinin bir birleşimi olan oyun, İOS ve Android için piyasaya sürülmüştür. Peki, Pin Out nasıl oynanır? İşte, bu popüler oyun hakkında tüm ayrıntılar…

Pin Out Oyunu Nedir?

Pin Out oyunu nedir

Pin Out, İOS ve Android için piyasaya sürülen bir oyundur. Klasik Pinball oyununa çok benzer. Aynı zamanda Arcade mekaniğini barındırır. Oyunda tahtalarda yer alan paletleri koordine etmek adına ekranın kenarlarına dokunmakla sınırlı kontroller mevcuttur. Bu nedenle oyuncu, giderek daha da zor hale gelen bir dizi senaryo ile karşılaşır. Müsabakalar altmış saniyelik bir geri sayım sayacı içerir. Bu süre, panolardaki bonuslar sayesinde uzar. 

Pin Out oyunu nasıl oynanır diyenler için diğer önemli hususlardan söz edelim. Oyuncu, önceki senaryoları tekrardan devreye sokarak, topun cebe düşmesine izin verebilir. Fakat oyunun süresine de ayrıca dikkat etmek çok önemli. Pin Out oyununu ücretsiz bir şekilde telefonunuza yükleyebilirsiniz. Yüksek puanlar elde ederek, oyunda çok daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bağımlılık yaratan bir mobil oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Pin Out Oyunu Nasıl Oynanır?

Pin Out oyunu oldukça kolay bir şekilde oynanır. Yenilikçi, basit ve düşündürücü mekanikler sayesinde basit bir oynanış sunar. Oyuncu, Pinball maçları ile dinamik bir yüksek skorla karşılaşmaktadır. Bu sayede yeni tahtalarda ilerler, seviyelerin kilidini açma şansı yakalar ve oyundaki birkaç küçük müdahale ile karşı karşıya kalmaktadır. 

Oyunun pratik ve basit kontrolleri mevcuttur. Oyundaki düğmeleri etkinleştirmek adına ekranın yanlarına dokunmak gerekir. Aynı zamanda, arayüz, her oyunun başında ipuçları barındıran bilgilendirici kutularla karşılaşırsınız. 

Heyecan verici ses efektleri ile dolu olan Pin Out adlı oyun, her seviye için bir tane olmak üzere çeşitli şarkılar ile sizleri karşılar. Öte yandan Pin Out, farklı aydınlatma ve renk efektlerine sahip modern ve gelişmiş grafikler sunar. 

Oyun oldukça dinamik ve ilgi çekici olduğundan, dünya çapında popülerdir. Çeşitli ve giderek daha karmaşık hale dönüşen zorluklarla beraber gelişir. Oyunda oyun süresini çoğaltacak ve puan tablosunda rekor kırma olanaklarını elde etmenizi sağlayacak bazı bonuslar da bulursunuz. Benzer şekilde senaryolar, zamanlayıcıyı durmanızı sağlayan ya da yavaşlatan mini oyunlar da barındırır. Bu özel ödüller sayesinde oyun çok daha ilgi çekici bir şekilde oynanır. 

Pin Out oyunu, bağımlılık yaratan ve eğlenceli fırsatları beraberinde getiren çok çeşitli bonuslarla beraber gelir. Eşsiz bir oyun deneyimi yaratan Pin Out, her yaştan insanın ilgisini çeker. Oyuncu, bağlantılarını sorgulayabilir ve arkadaşlarını da takip edebilir ve onların puanları hakkında bilgi edinebilir. Ayrıca ücretsiz sürümde çeşitli sınırlamalar mevcuttur. Premium modda ise birçok farklı özellik kullanıcılara sunulur. 

Pin Out Oyunu Artıları ve Eksileri Nelerdir?

Pin Out oyunu avantajları ve dezavantajları bulunur. Oyunun artıları arasında arkadaşları takip etmek, çeşitli mini oyunlar ve bonuslar, kolay oynanış, basit komutlar, harika ses ve görsel efektler ön plana çıkar. Buna karşın oyunun eksileri de vardır. Ücretsiz sürüm, halihazırda kilidi açılmış seviyelerin başlatılmasına izin vermez. 

Pin Out Benzeri Mobil Oyun Önerileri

Pin Out severler için pek çok farklı alternatif mevcuttur. Bunlar arasında ön plana çıkanları sizler için sıraladık:

Scary Teacher 3D

Mobil oyun arayanların en çok sevdikleri oyun seçeneklerinden biridir. Scary Teacher 3D ile eğlenceli bir deneyim yaşamak oldukça kolaydır. Çok eğlenceli bir oyun olarak lanse dilen Scary Teacher 3D, her yaştan insanın sevdiği bir oyundur. Oyunda öğretmenlere şakalar yapmak için gerçeküstü görevleri üstlenmenizi sağlar ve görevleri tamamlamanıza yardımcı olur. 

