Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
7 Ay Önce
712 Görüntülenme 9 dk, 44 sn

PC Oyun Önerileri 2024

PC Oyun Önerileri 2024

Oyun severler, PC oyun önerileri hakkında bilgi edinmek isterler. Türü her ne olursa olsun bazı oyunlar var ki, eşsiz bir deneyim sunuyor. PC oyunları ile unutulmaz zamanlar geçirebilir, eğlence dolu anlar yaşayabilirsiniz. Hem kendiniz hem de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çok çeşitli bilgisayar oyun önerileri var. Bunlar arasında en popüler olanları sıraladık!

PC Oyun Önerileri Nelerdir?

pc oyun önerileri 2024

Oyun tutkunları, en popüler PC oyun önerileri hakkında bilgi almak isteyebilirler. İşte, son zamanların en iyi ve en çok tercih edilen PC oyunları:

Elden Ring

Listemizin ilk sırasında konumlanan Elden Ring, keşfedilecek devasa bir dünya sunuyor. Bir aksiyon RPG’si olarak karşımıza çıkan oyun, hem mekaniği hem de karakterleri ile ilgi çekici bir deneyim sağlıyor. Öte yandan oyunun senaryo yapımında George R.R. Martin yer alıyor.

God of War

Bu oyunda Kratos hayatta kaldığı müddetçe bolca maceraya atılabiliyorsunuz. God of War, iyi bir aksiyon ve macera oyunudur. Kratos, kendi oğlu Atreus’un babasıdır ve ona akıl hocalığı yapmak için geri döner. Oyuncu God of War ile İskandinav krallığında seyahat ediyor. Öte yandan Viking mitolojisindeki tanrılar ve canavarlar ile yüzleşiyor. Her iki karakteri de kontrol etme şansı yakalıyor. İlgi çekici hikayesi, güzel grafikleri, harika oynanışı ve yepyeni mekanikleri ile God of War, oyuncuların beklentilerini maksimum oranda karşılıyor. 

Hades

PC oyun önerileri arasında bulunan Hades, RPG ve aksiyon unsurlarına sahip bir oyundur. Hades ile oyuncu, hedefi yeraltı dünyasından kaçmak olan ölülerin tanrısı Hades’in oğlu Zargreus’u kontrol eder. Son derece dinamik bir dövüş stiline sahip olan Hades, seviyeleri zorlu bir şekilde nasıl geçmeniz gerektiğini öğretiyor. Oyun, karaktere destek olacak çok çeşitli mekanikler ve unsurlar barındırıyor. 

Forza Horizon 5

Forsa Horizon 5, oyuncuya muazzam bir dünya sunuyor. Burada yarışlar ve çeşitli yarışmalar ön plana çıkıyor. Özel modları deneyebilir, arkadaşlarınızla saatlerce sürecek bir oyun deneyimine imza atabilirsiniz. Bu oyun kolay kontrollere ve harika grafiklere sahip. Dolayısıyla oyuncuların beklentilerine yanıt veriyor. Yarış oyunlarını sevenler için iyi bir alternatif oluyor.

Lost Ark

Lost Ark, son dönemlerin en beğenilen oyunlarından biri oldu. Path of Exile ve Diablo’ya benzeyen mekaniklere sahip bir oyun seçeneğidir. Kolay oynanışı nedeni ile hemen herkesin beğenisine hitap eder. Ayrıca oyuncuları farklı sınıfları denemeye teşvik eder. Sınıflar, oyunda her biri benzersiz yetenekler ile donatılmış yapılardır. Lost Ark ile oyuncu, hikâye modu, yeni bir evren ve PvP modu gibi seçeneklere sahip olur.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy, en popüler PC oyunları arasında yer alır. Harry Potter dünyasına dayanan bir aksiyon rol yapma oyunu olarak dikkat çeker. İçinde 1800’lerde bir Hogwarts öğrencisi yaşayan bir oyun türüdür. Bu karakter, kaleyi ve sırları keşfediyor, sihir öğrenirken zorluklar ise karakteri bekliyor. Oyun oldukça güzel grafikler içeriyor. Ayrıca çok iyi ayrıntılara sahip. Bu da muazzam bir oyun deneyimini mümkün kılıyor. Harry Potter severler için iyi bir seçenek olan Hogwarts Legacy, hemen herkese hitap etmeyi başarıyor.

Chicory: A Colorful Tale

Bulmacaları çözmek, keşfetmek ve çok daha fazlasını yapmak için özel olarak tasarlanmış bir oyundur. Bu bağımsız macera oyunu, her yaştan oyuncunun ilgisini çeker. Chicory: A Colorful Tale, 2D oyun etkileşimli bir boyama kitabını andırıyor. Chicory: A Colorful Tale, oldukça farklı bir tema ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca karizmatik karakterleriyle de ilgi çekiyor. Basit bir oyundan çok daha fazlası olan Chicory: A Colorful Tale, oyuncuları memnun ediyor.

