Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
7 Ay Önce
381 Görüntülenme 9 dk, 47 sn

En İyi Steam Oyunları 2024

En İyi Steam Oyunları 2024

En iyi Steam oyunları birçok insan tarafından merak ediliyor. Steam mağazasında kullanıcılar için sunulan çok sayıda oyun seçeneği var. Sevdiğiniz oyun türü her ne olursa olsun, Steam sayesinde en iyilerini keşfedebilirsiniz! İşte, en iyi ve en popüler Steam oyunları!

En İyi Steam Oyunları Hangileri?

en iyi steam oyunları

Her zevke ve tercihe hitap eden en iyi Steam oyunları aşağıdaki gibi açıklanabilir:

KartRider: Drift

Bol miktarda kişiselleştirme ve adrenalin sunan KartRider: Drift, oyuncuların popüler seçimlerinden bii oluyor. Çok platformlu bir kart yarış oyunu olarak dikkat çeken KartRider: Drift, her yaştan oyuncunun ilgisini çekiyor. Bu oyunu arkadaşlarınız ile beraber yerel modda ya da online kaynakları kullanarak da oynayabilirsiniz. Burada dünyanın her yerinden arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmeniz için her zaman bir yol vardır. KartRider: Drift, kaotik yarış ortamı ve rakiplerinizin yaşamını zorlaştıracak çok çeşitli eşyaları ile ünlü Mario Kart’ı andırıyor. Ayrıca onun oynanacak çok çeşitli modları bulunuyor.

Marvel Snap

Süper kahramanları ve kart oyunlarını sevenler için Marvel Snap, en iyi seçeneklerden biri oluyor. Hearthstone'u tasarlayan aynı ekibin geliştirmiş olduğu oyun, en yeni süper kart oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor. Burada yorulmadan 3-5 dakika süren kısa oyunlar ile karşılaşırsınız. Oyunda farklı Marvel karakterlerinden kartlar toplamanız mümkün. Toplamış olduğunuz kartları diğer oyunculara karşı düello yapmak için kullanabilirsiniz. Esasen bu bağımlılık yapısı oyunda özel stratejiler geliştirerek, çoklu evrendeki savaşlarda fark yaratabilirsiniz. 

Yu-Gi-Oh! Master Duel

En iyi Steam oyunları listesinde yer alır. Klasik rekabetçi kart oyununun bu versiyonu oldukça ilgi çekici. Yu-Gi-Oh! Master Duel, en geniş kart tabanına, inanılmaz mekaniklere ve tamamlanması gereken çeşitli zorluklara sahip. Yu-Gi-Oh! Master Duel, her yaştan oyuncunun beğenerek oynadığı bir oyundur. Çok platformlu oyun türü olarak öne çıkar. Bu oyunu tek başınıza, arkadaşlarınız ya da dünyanın her yerinden insanlar ile oynayabilirsiniz. Ayrıca Yu-Gi-Oh! Master Duel, konsollar, cep telefonları ve PC ile oynanabilmektedir. Yu-Gi-Oh! Master Duel ile nadir kartları toplayarak, yenilmez desteler oluşturabilirsiniz. Bunun sonucunda tüm zamanların en iyi düellocusu olabilirsiniz. 

PUBG: Battlegrounds

Yeni haritaları ve yeni silah cephaneliği ile PUBG: Battlegrounds, oyuncuların beklentilerini maksimum oranda karşılamayı başarıyor. Burada isterseniz tek başınıza ya da bir takım oluşturarak yer alabilirsiniz. Bütün ganimetleri elde etmek için stratejik bir yere paraşütle atlamanız lazım. En iyi silah cephaneliğini edinerek, harika bir oyun deneyimine imza atabilirsiniz. Özel etkinlikler ve ayrıca geçici oyun modları sunan PUBG: Battlegrounds, heyecanlı bir oyun sürecini teşvik ediyor.

