Top Banner
Top Banner
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
PUBG Mobile Haberleri PUBG Mobile Haberleri
Brawl Stars Haberleri Brawl Stars Haberleri
Valorant Haberleri Valorant Haberleri
LoL Haberleri LoL Haberleri
CS2 Haberleri CS2 Haberleri
MLBB Haberleri MLBB Haberleri
7 Ay Önce
1030 Görüntülenme 10 dk

Brawl Stars Nasıl Bir Oyun?

Brawl Stars Nasıl Bir Oyun?

Brawl Stars, iPhone ve Android telefonlarda ücretsiz olarak oynanabilen bir mobil oyundur. Supercell imzası taşır. Resmi olarak dünya çapında piyasaya sürülmeden evvel uzun bir test sürecinden geçmiştir. Peki, Brawl Stars nasıl bir oyun, Brawl Stars nasıl oynanır ve kimler için uygun? İşte detaylar…

Bilindiği gibi mobil oyunlar günümüzde son derece popüler. Akıllı telefonların yaşamımıza dahil olması ile beraber mobil oyun anlayışı daha çok insana yayıldı. Bunu özellikle de 2015 sonrası dönemde daha fazla görebiliriz. Mobil oyunlar mevzu bahis olduğunda Brawl Stars bir adım öne çıkıyor. Her yaştan insana hitap eden Brawl Stars oyunu ile eğlenceli bir deneyim elde etmek söz konusu olabilecektir. 

Brawl Stars Nedir?

Brawl Stars nasıl bir oyun

Brawl Stars, Supercell tarafından yaratılmıştır. Oyunun ilk çıkış tarihi ise 2017 senesidir. İlk süreçte beta sürümü ortaya çıkmıştır. Ardından global piyasalarda tanıtılmıştır. 2018 ile beraber Brawl Stars, dünyanın hemen her yerinde hizmet vermeye başladı. Bir tür mobil oyundur.

Brawl Stars Nasıl Oynanır?

Birçok insan Brawl Stars nasıl oynanır sorusunun yanıtını arar. Brawl Stars kolay bir şekilde oynanır. Bu sebeple herkes için uygun bir oyun olarak kabul görür. Oyun, iki farklı takımdan meydana gelir. Üçe üç şeklinde ikili grup birbirini yenmek adına savaşır. Her iki takımın da karşılarındakini yenerek en çok yıldızı toplamaya çalıştığını söylemeliyiz. Oyun, her iki takımın da elde etmek için savaştığı Brawl Ball gibi çeşitli oyun moduna sahiptir. 

İki takımın düşman kasasını elde etmek için savaştığı Heist, takımların Siege botlarının desteği ile düşman IKE’yi yok etmek adına savaştığı Siege ön plandadır. On oyuncunun ayakta kalmak için birbirleriyle savaştığı bu dünya oldukça eğlencelidir. Showdown zehirli gaz savaşçıları arenanın merkezine yaklaştırır. 

Diğer taraftan Hot Zone, Present Plunder ve Graveyard Shift gibi sınırlı süreli etkinlikler de vardır. Ayrıca Boss Fight, Big Game ve Robo Rumble gibi biletli etkinlikler de mevcuttur. Oyunla alakalı en önemli ayrıntılardan biri de her ay dört mağlubiyete erişmeden on beş galibiyet elde etmeniz gereken şampiyonu modudur. 

Brawl Stars Oyun Modları Nelerdir?

Brawl Stars oyun modları da sıklıkla araştırılır. Çünkü oyunun en beğenilen yönlerinden biri de budur. Her modun kendine has amacı mevcuttur. Bu tür modlar, oyunseverlerin eşsiz bir süreç elde etmelerine izin verir. Oyunun modları şu şekildedir:

  • Alaşağı
  • Yalnız Yıldız
  • Mücadeleler
  • Voleybol
  • Kupayı Koru
  • Maden Arabası
  • Temizlik
  • Sürpriz Mod
  • Avcılar
  • Power Lig
  • Kupa Hırsızları
  • Süper Şehir Saldırısı
  • Basketbol Savaşı
  • Güç Ligi
  • Büyük Oyun
  • Düello
  • Yıldız Kapmaca
  • Nakavt
  • Elmas Kapmaca
  • Kuşatma
  • Savaş Topu
  • Ödül Avı
  • Soygun
  • Boss Savaşı
  • Sıcak Bölge
  • Büyük Oyun
  • Robot Avı
  • Hesaplaşma (Tek ve Çift)

Brawl Stars Oyunu Ücretsiz mi?

