Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
501 Görüntülenme 1 dk, 48 sn

Call of Duty Mobile Sistem Gereksinimleri

Call of Duty Mobile Sistem Gereksinimleri

Call of Duty Mobile oyunu için merak edilen sorulardan birisi sistem gereksinimleri oluyor. Sizler için bu oyun hakkında bilgiler sunmak isteriz.

Savaş oyunları, insanların aksiyon dolu anlar yaşamasını sağlamak için bulunuyor. Bu tür oyunlar, hem strateji becerisini geliştirir hem de stres atmaya yarar. Aksiyon sahnelerine yer veren ve harika patlama efektlerine sahip olan oyunlar arasında Call of Duty Mobile de yer alıyor.

Call of Duty Mobile Nasıl Bir Oyun?

Call of Duty Mobile, bir savaş oyunu olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Activision Publishing Inc. tarafından yayınlanan bu oyunda amaç, savaşarak rakibini alt etmeye çalışmak. Muhteşem silahlar, muazzam bombalar ve daha fazla teçhizat ile birlikte harika bir savaş deneyimi yaşamak için güzel bir tercih olarak CoD Mobile yer almakta.

Call of Duty Mobile sistem gereksinimleri başlığına geçmeden önce oyunun nasıl kurulacağını da anlatmamız gerekiyor. Oldukça yüksek bir boyuta sahip olan Call of Duty Mobile, hem Android hem iOS’tan oynanabilen bir yapım. Şahane sahneleri ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran bu oyunu Android için Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Eğer iPhone, iPad veya iPod Touch kullanıyor iseniz App Store üzerinden oyuna sahip olabilirsiniz. Oyunun boyutu yüksek olduğu için internet hızına bağlı olarak kurulum uzun sürebilir.

Takım oyunlarında eğer yeterli oyuncu yoksa da oyunu oynamak mümkün olmakta. Bunun için alınan bir önlem mevcut. Buna göre eğer yeterli oyuncu yok ise boş koltukların yerini botlar dolduruyor. Bu sayede oyun, çok uzamadan hemen başlamış oluyor.

Call of Duty Mobile Sistem Gereksinimleri

Call of Duty Mobile için oldukça yüksek bir depolama alanı gerekiyor. Özellikle eski cihaz kullananlar, bu kadar yer açmakta zorlanabilir. Eğer Windows, MacOS veya Linux gibi bir işletim sistemi üzerinden oyunu oynamak isterseniz Android emülatör gerekiyor.

Android

  • Android 5 veya üzeri işletim sistemi
  • 2 GB depolama alanı

iOS

  • iOS 9 veya üzeri işletim sistemi
  • iPadOS 9 veya üzeri işletim sistemi
  • 2,6 GB depolama alanı