Counter-Strike: Global Offensive

Dünya çapında en sevilen oyunlardan biri olan Counter-Strike: Global Offensive, aynı zamanda en iyi Steam oyunları listesinde ön plana çıkan seçeneklerden biridir. Tüm zamanların en iyi nişancı oyunlarından biri olarak kabul edilir. Counter-Strike: Global Offensive ile sıkılmak imkansızdır. Burada oyundaki bütün silahları kullanarak düşmanları ortadan kaldırabilirsiniz, rehineleri kurtarabilirsiniz, bomba yerleştirebilirsiniz ve bombaları etkisiz hale getirebilirsiniz. Counter-Strike: Global Offensive adlı oyunda her birinin kendine özel davranışı olan iyi bir silah seti bulunur. 

Apex Legends

Ünlü bir Battle Royal olan Apex Legends, Titanfall serisinden çıktı. Oyunun odak noktası, takım başına üç farklı karakterin yer aldığı ve özel yeteneklere sahip çeşitli efsaneler arasından seçim yapmak zorunda kalınması ve oyunun takım çalışmasına dayanmasıdır. Apex Legends, aksiyonu son derece bol bir Battle Royal olarak karşımıza çıkar. Ancak Fortnite gibi aynı türdeki diğer oyunlardan bazı farklılıklara sahiptir. Apex Legends adlı oyunda oyuncular, takım arkadaşlarının belirli bir zaman içinde çeşitli eylemleri gerçekleştirmeleri halinde tekrardan canlanabilirler. Apex Legends ile karakterinizi belirleyip, arkadaşlarınızla takımınızı oluşturduktan sonra çılgınca çatışmalar sizleri bekliyor olacak!

Multiversus

En iyi Stean oyunları mevzu bahis olduğunda Multiversus da ön plana çıkar. Multiversus, son derece eğlenceli ve ayrıca takım tabanlı bir platform savaş oyunu olarak bilinir. Multiversus isimli oyunda, ünlü Super Smash Bros oyunu ile aynı mantığı takip edersiniz. Amaç ise rakipleri platformdan atmak olur. Fakat burada Bugs Bunny’den Wonder Woman’a kadar çok çeşitli karakterlerin kontrolü sizlerde olur. Oyunun iş birlikçi 2v2 ve aynı zamanda yoğun 1v1 modları vardır. Bir diğer mod seçeneği de 4 oyunculu olan moddur.

Path of Exile

Path of Exile, popüler aksiyon oyunu Diablo’dan ilham almıştır. Path of Exile, en deneyimli oyuncular için bile farklı zorluk seviyelerine sahip. Karakterinizin yavaş yavaş büyümesi, gelişmesi ve bazı şeylerde ustalaşması lazımdır. 

Knockout City

Reel olarak yakar top oynayan ve bundan mutluluk duyan herkes, şüphesiz ki Knockout City adlı oyunu da sevecektir. Knockout City, rekabetçi bir oyun olarak dikkat çeker. Oyun serbest moda geçiyor. Fakat arkadaşlarınızla beraber heyecan verici maçlara dahil olabileceğiniz altıncı sezon tam anlamıyla ücretsiz. Karakter kişiselleştirme ve arkadaşlarınızla ya da dünyanın her yerinden diğer bireylerle bir takip oluşturabileceğiniz farklı bir sistemi var. Knockout City, çok farklı şehir haritalarını kullanmanızı sağlıyor. Oyunun son derece kolay ve eğlenceli olduğunu hatırlatırız. 

Dota 2

En iyi Steam oyunları Dota 2 ile devam ediyor. Dota 2, dünyaya yayılmış devasa bir topluluğa sahip popüler bir oyun seçeneği olarak lanse edilir. Oyun sürekli olarak geliştiği için daimi bir eğlenceyi teşvik eder. Her zaman oyuncuların beklentilerine maksimum seviyede karşılık veren Dota 2, her ne kadar zor olsa da milyonlarca insanın favorisi konumundadır. Oyunda stratejik davranmak, donanımları ve karakteri geliştirmek çok önemli. Oyun, ayrıntılar bakımından oldukça zengin. Bu nedenle Dota 2 oyununda hemen ustalaşmak zor olabilir. Fakat deneyim kazandıkça oyun çok daha keyifli hale gelecek.