Brawl Stars ücretli mi ücretsiz mi merak edilir. Bu popüler oyun, piyasaya giriş yaptığı ilk günden beri ücretsiz biçimde kullanıcılara sunulur. Uygulama mağazasında ya da oyun mağazasında Android ya da Apple cihazlarda ücretsiz biçimde oynanır. Oyun bir tür mobil uygulamadır. PC üzerinde oynanmaz.

Brawl Stars Oyunu Kimler İçin Uygun?

Pek çok insan Brawl Stars oyunu kimler için uygun sorusunun cevabını da ararlar. Oyun ağırlıklı olarak gençlere hitap eder. Fakat küçük çocuklar ve yetişkinler de Brawl Stars oyunu da oldukça ilgi çekicidir. Aile kontrolü altında yedi yaşından büyük çocuklar için uygun olduğu bilinir. Fakat pek çok değerlendirmeye göre on iki yaş ve üzeri çocuk ya da yetişkinlerin oynanabilmesi üzerine tasarlanmıştır.

Brawl Stars Oyununda Hile Yapılabilir mi?

Bilindiği üzere neredeyse bütün oyunlarda bazı hileler mevcuttur. Hilesiz oyuna denk gelmek biraz zordur. Fakat Brawl Stars, hile hususunda son derece sıkı bir yapıya sahip. Oyun içinde hileli bir yapıya rastlamak zor olur. Gene de hileli yönlerini bulanlar için oyun içinde bu mevcut olabilir.

Brawl Stars Oyununun Olumlu Yönleri Nelerdir?

Brawl Stars oyunu söz konusu olduğunda pek çok farklı olumlu özellik dikkat çeker. Oyunun birden çok modu bulunduğu için Brawl Stars oldukça sürükleyicidir. Bir diğer önemli özellik de hızlı yapısıdır. Bu sayede eşsiz bir seçimdir. Rekabetçi bir mücadeleye dahil olmak isteyenler için uygundur. Mobil cihazlarda oynanabildiği için herkes tarafından erişim sağlanabilir. 

Brawl Stars Oyununun Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Brawl Stars oyunu birçok olumlu özellik sağlar. Ancak bazı olumsuz yönler de vardır. Örneğin, grafikler herkese hitap etmeyebilir. Animasyon stilinde olan oyun, bazı oyun tutkunlarının hoşuna gitmeyebilir. 

Brawl Stars Benzeri Mobil Oyun Seçenekleri Nelerdir?

Brawl Stars alternatifleri arıyor iseniz birçok farklı seçenek olduğunu bilmelisiniz. Brawl Stars severler için ideal bir seçim olan mobil oyun önerileri şöyle:

Space Shooter – Galaxy Atack

Mobil oyun arayanlar için en iyi seçimlerden biri de Space Shooter – Galaxy Atack olur. Retro hissi sunan uzay nişancı oyunudur. Bu oyunda galaksinin son kahramanı olursunuz. Dünyayı korkunç düşmanlardan kurtarmaya çalışırsınız. Oyunda uzaylı sürülerine lazer atışları gerçekleştirmek adına kullanılacak bir uzay gemisini kontrol edersiniz. 

DISTRAINT: Pocket Pixel Horror

Macera ve korkuyu 2D grafikler ile birleştiren bir oyun stilidir. Başlangıçta PC için yaratılmış olan DISTRAINT: Pocket Pixel Horror adlı oyun, ilerleyen süreçte mobil cihazlara da geldi. Oyunda genç prensi kontrol edersiniz. DISTRAINT: Pocket Pixel Horror, baskıcı bir atmosfer barındıran ve ilgi çekici sürprizler içeren bir oyundur. 

