Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
8 Ay Önce
467 Görüntülenme 9 dk, 17 sn

En İyi Yarış Oyunları 2024

En İyi Yarış Oyunları 2024

En iyi yarış oyunları 2024 listesi sıklıkla sorgulanıyor. Yarış oyunlarını seviyorsanız; seçeneklerin neredeyse sonsuz olduğunu hatırlatırız. Kimi oyunları cep telefonunda deneyimleyebileceğiniz gibi bazılarını da PC ile oynayabilirsiniz. Dolayısıyla herkesin istek ve ihtiyaçları ile uyum gösteren yarış oyununu keşfetmesi mümkün. Kamyon, jet ski, motosiklet ve araba gibi birçok araçla oynanan ve oyunculara muazzam bir eğlence yaşatan en popüler yarış oyunları seçeneklerini sıralıyoruz.

En İyi Yarış Oyunları Hangileri?

en iyi yarış oyunları 2024

Dünya çapında popüler olan ve oyunculara bolca eğlence yaşatan en iyi yarış oyunları şöyle:

Asphalt 9: Legends

Oyuncuların favorilerinden olan Asphalt 9: Legends, bilgisayarınızda ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz bir seçenek. Bu harika ve çılgın yarış oyunu, her yaştan insanın beğenisini kazanıyor. Asphalt 9: Legends, farklı tarzıyla dikkat çekiyor. Oyunun arabaları ve senaryoları biraz gerçekçi. Fakat oynanışı tam anlamıyla kart oyunlarını anımsatıyor. Asphalt 9: Legends ile diğer arabalara karşı ciddi bir yarış deneyimi elde edersiniz. Pistte yer alan hız şeritleri ve rampalar ise oyunu daha çılgın ve ilgi çekici kılıyor. Asphalt 9: Legends, çok eğlenceli ve güzel grafikler barındırıyor. Bol miktarda adrenalin yaşamanızı sağlıyor. 

Forza Motorsport 6: Apex

Günümüzün en büyük yarış oyunu serilerinden biridir. Belli bir gerçekliğe sahip etkileyici bir oyundur. Forza Motorsport 6: Apex, serinin en iyilerinden biri kabul edilir. Altmıştan fazla araba, 20 farklı harita ve kampanya modunda 12 etkinlik ile Forza Motorsport 6: Apex, oyuncuların beklentilerine yanıt veriyor. Gece yarışları, sansasyonel grafikler, farklı hava koşulları gibi birçok önemli özellik içeriyor. 

Heavy Metal Machines

En iyi yarış oyunları arasında bir adım öne çıkan Heavy Metal Machines, dünya çapında ünlüdür ve milyonlarca kişi tarafından beğenilerek oynanır. Brezilyalı oyun firması Hoplon Infotainment imzası taşıyan Heavy Metal Machines, eşsiz bir süreç vaat ediyor. Bu oyun, kıyamet sonrası bir dünyada geçen, çok oyunculu bir arcade oyunu olarak tanımlanıyor. Oyuncu, 8 oyuncuya kadar olan müsabakalarda kişiselleştirilmiş araçları kullanıyor. Amacı ise metal topu düşman alanına taşırken aracındaki silahlar ile rakipleri yok etmek. Son derece izometrik bir görüntü içeren oyun, özgün tarzıyla farkını ortaya koyuyor.

RaceRoom Racing Experience

Oyuncuların bir diğer favorisi de RaceRoom Racing Experience olur. Mükemmel grafikleri ve harika oynanışı ile bir adım öne çıkar. Öte yandan VR gözlükler ile uyumludur. Steam üzerinden edinilebilir. Audi, McLaren, Mercedes ve BMW gibi çok ünlü ve aranan markaların çok sayıda otomobili ile yarış yapmanıza izin verir. Yarışlar, online ve çevrimdışı şekilde gerçekleşir. RaceRoom Racing Experience isimli oyunun en iyi tarafı ise bunca güzelliklere karşın hala zayıf bilgisayarlarda bile çalışabilmesidir. İyi tasarlanan ve son derece eğlenceli olan RaceRoom Racing Experience, PC yarış oyunu arayanların beklentilerini maksimum düzeyde karşılar. 

GT Rancing 2

Gerçekçi grafikleri ile dikkat çeken GT Rancing 2, oyuncular için unutulmaz bir eğlence sunuyor. Harika oynanışı ile oyuncuların beğenisini kazanan oyun, Gameloft imzası taşıyor. Burada 70’e yakın spor araba modeli bulunuyor. Aynı zamanda 13 farklı pistte 1400’den fazla etkinlik bulunuyor. GT Rancing 2’de oyununuzu büyük oranda etkileyen durumlara, hava şartlarına ve araziye uyum sağlamanız lazım. 

