Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
553 Görüntülenme 2 dk, 13 sn

En Çok Oynanan MMO Oyunlar

En Çok Oynanan MMO Oyunlar

Mobil MMO başta olmak üzere günümüzde birçok farklı oyun türü bulunuyor. Günümüzde en çok oynanan oyunların başında MMO oyunlar geliyor. Bu oyunlar günümüzde farklı özelliklerde ve farklı oyunlar olarak ön plana çıkmaktadır. Oyunların açık dünyada bir aksiyon sunması oyunculara en iyi deneyimi sağlamayı başarıyor. En iyi MMO oyunlar günümüzde çeşitlilik gösteriyor.

World of Warcraft

World of Warcraft, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve milyonlarca oyuncunun oynadığı MMO bir oyundur. İlk olarak 2004 yılında yayınlanmıştır ve o zamandan beri pek çok genişleme paketiyle güncellenmiştir. Oyuncular, fantastik bir dünyada kendilerine bir karakter yaratarak dünyayı keşfederler, görevleri tamamlayarak tecrübe kazanıp güçlenirler.

Oyuncular birbirleriyle sosyal olarak etkileşime girerler, birlikte görevler tamamlarlar ve birlikte oyun oynayarak eğlenirler. World of Warcraft, geniş dünyası, ilgi çekici hikâyeleri ve çeşitli karakter sınıfları ve ırkları ile birçok oyuncunun vazgeçilmez bir oyunudur.

Final Fantasy XIV

MMO oyunlar özelinde Final Fantasy XIV Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanan MMORPG bir oyundur. İlk olarak 2010 yılında yayınlandı. Oyun başlangıçta başarılı olamadı ve oyunun sunucusu kapatılarak yenilenmesine karar verildi. Oyuncular, fantastik bir dünyada macera dolu bir yolculuk yaparlar ve hikâyeyi takip ederken dünyayı keşfederler.

Karakterler sınıflara ve mesleklere ayrılır, oyuncular istedikleri herhangi bir mesleği seçebilir ve oyunda kişiselleştirme seçenekleri oldukça zengindir. Oyunda yüzlerce görev ve aktivite bulunur ve oyunculara çeşitli ödüller kazandırır. Final Fantasy XIV, kaliteli grafikleri, zengin hikâyesi ve oynanabilirliğiyle birçok MMO oyuncusu için en sevilen oyunlardan biridir.

Elder Scrolls Online

Elder Scrolls Online, ZeniMax Online Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan MMORPG bir oyundur. En iyi MMO oyunlar açısından Elder Scrolls serisiyle aynı evrende geçmektedir ve Tamriel adlı kurgusal bir dünyada geçer. Oyuncular, karakterlerini yaratıp dünya üzerinde çeşitli bölümleri keşfederek hikâyeyi takip ederler.

Elder Scrolls serisinin diğer oyunlarına benzer bir şekilde oyunculara birinci şahıs bakış açısı sunar ve oyuncular çeşitli görevleri tamamlayarak tecrübe ve eşya kazanırlar. Oyuncular ayrıca dünya üzerindeki diğer oyuncularla etkileşimde bulunabilirler, birlikte görevler tamamlayabilirler ve birbirleriyle ticaret yapabilirler. Karakterler sınıflara ayrılmıştır ve oyuncular karakterlerini istedikleri şekilde özelleştirebilirler.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
YouTube Para Kazanma Seçenekleri

Dünyanın en büyük video platformlarından birisi YouTube para kazanma seçenekleri ile bizleri karşılıyor. Sizlere bu alternatiflerden bahsedeceğiz.

1 Yıl Önce
Hashtag Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hashtag kullanımında başarılı olmak için rehberimize göz atın, ilgi çekici ipuçlarıyla etkileşim artışı yakalayın!

1 Yıl Önce
League of Legends Nedir? Nasıl Oynanır?

League of Legends nedir? Bu oyun nasıl oynanır? Bu başlık altında sizlere LoL oyunu hakkında ayrıntılı bilgiler sunmak isteriz.

1 Yıl Önce