Apple Knight: Action Platformer

Her yaştan oyuncunun ilgisini çeken oyunlardan biri de Apple Knight: Action Platformer olur. İki boyutlu bir platform oyunudur. Apple Knight: Action Platformer, elinizde yer alan eşyaların çokluğu, karakterin görünümünden silahlara dek birçok kişiselleştirme imkanının olması sebebi ile ilk dönemden itibaren dikkat çekicidir. Apple Knight: Action Platformer oyununda üç farklı mod bulunur. 

Burrito Bison: Launcha Libre

Burrito Bison: Launcha Libre, eğlenceli ve çılgın bir oyundur. Gündelik bir dövüş oyunudur. Oyunda bir dövüşçü olan Burrito Bison’u kontrol edersiniz. Göreviniz ise kendinizi ringten dünyaya hükmetmek isteyen oyuncak ayı biçimindeki tatlılara doğru atmaktır. Burrito'nun özel sakızlara çarpması ve daha fazla puan elde etmesi adına doğru zamanda zıplamasını mümkün kılmak gerekir.

The Ants: Underground Kingdom

The Ants: Underground Kingdom, bir karınca kolonisini konu alır. Stratejik bir oyun seçeneğidir. Bu oyunda kendi küçük krallığınızın kaynaklarını yönetirsiniz. Böcekler üzerinde kontrol sağlamak için inşa etmek ve genişlemek zorundasınız. Düşmanlarla savaşmak ve karınca yuvasını korumak için güçlü bir karınca ordusu oluşturulmalıdır. 

Micro RPG

En sevilen mobil oyunlardan biri de Micro RPG olur. Stratejiyi, hızlı refleksleri ve şansı birleştiren sıra tabanlı bir oyundur. Bu rol yapma oyunu oldukça eğlencelidir. Oyun, aşamalara bölünmüştür ve seviye atladıkça oyun daha da zorlaşır. Oyuncunun, her turda düşmanın menziline bağlı şekilde kullanacağı silahı seçmesi lazımdır. Micro RPG adlı oyun, basit bir mekaniğe sahiptir. Eğlenceli olduğunu da söyleyebiliriz.

Prizefighters

Prizefighters, harika mekaniklere ve kolay kontrollere sahip olan eşsiz bir boks oyunu olarak karşınıza çıkar. Bu oyunda kariyer modu bulunur. Boksörünüzün rütbesi çoğaldıkça gelişirsiniz ve onu özelleştirebilirsiniz. Aynı zamanda savaşları kazandıkça da becerilerin kilidini açabilirsiniz. Oyun ayrıca internet erişimi gerektirmez.

Duet

Duet son derece basit ve bağımlılık yaratan bir oyun olarak dikkat çekiyor. Oyunda, merkezi bir noktanın çevresinde dönen iki topu kontrol edersiniz. Dönerken platformlara temas etmelerini engellemeniz lazım. 

Smashy Duo

Mobil oyun önerileri 2024 arayışında olanlar için Smashy Duo iyi bir seçim olabilir. Mümkün olduğu kadar çok canavarı vurmak için Smashy Duo adlı oyunda iki kahramanı kontrol edersiniz. Sıradan bir arcade tarzı aksiyon oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda seviye geçtikçe kilidi açılan çeşitli karakterler var. Her yaşa uygun bir oyun türüdür.

Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey, eğlenceli mobil oyunlar arasında konumlanır. Rüzgarlı kum tepelerini aşacağınız ve pek çok farklı muhteşem yer keşfedebileceğiniz bir oyundur. Alto’s Odyssey ile başarılması gereken yüz seksenden fazla hedef bulunur. Burada engelleri aşmak ve karakterlerin kilidini çözmek için çaba göstermeniz gerekiyor. Oyun, müzikleri ve grafikleri ile de bir adım öne çıkıyor.

