Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
7 Ay Önce
427 Görüntülenme 9 dk, 34 sn

En İyi Motosiklet Oyunları 2024

En İyi Motosiklet Oyunları 2024

En iyi motosiklet oyunları Android, PC, iPhone için çok çeşitli seçenekler sunuyor. Atlama oyunları, strateji oyunları, yarış oyunları ve RPG oyunları gibi türlü kategorilerde motosiklet oyunları bulabilirsiniz. Eşsiz bir oyun deneyimi yakalamak ve eğlenceli zamanlar geçirmek için bu tarz oyunlara yönelebilirsiniz. En popüler motosiklet oyunları sizler için sıralandı!

En İyi Motosiklet Oyunları Hangileri?

en iyi motosiklet oyunları görselleri

En iyi motosiklet oyunları PC ve mobil için çok farklı seçenekler içeriyor. Bazı motosiklet oyun çeşitleri, basit ve dinamik oynanışları nedeniyle oyuncuların ilgisini çekiyor. Eğlenceyi garantileyen en popüler motosiklet oyunları şöyle:

Traffic Rider

Traffic Rider, dünyada bilinen ve birçok insanın büyük bir heyecanla oynadığı bir oyun seçeneğidir. Burada bir motosikleti kontrol edersiniz ve sayısız engeller barındıran trafikte ilerlersiniz. Trafiğin ve motosikletin sesleri gerçekmiş gibi bir etki bıraktığı için de Traffic Rider, son derece sevilen bir oyun olarak karşımıza çıkar. Birinci şahıs görüşü sağlayan oyun, muazzam bir deneyim sunar. Çok eğlenceli kabul edilen Traffic Rider, motosiklet tutkunları için biçilmiş kaftan. Öte yandan bu oyunda bir kariyer modu da var. Seyahatiniz süresince hedeflere göre puan toplayabilirsiniz ve kupalar elde edebilirsiniz.

Bike Race

Motosiklet oyunları telefon ve PC için sonsuz seçenekler vaat ediyor. Bike Race da şüphesiz ki dünya çapında tanınan bir oyun. Ayrıca telefonla oynanan motosiklet oyunları arasında konumlanıyor. Oyun, tam anlamıyla fizik kanunlarına dayandığı için oldukça ilgi çekici ve bir o kadar da zor. Mükemmel bir yarış deneyimi elde etmek ve oyunda keyif almak adına cep telefonunuzu yeterince eğerek, çeşitli manevralar gerçekleştirmeniz lazım. Öte yandan Bike Race, çok oyunculu bir mod sunuyor. Etaplarla dolu olan on dokuz dünya, on alt bisiklet modeli ve yüz elli iki benzersiz yarış pisi vaat ediyor.

Last Outlaws: The Outlaw Biker Strategy Game

En iyi motosiklet oyunları arasında bir adım öne çıkan Last Outlaws: The Outlaw Biker Strategy Game, tam anlamıyla motosikletlerle alakalıdır. Oyunda, küçük bir kulübü bulunan bir motorcu çetesini yönetirsiniz. Hedefiniz, bu kulübün büyümesini ve bütün şehre hakim olmasını sağlamaktır. Bunu gerçekleştirdikten sonra ise imparatorluğunuzu genişletmek ve diğer şehirlerin kilidini açmak, mümkün olabilecektir. Oyun, pek çok farklı strateji, kaynak yönetimi ve RPG unsurlarına dayanır. Bu da onu farklı oyuncular için ideal bir seçim haline getirir. Motosiklet hayranıysanız, kesinlikle Last Outlaws: The Outlaw Biker Strategy Game isimli oyunu denemelisiniz!