Inertial Drift: Sunset Prologue

En iyi yarış oyunları listesinde Inertial Drift: Sunset Prologue isimli oyun da var. Level 91 Entreteriment tarafından geliştirilen oyun, neon ve canlı renkleriyle fark yaratıyor. Retro 90’lar tarzındaki grafikleri ile etkileyici bir görüntü sunuyor. Inertial Drift: Sunset Prologue, çok farklı komutlar ile drift hususunda şimdiye dek gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen farklı bir oynanış içeriyor. Bu oyunda drift yapmak için R2 ya da başka bir tuş yerine her iki analog çubuk kullanılmaktadır. Oyunda her aracın diğerinden çok daha farklı bir görüntüsü bulunuyor. Oyunun normalden farklı kontrollerinin bulunması nedeni ile büyük bir öğrenme eğrisi olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle yeni oyuncular için biraz zorlu bir deneyim olabilir. Ancak öğrenmeyi seven ve deneyimli kişiler için eşsiz bir seçimdir.

TrackMania Nations Forever

TrackMania Nations Forever’ın inişler, tırmanışlar, döngüler ve rampalar barındıran haritaları, oldukça ilgi çekici. Burada Formula 1 arabalarını kontrol ediyorsunuz. Çok farklı bir oyun stili bulunan TrackMania Nations Forever, hemen herkesin beğenisini topluyor. Oyun oldukça eğlenceli ve zamanınızın birkaç saatini alabilmektedir. Öte yandan TrackMania Nations Forever, Steam üzerinde ücretsiz şekilde sunuluyor. 

Copa Petrobras de Marcas

En iyi yarış oyunları söz konusu olduğunda ön plana çıkan seçeneklerden biri de Copa Petrobras de Marcas olur. Oyun, oynanışında gerçekliğe ve rekabetçi senaryolara yoğunlaşır. Pek çok ünlü marka ve ismin yer aldığı Brezilya’nın rekabetçi motor sporları sahnesinden esinlenmiştir durumdadır. Oyun yarış oyunlarında deneyimli olanlar için bile bir hayli zorlu gelebilir. Ancak alıştıktan sonra herhangi bir problem kalmayacaktır. Ayrıca Copa Petrobras de Marcas basit sistemlere sahip bilgisayarlarda da çalışmaktadır. 

High Octane Drift

High Octane Drift, virajlarla dolu harika bir seçenektir. Haritalar ile drift yarışı stiline odaklanır. Oyunun tümü driftlere dayalıdır. High Octane Drift, ortalama grafiklere sahiptir ve çok eğlenceli bir oynanışı bulunur. Daha zayıf PC’ler için de uygundur. 

Rocket League

Yarış oyunlarını sevenlerin favorilerinden biridir. Bu daha çok araçların ve hızın öne çıktığı bir yarış oyunudur. Ancak oyun, bir yarışı kazanmaya odaklanmaz. Rocket League, bir tür araba futbolu oyunudur. Epic Games üzerinden temin edilebilir. Rocket League, dev bir top ile puan toplamaya çalışan en çok üç oyuncudan meydana gelen iki takımla oynanır. 

Gran Turismo 7

Hemen herkesin beğenerek oynadığı Gran Turismo 7, tek kelime ile muhteşem bir seçimdir. Oyunda dinamik hava şartlarına sahip 90’dan fazla pist bulunur. Bunun yanı sıra her biri en küçük detayına kadar yeniden tasarlanmış ve farklı sürüş stillerine sahip olan 420 araç vardır. 2024 en iyi yarış oyunları söz konusu olduğunda da bir adım öne çıkan Gran Turismo 7, ülkemizde ve global çapta bir hayli popüler. Gran Turismo 7 aynı zamanda harika grafikleri, iyi müzikleri ve inanılmaz oynanışı ile oyuncuların beklentilerini optimal düzeyde karşılamayı başarıyor. 

Forza Horizon 5

Araba tasarımlarının kalitesi, harita ayrıntıları, müzikleri, ortam ses efektleri, motorları, hava efektleri gibi her yönü ile muazzam bir seçimdir. Forza Horizon 5, iyi optimize edilmiş olmasının yanı sıra kalitesi ile de dikkat çeker. Çok güçlü olmayan bilgisayarlarda bile oynanabilir. Oyunun hikayesi iyi yazılmış. Oynanış çok iyi bir şekilde hazırlanmış. Aynı zamanda temel olarak kullanılan otomobil modellerine estetik özellikler eklenmiş. Forza Horizon 5 adlı oyunda ortalama 500 otomobil, devasa bir harita ve farklı görevler bulunuyor. Forza Horizon 5, oynanış bakımından muazzam bir özgürlük sunuyor.

Dirty Rally 2.0

En iyi yarış oyunları arayanlar için bir başka seçenek de Dirty Rally 2.0 oluyor. İnanılmaz bir oynanışa ve etkileyici grafiklere sahip olan Dirty Rally 2.0, oyuncuların favorileri arasında konumlanıyor. Ana yarış tarzında tehlikeli yollar, toprak, çamur, tepe, viraj gibi unsurlar öne çıkıyor. Ayrıca oyun içinde farklı yarış stiller de bulunuyor. Oyunda arıza sistemi mevcut. Eğer ki, otomobilinizi çarparsanız, çarpmanın şiddetine göre hasar verebilir veya performans düşebilir. Aracın bozulma ve lastiğin patlama olasılığı olduğundan, oyun esnasında dikkatli olmak gerekir. Bunlara ek olarak Dirty Rally 2.0 adlı oyunda meslek tercih edip para, beceri ve yeni arabalar alabileceğiniz bir kariyer sistemi var.

