İNDİRİM!
İNDİRİM!
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
5 Ay Önce
275 Görüntülenme 2 dakika, 26 saniye

Honor of Kings Ukyo Tachibana Build

Honor of Kings Ukyo Tachibana Build

Honor of Kings Ukyo Tachibana Build

Ukyo Tachibana, Honor of Kings'te yüksek hasar potansiyeline sahip, mobil ve kalabalık kontrol yetenekleri ile tanınan güçlü bir Savaşçı/Suikastçı kahramanıdır. Ukyo'nun benzersiz yetenek setini ve stratejilerini ustalaştırarak savaş alanında hakimiyet kurabilir ve takımınızı zaferlere taşıyabilirsiniz. Diğer kahramanlarla sinerjilerini keşfedin ve tehditlerine karşı nasıl karşı koyabileceğinizi öğrenin. Eğer karaktere sahip değilseniz en uygun fiyatlarla satın almak için hemen Honor Of Kings Jeton sayfasını ziyaret edin.

Ukyo Tachibana'nın Pozisyonu ve Şerit Girişi

Alt Sınıf: Suikastçı Savaşçı
Takım Savaşı Pozisyonu: Orman
Gereksinimler: Yok

Ukyo Tachibana'nın Yetenekleri ve Becerileri

  • Hayalet Hücum Dilimi (Pasif): Ukyo'nun bir sonraki temel saldırısı daha uzun menzilli bir Çekme Kılıcı saldırısına dönüşür ve düşmanlara %130 fiziksel hasar verirken hareket hızlarını 2 saniyeliğine %50 yavaşlatır. Saldırı kenardaki bir düşmana isabet ederse ek %65 fiziksel hasar verir. Çekme Kılıcı her 5 saniyede bir hazırlanabilir.
  • Gizli Kılıç Yutma Hareketi (Yetenek 01): Ukyo geriye doğru sıçrarken kılıcını ileriye sallar, yakındaki düşmanlara fiziksel hasar verir. Bir düşman birimine isabet ederse, ikinci bir aktivasyon kullanılabilir.
  • Cennet Kıyıcı (Yetenek 02): Belirtilen yönde hızla kılıcını çeker, yolundaki ilk düşmana fiziksel hasar verir ve yolun sonundaki düşmanı 0.75 saniyeliğine sersemletir.
  • Gizli Kılıç Kar Yağışı Kesiği (Ultimate): Belirtilen yönde dört kez ard arda kılıcını çeker, her bir vuruşla fiziksel hasar verir. Her bir vuruş düşman kahramanlara isabet ettiğinde sağlık puanı kazandırır (kahraman olmayan birimlere isabet ettiğinde yarıya indirilir).

Ukyo Tachibana için Profesyonel Buildler

Önerilen Ekipmanlar:

  • Boots of Resistance
  • Axe of Torment
  • Spikemail
  • Siege Breaker
  • Master Sword
  • Star Breaker

Arcana

Önerilen Arcana:

  • Cataclysm x1
  • Mutation x9
  • Harmony x10
  • Eagle’s Eye x10

Ukyo Tachibana, Zhao Yun ile birlikte oynandığında dayanıklılık, yüksek hasar, mobilite, kalabalık kontrolü ve can çalma özellikleriyle güçlü bir ikili oluşturur. Yang Jian ile birlikte, klasik üst koridor/orman kombinasyonu, beceri sinerjilerine dayanarak dolaşır ve baskın yapar. Yüksek hasar ve kalabalık kontrolü, birçok kahramanın karşı koymasını zorlaştırır.

Ukyo Tachibana'nın karşıları Lady Sun ve Frost gibi kahramanlardır. Lady Sun'un çevikliği, Ukyo'nun kalabalık kontrolünü isabet ettirmesini zorlaştırır ve Frost'un ultisi, Ukyo'nun saldırılarına karşı dayanıklılığını sorgulamasına neden olur.

Ukyo Tachibana ile oynarken, koridor aşamasında 1. ve 2. yeteneklerle taciz edin, takım savaşlarından önce yanlarda doğru konumlanın ve düşmanın kalabalık kontrol yeteneklerini kullandıktan sonra savaşa girin. Yüksek öncelikli hedeflere odaklanın ve takımınız için önemli zaferler kazanın.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Honor Of Kings APK

Honor of Kings APK indir. Bu popüler mobil MOBA oyununu hemen cihazınıza yükleyin ve eşsiz oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

5 Ay Önce
Honor Of Kings En İyi Suikastçı Hangisidir

Honor Of Kings en iyi suikastçı hangisi olduğunu tüm detaylarıyla yazımızda öğrenin.

5 Ay Önce
Honor Of Kings Bilgisayarda Nasıl Oynanır

Honor of Kings bilgisayarda nasıl oynanır rehberimizle oyunu PC’de oynamanın adımlarını öğrenin. Daha iyi kontrol ve grafiklerle deneyiminizi geliştirin!

5 Ay Önce