Disco Elysium

Bir tür açık dünya RPG’si olan oyun, suç ve yolsuzluk ile yüklü olan kaotik bir dünyada geçiyor. Hafıza kaybı ile uyanan bir dedektifi oynadığınız Disco Elysium, kişiselleştirme ve bolca aksiyon vaat ediyor. Oyun sadece benzersiz grafikleri ile değil, aynı zamanda olay örgüsünün derinliği ile de birçok ödüle layık görüldü. Disco Elysium, karakterlerin dünya ile nasıl etkileşime girdiklerini etkileyen bir beceri sistemine sahip. Yenilikçi bir savaş sistemi ile de oyuncuların dikkatini çeker.

F1 2022

Çoğu insanın favorisi olan F1 2022, en iyi PC oyun önerileri arasında konumlanıyor. Özgün bir Formula 1 deneyimi yaşatıyor. Ayrıca zorlu ve heyecan verici oynanışı ile oyuncuların beklentilerini optimal manada karşılamayı sürdürüyor. Karmaşık kariyer modu ve çarpıcı grafikleri ise F1 2022 isimli oyunun öne çıkan özellikleri arasında konumlanıyor. F1 2022 araba oyunlarını sevenler için biçilmiş kaftan.

It Takes Two

Sevilen oyun türlerinden biri de It Takes Two oluyor. Sadece işbirlikçi mod için özel olarak dizayn edilmiş bir tür platform macera oyunudur. It Takes Two ile ilişkilerinde kriz yaşayan May ve Cody isimli bir çift ön plana çıkıyor. İkisi bir büyü ile aniden bir oyuncak bebek halini alıyorlar. Çift, kendilerini fantastik bir dünyada buluyor ve bu dünyanın zorlukları ile mücadele etmek adına çeşitli mücadelelere girişiyorlar. Diğer yandan da ilişkilerini kurtarmak için birlikte hareket etmek zorunda kalıyorlar. It Takes Two ile oyuncular, birbirlerine yardım etmeye gereksinim duyarken, karakterlerin özel yetenekleri hususunda ustalaşmalıdır. Bu sayede iyi bir oyun deneyimi söz konusu hale gelebilecektir. 

Legends of Runeterra 

Dünya çapında popüler olan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyun türlerinden biri de Legends of Runeterra diyebiliriz. Bu, lig şampiyonlarının güçlü kartlar şeklinde savaşa dahil oldukları stratejik bir kart oyunu olarak biliniyor. Legends of Runeterra ile kartlar arasından özel kombinasyonlar elde etmek ve rakibinizi yenmek için çeşitli beceriler kullanmanız gerekiyor. Sizin ve rakibinizin tepki verebileceği ve karşı saldırı düzenleyebileceğiniz dinamik mekanikler, Legends of Runeterra isimli oyunun sevilen özellikleri arasında bulunuyor. Ayrıca Legends of Runeterra, oyuncunun kaybetse de kazansa da ilerleyeceği ve deneyim elde edeceği bir sistem barındırıyor. 

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Bu popüler oyun, 1997'de PS1 için piyasaya sürülen klasik RPG oyunun tekrardan yaratılmış halidir. Final Fantasy VII Remake Intergrade ile Shinra'ya karşı yürütülen süreçte Avalanche örgütünden Cloud ve arkadaşlarına dahil olursunuz. Final Fantasy VII Remake Intergrade, dünya çapında büyük bir oyuncu kitlesinin favorisidir. Daha yoğun olay örgüsü, yeni malzemeleri ve çeşitli özellikleri ile Final Fantasy VII Remake Intergrade, büyüleyici bir oyun deneyimini teşvik eder.

Dead Space

PC oyun önerileri arasında konumlanan Dead Space, üçüncü şahıs nişan oyunu olarak oyunculara sunuluyor. Uzaylı yaratıkların istila ettiği bir istasyona gönderilen uzay mühendisi Isaac Clarke ile oyunda aktif rol alıyorsunuz. Oyundaki yaratıklarla savaşmalısınız ve istasyonu derinlemesine keşfetmelisiniz. Ayrıca istilanın arkasında yatan gizemleri çözmeniz gerekiyor. Dead Space, oyun deneyimini daha sürükleyici hale dönüştürmek için gerçekçi grafikler ve özel ses efektleri barındırıyor.