Paladins

Global çapta popüler bir oyun olan Paladins, geniş hayran kitlesine sahip, eğlenceli ve sevilen bir oyundur. Steam oyun çeşitleri arasında en bilinenlerden ve en çok tercih edilenlerden biridir. Bu oyunda mistik bir ırk, büyücü, goblin ya da elf gibi karakterler seçerek oyuna dahil olursunuz. Bu birinci şahıs nişancı oyunu, orijinal silahlar barındırıyor. Bu da oyun deneyimini bir üst noktaya ulaştırmaya yardımcı oluyor. 

Splitgate

Adrenalin ve aksiyon dolu bir oyundur. Bu FPS oyunu, eşsiz özellikleri oyunculara sunar. Doğrudan erişilemeyen noktalara bile erişim sağlamanızı mümkün kılan çeşitli mekanikler barındırır. Büyük rekabet potansiyeli bulunan çok orijinal bir oyundur. Bu nedenle birçok oyuncunun favori tercihlerinden biri haline gelmiştir. 

World of Warships

Deniz savaşlarını sevenler için World of Warships, en iyi seçimlerden biri olur. World of Warships, dünya denizlerinin kontrolünü sağlamak için yoğun savaşlar vaat ediyor. Oyun süresince filonuzu oluşturup geliştirebilirsiniz. Savaşta tarafınızı istediğiniz gibi seçebilirsiniz. World of Warships, sürprizler barındıran ve oynanabilecek pek çok farklı mod içeren eşsiz bir savaş oyunudur. Aksiyon dolu olduğu için oyuncuların ilgisini çeker. Oyunda sıra tabanlı çatışmalarda zekanızı ve hızlı düşünme yeteneğinizi devreye sokmanız gerekecek. 

Brawlhalla

En iyi Steam oyunları arayanlar için bir diğer önemli seçenek de Brawlhalla oluyor. Bu oyunda dünyanın dört bir yanından savaşçılar, kimin en iyi savaşçı olduğunu kanıtlamak için bir turnuvada bir araya geliyorlar. Uçma, tekme ve yumruğun yanı sıra bomba, tuzak, balta, kılıç ve mızrak gibi çeşitli yollarla savaşıyorsunuz. İki boyutlu bir ortamda geçen bu savaş oyunu, çok radikal dövüşlerde insanlarla bir araya gelmenizi mümkün kılıyor. Oyunun ayrıca farklı modları bulunuyor. 

Destiny 2

En popüler Steam oyun seçenekleri arasında konumlanan Destiny 2, nişancı oyunlarını sevenler için biçilmiş kaftan. İyi hikayeleri, muazzam grafikleri ve etkileyici ses sistemiyle dikkat çeken oyun, beklentilere hemen yanıt veriyor. Destiny 2’de üç sınıftan birini seçiyorsunuz ve çözülmesi gereken gizemlerle dolu bir yolculuğa adım atıyorsunuz. Oyunu isterseniz tek başınıza oynayabilirsiniz. Veya çok oyunculu modu tercih ederek, muazzam bir eğlenceye başlayabilirsiniz.

Smite

Smite, yüzden fazla tanrısı ile League of Legends ve Dota 2 gibi unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Smite adlı oyunda en sevilen özelliklerden biri ise karakter kontrolüdür. Burada üstten görünüm dışında etrafındaki kamerayı hareket ettirerek karakteri üçüncü şahıs şeklinde hareket ettirme şansı yakalıyorsunuz. Bundan dolayı oyun, bir aksiyon RPG hissi yaratıyor. 

