İNDİRİM!
İNDİRİM!
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
5 Ay Önce
357 Görüntülenme 9 dakika, 16 saniye

En İyi Araba Oyunları 2024

En İyi Araba Oyunları 2024

En iyi araba oyunları, hız tutkunlarının ilgisini çekiyor. Pistlerde hız yapmayı sevenler için ilginç bir seçim olan yarış oyunları, pek çok farklı seçenek sunuyor. Her yaştan insanın favorilerinden olan araba oyunları çeşitleri, unutulmaz bir oyun deneyimini teşvik ediyor. İşte, en popüler araba yarış oyunları!

En İyi Araba Oyunları Hangileri?

en iyi araba oyunları 2024

Araba oyunlarını sevenler için seçenekler neredeyse sonsuz. Motor, tren, uçak, araba gibi birçok araç ile oynanabilen bu oyunlar, unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. En iyi araba oyunları şu şekilde sıralanabilir:

Gran Turismo Sport

Yarış oyunu tutkunlarının favorilerinden olan Gran Turismo Sport, dünya çapında ünlü olduğu kadar ülkemizde de geniş bir kitleye hitap ediyor. Gran Turismo Sport’un sadece iki oyun modu bulunuyor. Bunlar arasında en önemlisi Spor Modu oluyor. Oyuncunun her gün tamamlaması gereken üç yarışı bulunuyor. Bunlar her hafta değişiyor. Amaç ise dünyanın en iyi pilotları listesinde ön plana çıkmak. Bir diğer mod ise arcade modu. Bu mod diğer yandan bir ilerleme sistemi sunuyor. 

DriveClup

En iyi yarış oyunları arasında konumlanan DriveClup, üç oyun moduna sahip. Bunlardan ikici çevrimdışı oynanıyor. Biri ise online şekilde oynanabiliyor. En yaygın olan modu ise oyuncunun 4 oyun modu arasında seçim yaptığı Tek Etkinlik oluyor. Modlar ise sprint, drift, yarış ve zamana karşı yarış şeklindedir. Burada kullanacağınız aracı, iklim tipini ve diğer ayarları seçiyorsunuz. DriveClup ile dünyanın birçok farklı yerinde bulunan pistlerde kazanılması gereken çok çeşitli yarışlar var. Her ırkın kendine özel nitelikleri bulunuyor. Bazıları drift puanları elde etmenizi gerektiriyor, kimileri ise sprint için puan veriyor. Çok oyunculu mod ise en fazla tercih edilenlerden biri oluyor. Burada kendi kulübünüzü kurabiliyorsunuz ya da mevcut bir kulübe dahil olabiliyorsunuz. 

Project Cars 2

Project Cars serisi çok büyük bir başarı idi. Araba oyunlarına tutkuyla bağlı oyuncuların tepkisi ise Project Cars oyununa karşı olumlu oldu. Öyle ki, oyunun ikinci serisi çıktı. Aynı etki Project Cars 2 için de geçerli oldu. Çok gerçekçi bir sürüş deneyimi sunan Project Cars 2, muhteşem bir oyun deneyimi sunuyor. Project Cars 2, ilk seride yaratılan evrenin daha geniş halini vaat ediyor. Dünyanın altmışa yakın farklı bölgesinde konumlanan 140’tan fazla pisti bulunuyor. İyi bir araba çeşitliliği arayışında olan hemen herkes için Project Cars 2 doğru bir seçim oluyor. Aralarında Porsche modelleri de olan 189 model araç içinden seçim yapma şansınız var. 

F1 2017

En iyi araba oyunları listesinde ön plana çıkan seçeneklerden biri de F1 2017 oluyor. Bilindiği gibi F1 2017, serinin en iyi oyunu oldu. Codemasters tarafından geliştirilen oyun, FIA tarafından oluşturulan bütün kurallarla, yarışmaları iyi bir şekilde simüle eden bir kariyer modu içeriyor. Oyun diğer yandan klasik otomobillerin seriye tekrardan dahil edilmesi ile beraber bir adım öne çıktı. Oyuncunun puan kazanmak için bu araçlar ile gerçekleştirebileceği çok sayıda etkinlik mevcut. 

Need for Speed Rivals

En popüler yarış oyunları mevzu bahis olduğunda Need for Speed Rivals isimli oyun da kullanıcıların ilgisini çekiyor. Need for Speed Rivals, çok çeşitli avantajları beraberinde getiriyor ve oyun dünyasında bir adım öne çıkmayı her daim başarıyor. Bu nedenle en iyi araba oyunları 2024 arayışında olanlar da sıklıkla Need for Speed Rivals tercih ediyorlar. Oyunun avantajlı olmasının başlıca sebebi, son oyunlardaki en iyi unsurları alıp hepsini tek bir oyunda birleştirmek oluyor. En önemli yenilik ise polis memuru ve pilot arasındaki düelloya odaklanmak diyebiliriz. Her oyuncunun kendi lehine olan ilerleme stili ise Need for Speed Rivals ile oyunculara sunulan iyi bir özellik oluyor. Oyunda şehirde yarışlara dahil olmanın birkaç yolu bulunuyor. Bir yarışı tamamlıyorsunuz. Ardından seçiminize göre diğer yarışlar ortaya çıkıyor.