Need For Speed Heat

2019 senesinde piyasaya giriş yapan Need For Speed Heat, araçların tam anlamıyla kişiselleştirilmesine izin veriyor, neon detaylar ile dikkat çekiyor. Hikayesiyle olmasa da oynanış stili ile Need For Speed Heat, pek çok oyuncunun ilgisini çekiyor. Need For Speed Heat iyi bir şekilde yapılandırılmış ve oynaması harika. Çok iyi hazırlanmış ara sahneler içerir. Arabalar ve grafikler oldukça modern görünüyor. 

Mario Kart 8

Mario Kart 8, oyun severlerin favorileri arasında bulunuyor. Bu seri temel olarak oyunlardaki karting tarzıyla dikkat çekiyor. Öğeler ve tuzaklarla dolu bir yarış deneyimi vaat ediyor. Özel pistleri ve benzersiz senaryoları ile Mario Kart 8, farklı bir oyun arayanlar için biçilmiş kaftan. Daha karikatürize bir grafiğe sahip olmasına karşın oynanışı oldukça iyi. 

Grid Legends

Grid Legends, en iyi yarış oyunları arasında dikkat çeken seçeneklerden biridir. Oyunda 250’den fazla etkinlik, yüzden fazla araba, kamyon ve çeşitli araç modelleri bulunur. Bunun yanı sıra 130 fazla pist vardır. Oyun etkileyici grafiklere ve çılgın bir oynanışa sahiptir. Çok ayrıntılı hava efektleri ile ilgi çeker. Grid Legends ile yarış arabalarını dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Aynı yarışta hem kamyonlar hem de otomobiller olabilir. Bu da oyunun daha fazla rekabetçi hale gelmesini sağlar.

Forza Motorsport 7

2017’de piyasaya giriş yapan oyun, günümüzde hala popüler. Oyunun oynanışı muazzam olmaya devam ediyor. Güzel grafikler ve etkileyici efektler ise oyunun ön plana çıkan ayrıntıları arasında konumlanıyor. Öte yandan Forza Motorsport 7 bir simülatör değildir. Gerçekçi veya gerçeğe yakın olmaya çalışmaz. Yalnızca eğlenceli olması hedeflenen bir oyun seçeneğidir.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Dünya çapında ünlü bir oyun olan Test Drive Unlimited Solar Crown, açık bir yarışta iyi bir eğlence sunuyor. Gerçekçi mekanikler barındıran Test Drive Unlimited Solar Crown, gerçeküstü grafiklerle donatılmış. 

Asseto Corsa Ultimate Edition

Oyunda gerçek verilere ve telemetriye dayalı performansları ve hareketleri olan 178 araç bulunur. Aynı zamanda lazer okuma kullanılarak tasarlanan 16 ikonik pist vardır. Bu nedenle mümkün olan maksimum hakimiyeti elde etmek ve unutulmaz bir yarış deneyimine imza atmak, Test Drive Unlimited Solar Crown ile oldukça kolaydır. Oyunu tek başınıza oynayarak, bütün yarış modlarını keşfedebilirsiniz. Çok oyunculu modu tercih ederek de arkadaşlarınızla beraber heyecanlı bir yarış oyunu oynayabilirsiniz.

Horizon Chase Turbo

En iyi yarış oyunları 2024 listesi Horizon Chase Turbo ile devam ediyor. Horizon Chase Turbo, Brezilyalı bir oyun firması tarafından tasarlanmıştır. Arcade oyunu olarak bilinir. Oyun, Top Gear isimli oyundan ilham alıyor ve en eski yarış oyunlarını bizlere hatırlatıyor. Horizon Chase Turbo hem oynanışı hem de grafikleri ve ses efektleri ile isminden söz ettiriyor. Oynanışı biraz zorludur. Farklı parkur ve araçlar içerir. Her yaştan insana hitap eden Horizon Chase Turbo, özellikle de deneyimli oyuncuların ilk tercihlerinden biri olarak dikkat çeker.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
YouTube Para Kazanma Seçenekleri

Dünyanın en büyük video platformlarından birisi YouTube para kazanma seçenekleri ile bizleri karşılıyor. Sizlere bu alternatiflerden bahsedeceğiz.

1 Yıl Önce
Hashtag Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hashtag kullanımında başarılı olmak için rehberimize göz atın, ilgi çekici ipuçlarıyla etkileşim artışı yakalayın!

1 Yıl Önce
League of Legends Nedir? Nasıl Oynanır?

League of Legends nedir? Bu oyun nasıl oynanır? Bu başlık altında sizlere LoL oyunu hakkında ayrıntılı bilgiler sunmak isteriz.

1 Yıl Önce