Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
523 Görüntülenme 1 dk, 51 sn

Metin2 Sistem Gereksinimleri

Metin2 Sistem Gereksinimleri

Metin2 sistem gereksinimleri ile merak edilen bir oyun olmakta. Bu içerikte sizlere Metin2 oyunundan bahsediyor olacağız.

Oyunlar, hem çocuklar hem de yetişkinler için harika bir kaynak. Oyunlar sayesinde insanların ufku açılıyor, yeni şeyler öğreniyor. Doğru oyun seçimi yapmak yalnızca zekayı geliştirmekle kalmaz, el ve göz koordinasyonunun da ilerlemesini sağlar. Örneğin Metin2 oyunu, buna güzel bir örnek.

Metin2 Nedir?

Metin2, 2005 yılında Güney Kore ve Çin’de yayılmaya başlayan ve kısa sürede büyümeye geçen bir oyun. 2006’da GameForge’a satılan Metin2 için bir süre sonra yeni sunucular açılmaya başlandı. Hızla büyüyen oyun, Türkiye’de de aktif bir rol oynamaya gayret gösterdi.

Metin2, eski bir oyun olsa da halen oyuncu kitlesi bulunan bir oyun. Geçmiş neslin iyi hatırlayacağı Metin2, sunduğu özelliklerle biliniyor. Seviye yükselterek güçlenilen bu oyunda her seviyede yeni görevler bulunuyor. Karakter, istediği görevi tamamlayarak ilerliyor. Ticaret yapma, eşya yükseltme ve rakiplerle savaşma gibi özelliklerin yanı sıra oyunda daha birçok şey mevcut.

Metin2 Nasıl Kurulur?

Metin2 sistem gereksinimleri hakkında bilgi vermeden önce sizlere oyunun nasıl yükleneceğini açıklamak isteriz. Öncelikle oyunun bulunduğu gameforge sayfasına girin. Ardından hesabınız bulunmuyor ise kayıt olun. Sonrasında aynı sayfada yer alan “İndir” butonuna tıklayıp oyun istemcisini indirin. Oyun istemcisi, oyunu internetten indirmek ve kurmak için gerekli bir launcher. İstemciyi kurduktan sonra oyunu da kurmaya başlayın. Ardından hesabınıza giriş yapıp oyunu oynamaya başlayın.

Metin2 Sistem Gereksinimleri

Metin2, büyük bir sistem istemeyen bir oyun. Zaten eski bir oyun olduğu için istediği sistem özellikleri de oldukça düşük. Oyun, günümüz ofis bilgisayarlarında hatta altında bile akıcı bir performans sunacak kabiliyette.

En Düşük

  • Windows 7 işletim sistemi
  • 2. nesil Intel Core işlemci
  • 1 GB RAM
  • 512 MB VRAM bulunan ekran kartı
  • 6 GB depolama alanı

Önerilen

  • Windows 10 işletim sistemi
  • 7. nesil Intel Core işlemci
  • 2 GB RAM
  • 1 MB VRAM bulunan ekran kartı
  • 6 GB depolama alanı