Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
826 Görüntülenme 1 dk, 45 sn

Clash of Clans Sistem Gereksinimleri

Clash of Clans Sistem Gereksinimleri

Strateji oyunu Clash of Clans sistem gereksinimleri ile merak ediliyor. Bu başlık altında bu oyunu detaylı bir şekilde anlatmak isteriz.

Geçmişte pek çok kişinin oynadığı fakat günümüzde de halen oynanan bir oyun olan Clash of Clans, eski neslin severek yer aldığı bir oyun idi. 2 Ağustos 2012 tarihinde geliştirilen yapım, iOS’tan sonra 7 Ekim 2013’te Android için de yayınlandı. Tek oyunculu ve çok oyunculu moda sahip Clash of Clans, sunduğu özelliklerle öne çıkıyor.

Clash of Clans Nedir?

Clash of Clans, strateji ve savaş tarzında bir oyun. Supercell tarafından geliştirilen oyunda amaç kale kurup çevresini geliştirmek. Kale ve diğer binaların seviyesi yükseltilebiliyor. Aynı zamanda ordu yapısı da güçlendirilebiliyor. Bu sayede kale ve çevresinin gücü daha da artıyor.

Oyunda rakiplerin kalesine saldırmak için de bir özellik mevcut. Kale, köyün ortasında yer alır. Amaç, kaleyi en iyi şekilde korumak. Eğer kale düşerse köy fethedilmiş olur. Rakibin kalesine odaklanarak en mantıklı kararları vermek ve hamleleri doğru yapmak gerekiyor.

Oyunda klan sistemi de mevcut. Klan sistemi ile beraber oyuncular bir araya gelerek daha da güçleniyor ve birbirlerine hediyeler veriyor. Ayrıca klan içerisinde dostluk savaşları yapılabiliyor.

Clash of Clans Nasıl Oynanır?

Clash of Clans sistem gereksinimleri öncesinde sizlere oyunun nasıl oynanacağından bahsediyor olacağız. Oyunu oynamak için öncelikle sistem gereksinimlerini karşılamanız gerekiyor. Aşağıya gereksinimleri bıraktık. Sonrasında Android için Play Store, iOS için App Store üzerinden Clash of Clans oyununu indirip yükleyebilirsiniz.

Clash of Clans Sistem Gereksinimleri

Clash of Clans oynamak için sistem gereksinimlerinin karşılanması gerekir. Oyunu Windows’ta oynamak için Android emülatörüne ihtiyaç bulunuyor. Mobil cihazda Android ve iOS işletim sisteminde oynanabilmekte.

Android

  • Android 5.0 veya üzeri işletim sistemi
  • 512 MB RAM
  • 800 x 480 ekran çözünürlüğü

iOS

  • iOS 11.0 veya üzeri işletim sistemi
  • iPhone 5S veya üzeri model
  • 1 GB RAM
  • 640 x 960 ekran çözünürlüğü
BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Clash Royale Nedir? Nasıl Oynanıyor?

Clash Royale nedir? Bu içerikte siz değerli oyuncularımıza Clash Royale oyununu anlatıyor olacağız. Umarız sizler için faydalı bir yazı olur.

1 Yıl Önce
Clash of Clans İçerik Üretici Kodu

Clash of Clans içerik üretici kodunu nasıl kullanacağınızı öğrenin. Favori içerik üreticilerinize destek olun ve oyun deneyiminizi geliştirin.

2 Ay Önce
Clash of Clans Lig Madalyası Nasıl Kazanılır?

Clash of Clans'ta lig madalyası nasıl kazanılır? Lig Savaşları'na katılma ve madalya kazanma yöntemlerini keşfedin.

2 Ay Önce