Racing Smash 3D

En beğenilen motosiklet yarış oyunları arasında yer alır. Racing Smash 3D ile oldukça eğlenceli bir yarış deneyimine imza atarsınız. Diğer yarışmacıları alt etmek, onları araçlarından düşürmek ve bitiş çizgisini sizden evvel geçmelerini önlemek amacıyla farklı uygulamalar yaparsınız. Onlarca farklı parkur barındıran Racing Smash 3D, ayrıca silah ve motosiklet çeşitliliği de sunar. Bunlara ek olarak Racing Smash 3D ile uçak ve araba gibi çeşitli engeller ile yüzleşmek zorunda kalırsınız. Oyun, her yarışta yüksek adrenalin ve bol eğlence sağlar.

Moto Rider GO: Highway Traffic

Motosiklet oyunları telefon üzerinden oynanan seçenekler sunuyor. Bu tür oyunlar arasında Moto Rider GO: Highway Traffic de yer alıyor. Güzel grafikleri ve bol miktarda görsel çekiciliği bulunan Moto Rider GO: Highway Traffic, motosikletiniz ile unutulmaz yolculukların tadını çıkarmanızı sağlıyor. Moto Rider GO: Highway Traffic’de bir kariyer modu bulunmuyor. Fakat, saatlerce oyunda kalmanızı sağlayacak çeşitli zorluklar ve ödüller içeriyor. Aynı zamanda bütün motosikletler, daha iyi kontrol ve hız sağlayacak şekilde özelleştirilip ayarlanabiliyor. 

Moto X3M

En iyi motosiklet oyunları söz konusu olduğunda bu listede Moto X3M isimli oyun da var. Android yarış oyunları arasında konumlanan Moto X3M, 170 farklı aşama barındırıyor. Her bir aşamada farklı zorluklar karşınıza çıkıyor. Yeni aşamaların kilidini açtıkça ve oyunda ilerleme kaydettikçe, yeni motosikletlere erişme şansı elde ediyorsunuz. 

Ultimate Motorcycle Simulator

Dünyaca ünlü motosiklet yarış oyunları arasında bir diğeri Ultimate Motorcycle Simulator oluyor. Ultimate Motorcycle Simulator, telefon aracılığı ile oyun oynama imkanı sağlıyor. Oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir süreç sunan Ultimate Motorcycle Simulator, her yaştan oyuncunun favorisi olmaya aday. Fantastik oyun deneyimini sevenler için uygun olan bu oyun, motosikleti özelleştirme seçeneği sağlamasından dolayı da oyuncuları sevindiriyor. Burada dev bir açık dünya var ve motosikletinizle türlü maceralara atılabiliyorsunuz. Ultimate Motorcycle Simulator, esasen gerçek bir motosiklet kullanmanın nasıl bir şey olduğunu hissetmenizi sağlamak için özel olarak tasarlandı. Muazzam grafikleri ve ses efektleri ile beklentilerinizi kesinlikle karşılayacak.

Trial Xtreme 4: Extreme Bike Racing Champions

Motor oyunları arıyorsanız; Trial Xtreme 4: Extreme Bike Racing Champions iyi bir tercih olabilir. Sıralamalarda yükselmeyi ve ayrıca arkadaşlar ile rekabet etmeyi sevenler için doğru bir seçenek olarak karşımıza çıkar. Oyunda, kendinize ve diğer oyunculara karşı düello yapabileceğiniz 200 farklı aşama mevcut. Çok zorlu engelleri bünyesinde barındıran Trial Xtreme 4: Extreme Bike Racing Champions, yarış motor oyunları ile ilgilenenlerin beğenisini kazanıyor. Trial Xtreme 4: Extreme Bike Racing Champions ayrıca bir tür kariyer moduna da sahip. Böylece öne çıkmanız ve dünyanın en iyi şampiyonalarına dahil olmanız mümkün. 

