Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
426 Görüntülenme 1 dk, 49 sn

Dragon City Nedir? Nasıl Oynanır?

Dragon City Nedir? Nasıl Oynanır?

Dragon City nedir? Bu başlık altında Dragon City hakkında sizlere bilgiler sunacağız. Umarız sizler için yararlı bir içerik olur.

Facebook, 2004 yılında kurulduktan sonra insanlar için bir oyun platformu haline de dönüştü. Pek çok oyuna yer veren bu yerde FarmVille ve CityVille gibi oyunlar büyük bir rağbet gördü. Bu oyunlar arasında Dragon City de yer alıyordu. Facebook’tan sonradan kaldırılan bu oyun, günümüzde Windows, Android ve iOS üzerinden oynanabilecek düzeyde.

Dragon City Nedir?

Dragon City, 2013 yılında geliştirilmeye başlanan bir oyun. Oyunda pek çok ejderha bulunuyor. Şehir kurma tarzı bir oyun olan Dragon City’de ejderhalar için gerekli olan yapılar kuruluyor. Bu yapıların seviyesi yükseltilerek daha güçlü hale getiriliyor. Ayrıca oyunda ejderha savaşları da mevcut. Ejderhalar birbirleriyle kapışarak rekabet ediyor.

Social Point tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak oynanabilen oyunda gökte bir ada bulunuyor. Bu adaya ejderha şehri kuruluyor. Zamanla ada sayısı artıyor ve ejderhalar da gelişiyor. Ejderhalar, altın elde etmeye yarar. Altınlar ile çeşitli yapılar inşa edilebilir ve ejderhalar beslenebilir. Ejderhalar, yemek yedikçe seviye kazanır ve seviye kazandıkça daha çok altın üretir.

27. seviyeye gelen oyuncu, artık Antik Dünya’nın kapılarını aralar. Burada antik ejderhalar bulunur. Bu ejderhalar, platin üretir. Platinler, parayla da satın alınabilen ürünler olmakta.

Dragon City Nasıl Oynanır?

Dragon City oynamak için 3 farklı platform bizleri karşılıyor. Bunlardan birisi Windows. Windows’ta oynamak isteyenler mağazayı kullanmalı. Android için ise Android Mağazasından yararlanılması gerekiyor. iOS için de App Store ’un kullanılması gerekir.

Dragon City için En Düşük Sistem Gereksinimleri

Dragon City nedir? Bu sorunun yanı sıra sistem gereksinimleri hakkında da bilgi sahibi olunması gerekir. Oyun Windows, Android ve iOS cihazlarında oynanabiliyor.

Windows

  • Windows 10 17134 işletim sistemi
  • 32 bit işlemci
  • 300 MB RAM
  • 1 GB VRAM

Android

  • Android 5 işletim sistemi
  • 512 MB RAM

iOS

  • iOS 10 veya iPadOS 10 işletim sistemi
  • 512 MB RAM
  • 300 MB depolama alanı
BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Squad Busters Dragon Chicken Özellikleri ve Stratejileri

Squad Busters Dragon Chicken karakteri hakkında detaylı bilgi: özellikler, yetenekler ve stratejiler. Dragon Chicken ile başarılı olmanın yolları.

2 Ay Önce