The King of Fighters XV

Serinin en yeni oyunu olan The King of Fighters XV, klasik, popüler ve yeni karakterleri ile kötü adamlardan meydana gelen toplamda 39 tane dövüşçü içeriyor. Buna ek olarak The King of Fighters XV, 3x3x savaşlar da sunuyor. Oyunun hızını ve aksiyonunu bir üst noktaya ulaştıran mekanikler de yine The King of Fighters XV ile oyunculara sunuluyor. Esasen The King of Fighters XV, diğer oyunları geride bırakmayı başarıyor. Hem dövüş sistemleri ve karakterleri hem de online oynanabilmesi gibi özellikleri ile oyuncuları sevindiriyor. Farklı savaş modları, The King of Fighters XV adlı oyunda dikkat çekiyor.

Overwatch 2

Her yaştan oyuncunun beğenisi kazanan Overwatch 2, PC oyun önerileri 2024 söz konusu olduğunda en iyi seçimlerden biri. Bu, son derece eğlenceli, fütüristik ve yoğun bir oyun türüdür. Online olarak diğer oyuncular ile savaşan bir grup kahraman olarak Overwatch 2’de yer alırsınız. Overwatch 2 ile çok çeşitli oyun modları, haritalar ve yeni kahramanlar ile karşılaşırsınız. Oyunun grafikleri bir hayli gerçekçi. Overwatch 2’de rekabetçi ve işbirlikçi olmak üzere birkaç farklı oyun modunu deneme şansı yakalarsınız. Her biri kendi oyun stiline ve yeteneklerine sahip olan çok çeşitli kahramanlar arasından seçim gerçekleştirirsiniz.

Genshin Impact

Genshin Impact, en beğenilen oyun türlerinden biridir. Klasik Zelda’dan ilham almıştır. Bir tür açık dünya macera RGP oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkar. Kaybolan ikiz kardeşinizi bulmak amacı ile türlü maceralara katılacaksınız. Oyun süresince pek çok farklı karakter ile tanışma ve becerilerinizi geliştirme fırsatları yakalayacaksınız.

Psychonauts 2

Macera ve aksiyonu aynı anda sunan Psychonauts 2, oyun severlerin ilgisini çeken seçeneklerden biridir. PC oyun önerileri arayanların popüler seçimlerinden biri olur. Oyun, Raz isimli karakteri kontrol etmenizi sağlıyor. Benzersiz bir tarzı ve çok sayıda özelleştirilebilir gücü ile bu oyun, kötü bir adamı yenmeye çalışırken, entrika ve mizahı aynı anda yaşamanızı mümkün kılıyor. Son derece yaratıcı bir hikaye olduğu için Psychonauts 2, farkını ortaya koymayı başarıyor. 

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Süper kahraman ve Marvel hayranları için en doğru seçeneklerden biri de şüphesiz ki, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales adlı oyun. Yeni Örümcek Adam olma yolcuğunda Miles Morales karakterini yönetiyorsunuz. Burada New York’un güvenliğini tehdit eden çeşitli zorluklar ve düşmanlar ile karşılaşacaksınız. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, hem gerçekçi hem de sürükleyici olduğu için oyuncuları mutlu ediyor. 

Hitman 3

PC oyun tavsiyeleri listesinde Hitman 3 isimli oyun da konumlanıyor. Bu, World of Assassination üçlemesini tamamlayın bir macera ve aksiyon oyunudur. Hitman 3’te hedeflerini ortadan kaldırmak için yaratıcılık ve doğaçlama kullanan Ajan 47'yi kontrol ediyorsunuz. 

Yu-Gi-Oh! Master Duel

Global çapta tanınan ve sıklıkla tercih edilen Yu-Gi-Oh! Master Duel isimli oyun, kart strateji oyununun nihai sürümü olmaktadır. Yu-Gi-Oh! Master Duel, iki farklı biçimde oynanıyor. Diğer insanlar ile anlaşmazlık durumunda online ve çevrimdışı modda oynanabilir. İkincisi ise hikaye moduna geçip kart toplamak isteyenlere hitap eder. Yu-Gi-Oh! Master Duel, farklı kitleleri mutlu edecek mekanikler içeriyor. Öte yandan Yu-Gi-Oh! Master Duel, becerilerini geliştirmek isteyenler için oldukça eğlenceli ve ilgi çekici bir hikayeyi ele alıyor. Yu-Gi-Oh! Master Duel sayesinde dünyanın her yerinden oyuncular ile maçlar gerçekleştirebilirsiniz. 

Mini Motorways

Popüler PC oyun önerileri listemizin sonuncu sırasında Mini Motorways konumlanıyor. Bu oyun, büyüyen bir kentin planını tasarlamaya yönelik bir strateji simülasyon oyunu olarak lanse ediliyor. Burada hareketli bir metropol yaratmanız gerekiyor. Bunun için bir yol ve çok daha fazlasını barındıran bir trafik ağı oluşturmanız lazım. Oldukça ilgi çekici ve heyecanlı bir seçenektir.