Gravity Rider Zero

Kolay motosiklet oyunları arayanlar için Gravity Rider Zero, harika bir seçenek olur. Oyunda motosikleti ayarlayamazsınız ve aynı zamanda herhangi bir zorluk seviyesi bulunmaz. Oyunun herkese hitap etmesi amaçlanmıştır ve bundan dolayı yeni başlayanlar için de çok uygundur. Kolayca kazanabileceğiniz, yalnızca pistlerde yol almanın keyfini çıkarabileceğiniz bir oyundur. En eğlenceli yanı ise elbette fütüristik bir temaya sahip olmasıdır. 

Trials Frontier

Hem ülkemizde hem de dünyada popüler ve sevilen bir oyun olan Trials Frontier, grafikleri ve manevraları ile dikkat çekiyor. Zamana karşı yarışmayı sevenlerin favorisi olan bu oyun, biraz zorlu bir oynanışa sahip. Bu nedenle oyunda tecrübe edinmek, başarılı olmak için önemli bir etken kabul ediliyor. Motosikletleri kontrol etmek, çok fazla bilgi gerektiriyor. Ancak zamanla Trials Frontier adlı oyunda ustalaşabilirsiniz. Her yarışta benzersiz engeller olması, pistlerin özel temalar barındırması da Trials Frontier’ın öne çıkan özellikleri arasında konumlanıyor.

Mega Ramp Bike Stunts

En iyi motosiklet oyunları listesi, Mega Ramp Bike Stunts ile devam ediyor. Mega Ramp Bike Stunts, bir binadan diğerine etkileyici atlayışlar, ateş üzerinde, su üzerinde ve ayrıca havada ilerleme gibi farklı etkinliklere odaklanıyor. Bu da oyunu daha eğlenceli kılıyor. Mega Ramp Bike Stunts ile puan kazanmak ve yeni aşamaların kilidini açmak için iyi atlayışlar gerçekleştirmek önem arz ediyor. Profesyonel bir sürücünün kontrolünü ele aldığınız oyunda, rakiplerinize karşı yarışıyorsunuz. 

Racing Fever Moto

Global çapta isim yapmış oyunlardan biri de Racing Fever Moto oluyor. Oyun, dört farklı bölgede dört motosiklet çetesi lideriyle karşı karşıya gelmenizi sağlıyor. Temel yarışlara dahil olmak için ikincil yarışları geçmeniz ve bu yarışlarda başarı elde etmeniz gerekiyor. Bunun için motosikleti hem görsel hem de mekanik olarak iyi bir şekilde ayarlamalısınız. 

Faily Rider

Eğlenceli bir motosiklet oyunu olarak dikkat çeken Faily Rider, karmaşık engellerin aşıldığı, Subway Surfer tarzı sonsuz bir ilerleme oyunudur. İlgi çekici grafikleri, basit oynanışı ve rahatlığı ile hemen herkese hitap eder. Eğlenceli zamanlar geçirmek isteyen oyun tutkunları için ideal bir seçim olabilir.

Wheelie Challenge

Zorlu motosiklet oyunlarını sevenler için uygun olan Wheelie Challenge, özellikle de deneyimli oyunculara hitap eder. Zor olmasına karşın oyunun eğlencesi boldur. Fazla miktarda eğitim, deneyim, öz kontrol ve sabır gerektirir. 

Real Moto 2

Real Moto 2, scooter dahil olmak üzere birçok farklı motosiklet stili ile oynamanıza izin veren bir oyundur. Turnuvalardan ilham alır. Sadece yarış amaçlı bir oyun olarak bilinir. Oyunun kontrol türleri oldukça fazladır. Hem yarış oyununda deneyimli olanlara hem de amatörlere ve yeni başlayanlara hitap eder. 

Dirt Bike Unchained

Moto Cross yarışlarında global bir yıldız olmak istiyorsanız; Dirt Bike Unchained oyununu tercih edebilirsiniz. Birçok farklı zorluğu bulunan Dirt Bike Unchained, kariyer moduna da sahiptir. Mücadeleleri kazanarak, efsanevi Red Bull kaskını elde etme şansına sahipsiniz! Oyunun grafikleri oldukça gerçekçidir. Aynı şekilde ses kalitesi de oyuncuların beklentilerini karşılar. 