Pocket Mortys

Bu, bir çeşit Pokemon oyunu olarak karşımıza çıkar. Fakat bu oyunda sevimli yaratıkların eğitmeni olmak yerine Rick’i kontrol edersiniz. Savaşlarınız çok çeşitli türlerden oluşan küçük Mortys olarak adlandırılan karakterlerle gerçekleştirilir. Seçenekler arasında Eyeless Morty, Underdressed Morty, Mudinha Morty yer alır. Savaşlar tıpkı Pokemon dönüş sistemini izler ve her karakterin kendine has özellikleri mevcuttur. Senaryoya ek olarak oyunda karakterlerinizin becerilerini diğer Ricks' Morty'lere karşı test etme şansı yakalarsınız. Ayrıca oyunda PvP mevcuttur.

Summoners War

Yoğun zorluklarla dolu bir oyun olarak karşımıza çıkar. Bu çok oyunculu strateji RPG'sinde bir Sihirdar olarak ön plana çıkarsınız. Krallığı korumak amacı ile görevinizde destek olacak canavarları kontrol etmek adına çok çeşitli büyüler ve diğer taktikler kullanmanız lazımdır. Gerçek oyunculara karşı farklı savaşlara katılırsınız. Bununla beraber yatırım yaparsınız ve canavarlarınızın eğitimini yönetirsiniz. Sonuç olarak loncanızı büyütmeye çalışırsınız. Popüler bir mobil oyun olarak dikkat çeker. 

Hitman Sniper

Efsanevi Agent 47 sayesinde dünya çapındaki riskli görevleri yerine getirerek, keskin nişancı tüfekleri ve diğer farklı modellerdeki tüfekler ile hedefleri ortadan kaldırmış olursunuz. Doğru hedefin kim olduğunu bulmak oldukça önemlidir. Aksi durumda görevi tamamlamak söz konusu olmaz. On farklı sözleşmede yüz elliden fazla görev bulunur. Puanınızı dünyanın her yerinden diğer oyuncular ile karşılaştırma şansı yakalarsınız. 

Dead By Daylight Mobile

Dead By Daylight Mobile, dünya çapında ünlü bir oyundur. En cesurlar için korku filmlerinden etkilenen olağanüstü bir mobil hayatta kalma oyunu olarak lanse edilir. Dead By Daylight'ta hayatta kalan bir oyuncunun ya da maçtaki bütün oyuncuları yakalayıp kaçmalarını önlemesi gereken bir canavarın rolünü devralırsınız. Tecrübe seviyenize ve suikastçının türüne bağlı şekilde deneyebileceğiniz birkaç farklı tuzak ve taktik mevcuttur.

Mario Kart Tour

Pin Out oyunu sevenler, bu oyunu da beğenerek oynayabilirler. Etkileyici yarışlarda dünyanın her yerinden oyunculara meydan okumanızı sağlar! Mario Kart Tour, klasik Mario Kart'ın mobil versiyonu olarak dikkat çeker. Ancak çok daha eğlenceli zorluklar ve zorlu yarışlarla oyunculara sunulur. Yapay zekaya, yakınlarınıza ve hatta dünyanın her yerinden insanlara karşı bu oyunu oynamanız mümkündür. Aynı zamanda denemek için oldukça rekabetçi bir sıralama sistemi de bulunur.

Granny

En popüler mobil oyun önerileri arasında dikkat çeken seçeneklerden biridir. Eğlenceli ve heyecanlı bir oyun deneyimi elde etmek isteyenlere hitap eder. Oynanışı basit olduğu için her yaştan ve her düzeyden kişi için çok uygun bir oyun türü olarak karşımıza çıkar. Korkunç bir evde mahsur kaldığınızı ve tek düşündüğünüz şeyin kaçmak olduğunu varsayalım. İşte bu oyun tam da bu senaryo üzerine kuruludur. Oyun aynı zamanda gizemli ve korku dolu oyunları sevenler için de ideal bir seçenek olarak kabul görür.

Arena of Valor

En sevilen mobil oyunlar arasında bir adım öne çıkan Arena of Valor, eğlenceli ve heyecanlı bir oyun deneyimi elde etmenize imkan tanır. Oynanışı basittir ve yeni başlayanlara da uygun olarak kabul edilir. Oyun Android cihazlar için versiyon sunar. Bir oyundan bekleyebileceğiniz her şeye sahiptir. Burada farklı kahramanlar ve becerilere erişme şansı yakalarsınız. Oyunları kazanmak için bol miktarda strateji geliştirmeniz gerekir. Oyun bilgisi ve takım çalışması da bu oyun için oldukça önemli kabul edilir. Türün hayranı olan herkes için Arena of Valor, telefonda olması gereken bir oyundur.

8 Ball Pool

İlk başta basit gibi görünse de biraz zor bir oyundur. Ancak oldukça eğlencelidir. En muhteşem atışları elde etmek için derinlemesine bilgi ve tecrübe gerektiren bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Bilardo sevenlerin favorilerinden biridir. Karmaşık bir fiziğe sahip olsa da oyunun heyecanı ve mekaniği oldukça ilgi çekicidir. 