Warframe

En iyi Steam oyunları arasında bir adım öne çıkan Warframe, dünya çapında en sevilen oyun çeşitlerinden biridir. Güzel grafikleri ve aksiyon dolu oynanışı ile farkını ortaya koyan Warframe, dövüşlerle doludur. Burada bir savaşçı olarak amacınız, farklı kaynakları edinerek Warframe isimli zırhınızı ya da dış iskeletinizi geliştirmek oluyor. Bunu gerçekleştirmek adına farklı görevler yapmanız ve savaşlarda düşmanları büyük bir ustalık ile yenmeniz lazım. Oyunu farklı gezegenlerde tek başınıza ya da arkadaşlarınız ile beraber oynayabilirsiniz. 

Team Fortress 2

Takımlar şeklinde oynanan ve başta sınıf sistemi olmak üzere bazı RPG unsurlarını barındıran bir FPS oyunu olarak dikkat çeker. Team Fortress 2 ile her takım savunma, hücum ve destek karakterlerinden meydana geliyor. Aynı zamanda başarılar elde etmek için oyuncuların senkronize bir şekilde hareket etmeleri önemlidir. Team Fortress 2, karikatür tarzındaki grafikleri ve etkileyici ses sistemi ile oyunculardan tam not alıyor.

Unturned

Oyunda Minecraft tarzı grafikler var. Bu hayatta kalma oyununda hedef, zeka ve akıl kullanarak, çeşitli kaynakları yöneterek, balık tutarak, ekip yaparak ve doğal tehlikelere göğüs gererek zombi sürüsünü alt etmektir. Unturned adlı oyunda diğer oyuncular ile iş birliği yapabilirsiniz. Battle royale modunda herkese düşman olarak davranabilirsiniz. Bu meydan okuma oyunu ile eğlenceli zamanlar geçirmek garanti oluyor.

OpenTTD

Sürekli gelişen, açık kaynak kodlu ve nostaljik bir oyundur. Bu oyunda oyuncular, diğerlerinin yanı sıra demiryolları ve otobüs istasyonları aracılığı ile kargo ve yolcu taşıyarak para kazanırlar. Dikkat çeken pikselli grafikleri bulunur. OpenTTD, kentleri ve endüstrileri birbirlerine bağlayarak saatler geçireceğiniz, aynı zamanda oyuna modlar uygulayabileceğiniz eğlenceli bir seçenektir. Nostaljik oyun olduğu için pek çok kişinin favorilerinden biridir.

Muck

En iyi Steam oyunları arıyorsanız; Muck isimli oyun da iyi bir tercih olabilir. Ormanda hayatta kalmaya çalışılan oyun, unutulmaz anlara imza atmanızı sağlar. Göreviniz ise kaynakları bulmak, objeleri inşa etmek ve birçok şeyi hazırlamak olur. Minecraft’a benzeyen Muck, hayatta kalmak için gereksinim duyduğunuz birçok şeyi inşa etmenizi sağlar. Oyunu arkadaşlarınız ile beraber çok oyunculu modda deneyebilirsiniz. Kaynakları toplamak, savunma kurmak ve silahlar oluşturmak için birlikte çalışarak savaşlara dahil olabilirsiniz. Aksiyonu bol ve eğlencesi yüksek bir oyun olarak fark yaratır.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
YouTube Para Kazanma Seçenekleri

Dünyanın en büyük video platformlarından birisi YouTube para kazanma seçenekleri ile bizleri karşılıyor. Sizlere bu alternatiflerden bahsedeceğiz.

1 Yıl Önce
Hashtag Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hashtag kullanımında başarılı olmak için rehberimize göz atın, ilgi çekici ipuçlarıyla etkileşim artışı yakalayın!

1 Yıl Önce
League of Legends Nedir? Nasıl Oynanır?

League of Legends nedir? Bu oyun nasıl oynanır? Bu başlık altında sizlere LoL oyunu hakkında ayrıntılı bilgiler sunmak isteriz.

1 Yıl Önce