Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
380 Görüntülenme 1 dk, 42 sn

FIFA Mobile Nedir? Nasıl Oynanır?

FIFA Mobile Nedir? Nasıl Oynanır?

FIFA Mobile nedir? Nasıl oynanıyor? Sistem gereksinimleri neler? Bu başlık altında siz değerli oyuncularımız için FIFA Mobile’i açıklayacağız.

Günümüzün en popüler oyunları arasında FIFA serisi yer alıyor. Son yıllarda FIFA serisinin sonunun geldiğine dair haberler var. Bunun sebebi FIFA kurumunun sözleşme için büyük bir meblağ istemesi. Yeni sezonlarda farklı bir isimle kullanıcılarını karşılayacak olan EA, FIFA Mobile adında bir oyuna da sahip olmakta. FIFA Mobile, adından da anlaşılacağı üzere mobil oyunculuğu hedef alan bir yapım.

FIFA Mobile Nedir?

FIFA Mobile, mobil oyuncular için geliştirilmiş olan bir futbol oyun. Kullanıcılar, kart toplayarak kendi takımını güçlendiriyor ve maçlara çıkıyor. Lig bulunan bu oyunda oyuncular, turnuvalara gidiyor ve maça önemli anlar katabiliyor. Bir maça çıkıldığında maçın tamamı oynanmıyor, bunun yerine bazı sahneler oynatılıyor. Bu da hızlı bir oyun demek. Örneğin gol atmak adına size bir şans tanınıyor. Bu şansınızı iyi kullanmanız gerekiyor.

Çeşitli etkinliklere yer veren ve ödüller dağıtan FIFA Mobile, pay to win yapıda bir sisteme sahip. Yani kullanıcılar, sanal para satın alarak bazı özelliklere daha hızlı ulaşabilmekte. Oyun, o kadar çok özelliğe sahip ki sıkılmadan saatlerce rahatlıkla oynanabilir düzeyde.

FIFA Mobile Nasıl Oynanır?

FIFA Mobile Android ve iOS işletim sistemi üzerinden oynanabiliyor.

Eğer Windows, MacOS veya Linux gibi işletim sistemlerinden birinde FIFA Mobile oynamak isterseniz bu durumda Android emülatörü gerekiyor.

FIFA Mobile Sistem Gereksinimleri

FIFA Mobile nedir?” sorusunun yanı sıra oyunun sistem gereksinimlerine de değinmek lazım. Android ve iOS için en düşük sistem gereksinimlerini aşağıda belirtmiş bulunuyoruz.

Android

  • Android 5.0 işletim sistemi
  • 4 çekirdek 1,5 GHz işlemci
  • 1 GB RAM

iOS

  • iPhone 6
  • 6. nesil iPod Touch
  • iPad Mini 4
  • iPad Air 2
BENZER BLOG BAŞLIKLARI
FIFA 24 ve FC24'ün En İyi Kalecileri

FIFA 24 ve FC24'teki en iyi kaleciler kimler? Jan Oblak, Alisson Becker ve daha fazlası hakkında bilgi edinin!

2 Ay Önce