Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
504 Görüntülenme 2 dk, 17 sn

Instagram Hikayelerine Müzik Nasıl Eklenir?

Instagram Hikayelerine Müzik Nasıl Eklenir?

Instagram uygulaması hesabınızda fotoğraf ve video paylaşımının dışında sizlere instagram hikaye ve reels paylaşma fırsatı sağlıyor. Bugün dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram uygulamasında paylaşmış olduğumuz hikayelerimizle müzik ekleyerek bu paylaşımları daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirebilirsiniz.

Instagram hikayeleri Instagram kullanıcılarının günlük anlık olarak yaşadığı olayları paylaşmak için tercih ettiği bir özelliktir. O gün yaşanan anlık anıları paylaşabileceğiniz instagram hikayeleri 24 saat içerisinde kendiliğinden kaybolmaktadır. Ve bu uygulamaların en güzel taraflarından birisi tüm Instagram hikayelerine istediğiniz müzikleri ekleyebiliyor olmanızdır.

Instagram hikayelerine müzik ekleyebilmek için belirli bazı işlem aşamalarını takip etmeniz gerekecektir. Instagram hikayelerine nasıl müzik eklenir diye soruyorsanız işte detaylar;

Hikayenizi hazırlayın

Instagram uygulamasına giriş yaparak ana sayfada sağ üst köşede bulunan profil resminize dokunun. Burada karşınıza çıkan kamera seçeneğine tıklayarak alt kısımda yer alan seçeneklerden hikaye seçeneğini aktif hale getirin. Ardından hikayenizi paylaşmak istediğiniz fotoğraf ve videoyu çekin veya galerimizden seçerek hikaye bölümüne yerleştirin.

Hikayenize müzik seçin

Eklemek istediğiniz fotoğraf veya videonun üstüne gelerek burada yer alan müzik simgesine dokunun. Müzik simgesine dokunduğunuzda sizleri müzik kütüphanesine yönlendirecektir. Müzik kütüphanesinde birçok farklı müzik türü arasında seçim yapmanız gerekecektir. Sizlere öneri olarak çıkan müzik alternatiflerini seçebileceğiniz gibi burada yer alan arama çubuğuna istediğiniz şarkının adına yazarak da seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Hikayenize müzik ekleyin

Geçtiğimiz veya arama çubuğunda bulduğunuz bir şarkıyı hikayeni ekle seçeneği üzerinden hikayenize kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Bu süreçte şarkıyı istediğiniz şekilde düzenleyebileceğinizi bilmelisiniz. Şarkı düzenlemesiyle şarkının herhangi bir bölümünü kullanabilir veya şarkının yükseklik ve düşüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

İnstagram kullanıcılarının birçoğu yayınlamış olduğu hikayelere o hikayeleri tamamlayan müzik seçimini yapmaktadır. Hikayeye müzik eklemek aynı zamanda takipçilerin ilgisini arttırarak daha fazla etkileşim almanızı sağlayacaktır. İnstagram hikayelerine müzik eklemek kolay ve pratik bir işlem sürecinden oluştuğu için sizler de her bir hikayeniz için zevkinize ve hikayelerinize uygun müzik seçimlerini gerçekleştirebilirsiniz.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Satışlarınızı Arttıracak Instagram Pazarlama Yöntemleri

Instagram pazarlama teknikleriyle satışlarınız patlayacak! Başarılı bir stratejiyle büyümek için etkileyici ipuçları burada.

1 Yıl Önce
Instagram Takipçi Kasma Yöntemleri

Instagram takipçi kasma yöntemleri ile insanların araştırmasını yapmış olduğu bir durum. Sizlere bu yollardan söz etmek isteriz.

1 Yıl Önce
Instagram'da Paylaşım Yapmak İçin En İyi Zaman Nedir?

Instagram'da Paylaşım Yapmak İçin En İyi Zamanı öğrenmek ister misiniz? Takipçi etkileşimini artırmak için en doğru zamanları keşfedin!

1 Yıl Önce