SortPuz: Water Sort Puzzle Game

Bir tür bulmaca oyunudur. Başta çocuklar olmak üzere hemen herkesin ilgisini çeker. SortPuz: Water Sort Puzzle Game ile eğlenceli dolu anlar yaşamak söz konusudur. Aynı renkteki sınıflandırmaları farklı türlerdeki bardaklar ile eşleştirmeniz gerekir. Basit bir arayüzü vardır ve kolay şekilde oynanır. Sıralama işlemini kolayca yerine getirebilirsiniz. Öte yandan SortPuz: Water Sort Puzzle Game adlı oyun, mantıksal becerilerinizi devreye sokmanız gereken bir oyun türüdür. Oyunda ilerleme kaydettikçe artan bir zorluk sistemi öne çıkar. Bu da onu daha bağımlılık yapıcı ve zorlu hale dönüştürür.

Dead Trigger: Tiroteio Zumbi

Mobil oyun tutkunları tarafından en sevilen oyunlardan biri de Dead Trigger: Tiroteio Zumbi adlı oyun olur. Birinci şahıs nişancı ile hayatta kalma oyun tarzlarını birleştirir. Dead Trigger: Tiroteio Zumbi ile amacınız ise yaratıkların istila ettiği bir kentteki zombileri yok etmektir. Kolay kontrollere sahip olan Dead Trigger: Tiroteio Zumbi, akıcı bir oynanış deneyimi sunar. Diğer yandan iyi grafikleri ve basit arayüzü ile bir adım ön plana çıkar. Oyunun dört görev modu mevcuttur. 

Transport Tycoon Empire: City

Strateji ve simülasyonu birleştiren bir oyun türüdür. Bu oyunda küçük bir kasabayı kontrol edersiniz. İş adamı bir belediye başkanını yönetirsiniz. Toprakları genişletmek, toplu taşıma için yeni yollar ve binalar inşa etmek gibi çeşitli görevleriniz bulunur. Transport Tycoon Empire: City, esasen eğlenceli bir ritim ve akıcı oynanış ile dikkat çeker. 

Legends of Runeterra 

Oyuncuların en çok sevdikleri oyun seçeneklerinden biri de Legends of Runeterra adlı oyun olur. Son derece rekabetçi bir stratejik kart oyunu olarak oyunculara sunulur. Legends of Runeterra ile rakibinize karşı zafer elde etmek için şansınıza ve becerinize güvenmelisiniz. Oyun, çok sayıda kart seçeneği içeriyor.

The Grand Mafia

Mobil oyun tavsiyeleri arayanlar için iyi bir tercih olan The Grand Mafia, kendi grubunuzu yaratmanız ve yeraltı dünyasına hükmetmeye çalışmanız gereken bir tür strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyun esnasında çok çeşitli düşman türleriyle karşılaşırsınız ve çetenizi güçlendirmek için başarılı üyelerle iş birliği yapmanız gerekir. Aralarından tercih yapacağınız çok farklı suçlu kategorileri mevcuttur. Bu nedenle belirli görevlerin üstesinden gelmek için akıllıca seçim yapmanız önemli. Oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir deneyim yaratan eşsiz bir oyundur.

BENZER BLOG BAŞLIKLARI
Brawl Stars Nedir? Nasıl Oynanıyor?

Brawl Stars nedir? Nasıl oynanır? Sistem gereksinimleri neler? Bu başlık altında oyun hakkında bilgiler sunuyor olacağız.

1 Yıl Önce
Brawl Stars İsim Önerileri ve Şekilli Havalı Nickler

Brawl Stars için en iyi ve havalı isim önerileri burada! Elmas, hazır hesap ve random hesap satın almak için tıklayın.

2 Ay Önce
Bilgisayara Brawl Stars Nasıl Yüklenir?

Bilgisayara Brawl Stars nasıl yüklenir? Adım adım rehberimizle Brawl Stars'ı PC'ye indirip kurun ve oynayın. Detaylar için tıklayın!

2 Ay Önce