DIRTY Rally 2.0

Çoğu insanın bildiği gibi DIRTY Rally, günümüzün en iyi Ralli oyunu olarak dikkat çeker. DIRTY Rally, aşırı hava şartları ve gerçekçi araç görünümü ile arazi ve asfalt yarışlarına yoğunlaşıyor. En az altı ülkeden sekiz dünya ralli pisti ve gerçek araba modelleri ile pistler, DIRTY Rally 2.0 isimli oyunun en beğenilen özellikleri arasında yer alıyor. Esasen DIRTY Rally 2.0, yarış oyunlarında profesyonel kişilere uygundur. Çünkü yarış başlamadan evvel aracın ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. Aksi durumda yarışı kaybetme riskiniz yüksek.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Her yaş grubundan oyuncunun ilgisini çeken ve beğenisini kazanan Crash Team Racing: Nitro-Fueled, serinin bütün temel karakterlerini özel araçlarda ve benzersiz güçler ile sunuyor. Crash Team Racing: Nitro-Fueled oyununda özellikle de virajlarda kontrolleri iyi kavramak lazım. Aynı zamanda aracı kontrol etmek için çok fazla pratik yapmalısınız. Oyuna alıştıktan sonra bolca eğlence, Crash Team Racing: Nitro-Fueled ile sizleri bekliyor olacak. 

MotoGP 19

Motor yarış oyunları arayanlar için biçilmiş kaftan olan MotoGP 19, kategorisinin resmi şampiyonluğunu simgeliyor. Motosiklet yarışı sevenler, efsanevi MotoGP yarışlarını tekrardan yaşama ihtimalini içeren muazzam bir oyun deneyimliyorlar. MotoGP 19 adlı oyunun en güzel taraflarından biri de, her ikisi de son derece kararlı olan ve oyunculara eşsiz zorluklar sağlayan yapay zeka ve çok oyunculu seçenektir!

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing beklentileri optimal anlamda karşılayan bir yarış oyunu olarak dikkat çekiyor. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesi bulunan Team Sonic Racing, harika bir süreç sunuyor. Burada on beş sürücüye erişiminiz bulunuyor ve araçlarınız çeşitli şekillerde kişiselleştiriliyor. Bu nedenle arzu ettiğiniz gibi bir yarış deneyimi mümkün hale geliyor. Öte yandan Team Sonic Racing ile geleneksel modlara ek olarak bir de hikaye modu sunuluyor. Bu da oyuncuları memnun eden bir detay olarak karşımıza çıkıyor. 

Dangerous Driving

Ülkemizde ve global çapta en fazla tercih edilen yarış oyunlarından biri de Dangerous Driving oluyor. Dangerous Driving, yarış bitiminde ortaya çıkan kazananlara ek olarak, oyuncuları bütün rakiplerini yok etmeye teşvik eden bir oyun olması da Dangerous Driving’in farkını ortaya koyuyor. Dangerous Driving, hem etkileyici grafikleri hem de ses efektleri ile oyuncuları sevindiriyor. Tek oyunculu mod ile yarış başına en çok sekiz katılımcı ile online olarak ya da yapay zekaya karşı oynayabilirsiniz. Çok daha eğlenceli bir deneyim isterseniz, çok oyunculu moda geçiş yapabilirsiniz.

Xenon Racer

En iyi araba oyunları arayanlar için bir diğer seçenek de şüphesiz ki, Xenon Racer. Bu benzersiz oyun, dünyanın en fazla tercih edilen yarış oyunlarından biri olarak dikkat çekmeyi başarıyor. Hem muazzam grafikleri hem de ses özellikleri ile beklentileri anında karşılamayı sürdürüyor. Xenon Racer, 2030 senesinde geçiyor. Bu nedenle Hot Wheels’ı hatırlatan, virajlarla ve parlak ışıklarla bezeli pistlerde uçak, elektrikli araçlar ön plana çıkıyor. Xenon Racer, en hızlıyı destekleyen bir oyun olmuyor. Çünkü en akıllı hareket eden bu oyunun kazananı olacak. 

MX vs ATV All Out Anniversary Edition

Yarış tutkunları için en iyi oyunlardan biri de MX vs ATV All Out Anniversary Edition diyebiliriz. Bu, bütün DLC içeriğinin yer aldığı MX vs ATV All’un tam sürümü olarak biliniyor. MX vs ATV All Out Anniversary Edition, küçük kamyonetler ve motosikletlerin konumlandığı dörtlü tarzdaki arazi araçlarından meydana geliyor. Aynı yarışta on alt kişiye dek oynanabilen çok oyunculu modu bulunuyor. Aynı zamanda hızlanma hususunda çok fazla özgürlüğe sahip olabileceğiniz bir serbest mod da yine MX vs ATV All Out Anniversary Edition ile sizlere sunuluyor. MX vs ATV All Out Anniversary Edition, farklı araçlar kullanarak unutulmaz bir yarış deneyimi elde etmenize yardımcı.

