Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
461 Görüntülenme 1 dk, 52 sn

Clash Royale Nedir? Nasıl Oynanıyor?

Clash Royale Nedir? Nasıl Oynanıyor?

Clash Royale nedir? Bu içerikte siz değerli oyuncularımıza Clash Royale oyununu anlatıyor olacağız. Umarız sizler için faydalı bir yazı olur.

Mobil oyun sektörü, gün geçtikçe kendini geliştiriyor. Büyüyen bu sektör, insanların daha fazla oyun seçeneğine yer vermesini sağlıyor. Pek çok oyun bulunuyor. Bunlar arasında strateji ve savaş oyunları da yer alıyor. Bu oyunlardan birisi de Clash Royale.

Clash Royale Nedir?

Supercell tarafından geliştirilen Clash Royale, 2 Mart 2016 tarihinde Android ve iOS işletim sistemlerinde yayınlandı. Strateji tarzı bir oyun olan Clash Royale, çok oyunculu bir şekilde oynanıyor.

Oyun içerisinde savaş, kartlarla sağlanıyor. Kullanıcılar, bir rakibe saldırırken kendi topladığı kartları kullanıyor. Kartları toplamak için birçok yol mevcut. Bunlardan birisi sandıklardan yararlanmak. Sandıklar, verdiği kartlarla yeni kartların açılmasında etkili oluyor.

Kartlar, güçlerine göre çeşitlere ayrılıyor. En düşükten en yükseğe doğru sıradan, ender, destansı, efsanevi ve şampiyonlar kartı bulunuyor. Kart seviyesi arttıkça savaştaki rekabet de artar.

Kullanıcılar, savaş ekranında kartlarla karşılaşıyor. Savaşlar, rakiple birlikte yapılıyor. Oyuncu, rakip oyuncu ile beraber kartlar gönderiyor. Gönderilen her bir kartta belirli askerler bulunur. Bu askerler, hedefe doğru ilerleyerek oyunun alınması için çaba gösterir. Her oyuncuda 3 kale bulunur. Amaç, bu 3 kaleyi yok etmek. Burada önemli olan şey güzel bir strateji belirlemek.

Clash Royale Nasıl Oynanır?

Clash Royale mobil platformlarla oynanıyor. Android için Play Store, iOS için App Store üzerinden oyunu kurmak mümkün oluyor. Ayrıca Bluestacks gibi uygulamalarla Windows veya MacOS gibi işletim sistemlerinde de oyun oynanabiliyor.

Clash Royale Sistem Gereksinimleri

Clash Royale nedir? Bu sorunun yanı sıra oyunun sistem gereksinimlerine de hakim olmak gerekiyor. Sizler için sistem gereksinimlerini bu başlık altında açıklamış bulunuyoruz.

Android

  • Android 5.0 veya üzeri işletim sistemi
  • 512 MB RAM
  • 800 x 480 ekran çözünürlüğü

iOS

  • iOS 11.0 veya üzeri bir işletim sistemi
  • iPhone 5S veya daha üstü bir model
  • 1 GB RAM
  • 640 x 960 ekran çözünürlüğü
BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Clash of Clans Sistem Gereksinimleri

Strateji oyunu Clash of Clans sistem gereksinimleri ile merak ediliyor. Bu başlık altında bu oyunu detaylı bir şekilde anlatmak isteriz.

1 Yıl Önce
Clash of Clans İçerik Üretici Kodu

Clash of Clans içerik üretici kodunu nasıl kullanacağınızı öğrenin. Favori içerik üreticilerinize destek olun ve oyun deneyiminizi geliştirin.

2 Ay Önce
Clash of Clans Lig Madalyası Nasıl Kazanılır?

Clash of Clans'ta lig madalyası nasıl kazanılır? Lig Savaşları'na katılma ve madalya kazanma yöntemlerini keşfedin.

2 Ay Önce