Last Day on Earth: Survival

Bu oyun, zombi istilalarına direnmeniz gereken bir hayatta kalma oyunu olarak lanse edilir. Bunu yapmak amacı ile binaların, malzemelerin, engellerin ve çok daha fazlasının inşasına destek olacak kaynakları toplamanız çok önemlidir. Hem sığınağınızı kurarken hem de savaşta çok strateji gerektirir. 

Asphalt 9

Mobil oyun tutkunlarının favorilerinden biri de Asphalt 9 olur. Çok iyi grafikler barındıran bu popüler oyun, çok fazla içeriğe ve harika mekaniklere sahiptir. Bu yarış oyunu, cep telefonu aracılığı ile yarış deneyimi elde etmenize izin verir. Oyun, çok sayıda aylık ve haftalık etkinlikler sunar. Bunun yanı sıra oyunu çok çeşitli kılan bazı modlar ile dikkat çeker. Asphalt 9, kilidi açılacak elliden fazla araç ve dahil olabileceğiniz sekiz yüzden fazla etkinlik ile bir adım ön plana çıkmayı başarır.

Mobile Legends: Bang Bang

En popüler oyunlardan biri de şüphesiz ki, Mobile Legends: Bang Bang olur. Tüm dünyadaki en çok tercih edilen MOBA oyunlardan biridir. Bazı rakipler ile karşılaştırıldığı zaman basit oynanması ve ortalama grafikleri ile amatör oyuncuları da kendisine çeker. Aynı zamanda daha mütevazı cihazlar için de erişilebilir bir seçenektir. Bu nedenle milyonlarca insan tarafından beğenilir.

Rocket League Sideswipe

Oyun severlerin favorilerinden biri de Rocket League Sideswipe olur. Arabalar ile futbol oynamak pek alışılmayan bir durumdur. Ancak Rocket League Sideswipe sayesinde farklı bir deneyime imza atarsınız. Bu destansı oyun, eğlenceli ve unutulmaz bir süreç vaat eder. Üç boyutlu sahada heyecan verici bir müsabakaya dahil olursunuz. 

Don’t Starve: Pocket Edition

Mobil oyun arayanların dikkatini çeken bir başka seçenek ise Don’t Starve: Pocket Edition olur. Don’t Starve: Pocket Edition adlı oyun global çapta tercih edilir ve eşsiz bir deneyim yaratır. Bu oyunda hemen hemen her şey ile etkileşime girmek mümkündür. Hedefiniz ise hayatta kalmaktır. Oyun, özellikle de haritanın her yeni oyunda otomatik şekilde oluşturulması nedeni ile yüksek derecede zorluklar barındırır. Yine de eğlenceli bir seçimdir. 

Clash Royale

Gerçek oyunculara karşı gerçek zamanlı olarak kart, strateji ve savunma oyununda her düşmanın kulesini yok etmenizi sağlar. Bunlar, üç dakika kadar devam eden savaşlardır. Doğru düşmana doğru kartları kullandığınız sürece oyunda başarı elde etmeniz kaçınılmaz olacaktır. Ayrıca oyunun büyük bir oyuncu topluluğu bulunur. Bu da elbette maçları çok daha eğlenceli hale dönüştürür.

Animal Crossing: Pocket Camp

Ünlü Nintendo severler için özel olarak geliştirilen Animal Crossing: Pocket Camp, hem dünyada hem de ülkemizde bir hayli popüler. Cep telefonu ya da tablet vasıtası ile Animal Crossing: Pocket Camp oynayabilirsiniz. Bu eğlenceli oyun türü hem deneyimliler hem de amatör oyuncular için uygundur. Çok eğlenceli bir oyun seçeneği olarak karşınıza çıkar. Animal Crossing: Pocket Camp, kullanımı kolay kontroller içerir. Son derece erişilebilir bir oyundur. Eğlenceli ve sevimli grafiği ile hemen herkesin dikkatini çeker. Ayrıca çok yer kaplamaz ve hafif bir oyun çeşididir. 

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Pinterest'te Nasıl Takipçi Elde Edilir?

"Pinterest'te takipçi kazanmanın sırrı burada! İnanılmaz ipuçları ve stratejilerle Pinterest hesabınızı yükseltin. Takipçi elde etmek artık çok kolay!"

1 Yıl Önce
Pinterest Üyelik ve Kullanım

Pinterest üyelik oluşturma ve Pintereset üyeliğiniz ile yüksek etkileşim sağlamanıza yardımcı olacak ipuçları yazımızın devamında.

1 Yıl Önce
Pinterest İle Nasıl Para Kazanılır?

Pinterest İle Nasıl Para Kazanılır? İlham veren bir platformdan nasıl kazanç elde edebilirsiniz? Pinterest'in potansiyelini keşfedin ve gelirinizi artırın!

1 Yıl Önce