Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
1 Yıl Önce
571 Görüntülenme 1 dk, 53 sn

Brawl Stars Nedir? Nasıl Oynanıyor?

Brawl Stars Nedir? Nasıl Oynanıyor?

Brawl Stars nedir? Nasıl oynanır? Sistem gereksinimleri neler? Bu başlık altında oyun hakkında bilgiler sunuyor olacağız.

Pek çok oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında MOBA tarzı oyunlar da bizlerin karşısına çıkıyor. Bu tür oyunlar ile birlikte kullanıcılar, diğer oyuncularla birlikte harika bir deneyime imza atıyor. Supercell, geliştirmiş olduğu Brawl Stars oyunu ile bunu göstermiş durumda.

Brawl Stars Nedir?

Supercell, 2018 yılının sonunda Brawl Stars adında MOBA türü bir oyunu piyasaya sürdü. iOS ve Android işletim sistemleri için geliştirilen bu oyun, aksiyon dolu tarzının yanı sıra LoL ve Dota gibi oyunlara benzemesiyle de dikkat çekmiş durumda.

Oyunda birçok oyun modu yer almasına rağmen temel amaç rakibi alt etmeye çalışmak. League of Legends oyununda olduğu gibi bu oyunda da 2 takım yer alıyor. Her takımın üssü bulunuyor. Takımların amacı rakibi yenmeye gayret göstermek. Kazanan takım ödüllere layık görülüyor.

Brawl Stars Nasıl Oynanıyor?

Brawl Stars nedir? Bunun yanı sıra oyunun nasıl oynandığının da bilinmesi gerekir. Oyun içerisinde yer alan oyun modları arasında Savaş Topu, Elmas Kapmaca, Nakavt, Hesaplaşma, Soygun, Büyük Oyun ve Güç Ligi gibi modlar karşımıza çıkmakta. Böylesine eğlenceli bir oyunu oynamak için ya Android ya da iOS gerekiyor. Bunun yanı sıra Android emülatör kullanılarak Windows veya Mac OS gibi çeşitli işletim sistemlerinde oynamak mümkün.

Oyunu Android ile birlikte oynamak için Play Store uygulamasından yararlanmak gerekiyor. iOS işletim sisteminde oynamak için ise App Store yazılımının kullanılması gerekiyor.

Brawl Stars Sistem Gereksinimleri

Türkçe dil desteğine sahip olan oyun, pek çok işletim sisteminde çalışırken depolama alanı düşük olan oyunculara sıkıntı yaşatabilir. Eğer depolama alanınız yeterince yüksek ise oyunu rahatlıkla oynamanız mümkün olacaktır.

Android

  • Android 7 veya üzeri işletim sistemi
  • 572 MB depolama alanı

iOS

  • iOS 11 veya üzeri işletim sistemi
  • iPadOS 11 veya üzeri işletim sistemi
  • 725 MB depolama alanı
BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Brawl Stars Nasıl Bir Oyun?

Brawl Stars, iPhone ve Android telefonlarda ücretsiz olarak oynanabilen bir mobil oyundur. Supercell imzası taşır.

7 Ay Önce
Brawl Stars İsim Önerileri ve Şekilli Havalı Nickler

Brawl Stars için en iyi ve havalı isim önerileri burada! Elmas, hazır hesap ve random hesap satın almak için tıklayın.

2 Ay Önce
Bilgisayara Brawl Stars Nasıl Yüklenir?

Bilgisayara Brawl Stars nasıl yüklenir? Adım adım rehberimizle Brawl Stars'ı PC'ye indirip kurun ve oynayın. Detaylar için tıklayın!

2 Ay Önce