Trials Rising

Trials Rising, aslında bir yarış değil, bisiklet manevraları ile adından bahsettiren bir oyun. Trials Rising ile Eyfel Kulesi ve Çin Seddi gibi gerçek mekanlarda zıplayabiliyorsunuz. Türlü numaralar yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla Trials Rising, en fazla tercih edilen eğlenceli oyun seçeneklerinden biri oluyor. 

Monster Jam Steel Titans

Monster Jam Steel Titans, birçok yarış çeşidinin bir karışımı oluyor. Monster Jam Steel Titans ile normal bir yarışa katılabileceğiniz gibi diğer yandan zamana karşı da yarışabilirsiniz. Oyunda arabalardan motosikletlere kadar birçok seçenek sunuluyor. Aynı şekilde pist seçenekleri de bir hayli fazla. Aynı oyun türlerinden sıkılanlar için Monster Jam Steel Titans doğru bir seçim olabilir ve unutulmaz bir heyecan yaşatabilir.

Monster Energy Supercross

En iyi araba oyunları söz konusu ise bu listede Monster Energy Supercross isimli oyunda bulunuyor. Oyun, isminden de anlaşılacağı gibi arazi motosiklet yarışmasına odaklanıyor. Monster Energy Supercross, oyuncularına hem tekli hem de çok oyunculu modlar sunuyor. 

Blur

Stilize edilmiş bir şehir ve gerçek araçlar ile öne çıkan Blur, eğlenceye odaklanan bir oyun. Bizarre Creations'ın yarattığı oyunda, araçlar şehir içindeki parkurlarda yarışırken, rakiplerin bitiş çizgisine ulaşmalarını önlemek için silahlar kullanıyorlar. 

iRacing

En sevilen yarış oyunlarından biri olan iRacing, çok çeşitli yönleri ile oyuncuların favorileri arasında yer almayı sürdürüyor. Oyun, sunmuş olduğu özellikler ve teknoloji ile rakiplerinden ayrılıyor. Oyundaki araçlar çok özgün ve gerçekçi. Ayrıca burada araba çeşitliliği oldukça fazladır. Dolayısıyla kendi tarzınıza ve beğeninize hitap eden araçlar ile yarış yapma şansı elde edersiniz. Hayallerinizdeki araba ile yarışmak ise büyüleyici bir deneyim yaratır. 

Assetto Corsa / Asetto Corsa Competizione

En iyi araba oyunları arasında Assetto Corsa / Asetto Corsa Competizione isimli oyundan da söz edeceğiz. Bu, dünya çapında hayran kitlesi bulunan ve rüya gibi bir yarış deneyimi sunan bir oyundur. Xbox One, PS4 ve PC ile oynanabilen Assetto Corsa / Asetto Corsa Competizione, diğer yandan muazzam grafikleri ve ses sistemiyle de kullanıcıları etkiler. Oyunun en sevilen modlarından olan kariyer modu, çeşitli ödüller elde ettiğiniz çok gerçekçi bir deneyim yaratır. Araba seçenekleri, Assetto Corsa / Asetto Corsa Competizione ile oldukça fazladır. Bu nedenle istediğiniz herhangi bir araba ile burada yarış serüvenine imza atabilirsiniz. 

rFactor 2

Xbox One, PS4 ve PC üzerinde oynanabilen rFactor 2, çevrimdışı kariyer modları ve araçların kilidini açan karmaşık bir lisanslama sistemi ile beraber geliyor. Bu oyunun fiziği, diğer pek çok yarış oyununa göre en karmaşık olandır. Yine de alıştıktan sonra benzersiz bir yarış deneyimini teşvik eder. Oyunda farklı hava koşulları ve gece-gündüz şartları, oyunu çok daha çekici hale dönüştürür. 

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
YouTube Para Kazanma Seçenekleri

Dünyanın en büyük video platformlarından birisi YouTube para kazanma seçenekleri ile bizleri karşılıyor. Sizlere bu alternatiflerden bahsedeceğiz.

1 Yıl Önce
Hashtag Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hashtag kullanımında başarılı olmak için rehberimize göz atın, ilgi çekici ipuçlarıyla etkileşim artışı yakalayın!

1 Yıl Önce
League of Legends Nedir? Nasıl Oynanır?

League of Legends nedir? Bu oyun nasıl oynanır? Bu başlık altında sizlere LoL oyunu hakkında ayrıntılı bilgiler sunmak isteriz.

1 Yıl Önce