Moto X3M Bike Race Game

Motosiklet oyunları PC arayışındaysanız; efsanevi Moto X3M Bike Race Game oyununu öneririz. Dünyaca ünlü Moto X3M Bike Race Game, eşsiz bir oyun deneyimini mümkün hale getiriyor. Bilgisayar motosiklet oyunları söz konusu olduğunda bir adım öne çıkan Moto X3M Bike Race Game, Ace Viral imzası taşıyor. Oyun, sivri uçlar, düşen platformlar, rampalar ve döngüler gibi çok çeşitli engellerle dolu. Oyuncuya alışılmadık bir deneyim sunuyor. Bu eğlenceli 2D oyun, oyuncuya bolca rota vaat ediyor. Genel olarak Moto X3M Bike Race Game, basit bir oyundur. Bir hızlanma düğmesi ile bir fren düğmesine sahiptir. Ayrıca farklı manevralar denemek için ileri ve geri eğme seçenekleri de bulunur. 

Ride 4

Ride 4 adlı oyun da PC motosiklet oyunları arasında dikkat çeker. Oyun, tamamen bir motosiklet yarış simülatörü olmaya odaklanır. Oyunun etkileyici bir fiziği var. Tüm animasyonlar, oyuncular tarafından çok beğeniliyor. Diğer yandan Ride 4, sezgisel ve karmaşık bir oyun olarak lanse ediliyor. İlk kez bu oyunu deneyimleyenler zorlanabilir. Fakat zaman geçtikçe vazgeçmek istemeyeceğiniz bir oyundur.

MXGP 2021

Gerçek motosikletler, sürücüler ve pistler barındıran MXGP 2021, off-road motosiklet yarış oyunları arasındadır. Oyun diğer yandan Ride 4’ün de yaratıcısı olan Milestone tarafından geliştirilmiştir. Bu yüzden MXGP 2021 isimli oyunda muazzam grafiklerle karşılaşmak mümkün. Bir simülatör olmasından ötürü gerçekçi fizik sunmayı en iyi şekilde başaran MXGP 2021, oyunculardan tam not alıyor.

MX vs ATV Legends

Motosiklet oyunları 2024 sorgulaması yapanlar için MX vs ATV Legends ideal olabilir. MX vs ATV Legends, henüz çok yeni bir oyun olmasına karşın dünya çapında ses getirmiştir. Ayrıca serinin yedinci oyunudur. Acemi oyuncuların ilgisini çeker. Motosiklet severlerin gözdesi olmuştur. Ambiyansı, ışık efektleri ve iyi kontrol sağlamasından dolayı birçok kişi MX vs ATV Legends ile harika zamanlar geçirir. MX vs ATV Legends, öğrenmesi bir hayli kolay bir yarış oyunudur. Kariyer modu mevcuttur. Eğlenceli parkurları ve ilgi çekici görselleri ile beklentileri anında karşılar. Rainbow Studios imzası taşıyan oyun, ülkemizde de sıklıkla tercih edilir. 

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
YouTube Para Kazanma Seçenekleri

Dünyanın en büyük video platformlarından birisi YouTube para kazanma seçenekleri ile bizleri karşılıyor. Sizlere bu alternatiflerden bahsedeceğiz.

1 Yıl Önce
Hashtag Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hashtag kullanımında başarılı olmak için rehberimize göz atın, ilgi çekici ipuçlarıyla etkileşim artışı yakalayın!

1 Yıl Önce
League of Legends Nedir? Nasıl Oynanır?

League of Legends nedir? Bu oyun nasıl oynanır? Bu başlık altında sizlere LoL oyunu hakkında ayrıntılı bilgiler sunmak isteriz.

1 Yıl Önce