İNDİRİM!
İNDİRİM!
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
1 Yıl Önce
322 Görüntülenme 1 dakika, 55 saniye

BlockField Nasıl Oynanır?

BlockField Nasıl Oynanır?

Sevilen aksiyon oyunu Blockfield nasıl oynanır? Siz değerli okurlarımız için bu sorunun cevabını vermeye çalışıyor olacağız.

Günümüzde pek çok oyun bizlerin karşısına çıkıyor. Bu oyunlar arasında Counter-Strike veya Valorant gibi savaş oyunları da yer alıyor. Mobil oyuncular için de birçok aksiyon tarzı oyun hayata geçirilmiş durumda. Bu oyunlar arasında Blockfield oyunu bulunmakta. Oyun, basit grafiklere sahip olsa da özellikleri bakımından muazzam bir deneyim vaat ediyor.

BlockField Nedir?

Blockfield, aksiyon ve parkur oyunu olarak bizlerin karşısına çıkmakta. Mobil oyunculara eğlence dolu anlar yaşatacak olan bu yapım sayesinde kullanıcılar, 6 farklı oyun modundan biriyle oynayabilecek. Bu oyun modları arasında parkur tamamlama, bıçak bıçağa, silah ile savaş ve bunun gibi birçok mod yer alıyor. Eğlenceli anların adresi Blockfield’den geçiyor.

Oyunun 6 farklı oyun modu bulunsa da gerçekçilik açısından bazılarına yeterli gelmeyebilir. Oyun her ne kadar gerçekçi grafiklere yer vermese de çok oyunculu olduğu için kullanıcıların en iyi şekilde eğlenmesine olanak tanıyor. Grafiklerin yanı sıra oynanış sizin için önemliyse bu oyun tam size göre.

BlockField Nasıl Oynanır?

Bu oyunu oynamak için yapılması gereken şey Android veya iOS işletim sistemini kullanmak. Android için Play Store üzerinden oyunun sahibi olunabilmekte. iOS için ise App Store uygulamasını kullanmak gerekiyor.

Eğer Windows veya Linux gibi işletim sistemlerinin kullanılması isteniyor ise bu doğrultuda Bluestacks gibi bir Android emülatör kullanılması gerekir. Bu emülatörler, Android SDK’yı kullanarak oyunların çalışmasını sağlar.

BlockField Sistem Gereksinimleri

Blockfield nasıl oynanır? Bu sorunun dışında mobil oyuncular, oyunu oynamak için nasıl bir donanım ve yazılım ihtiyacı olduğunu merak etmekte. Android emülatörü kullananlar, kullanacak olduğu uygulamanın sistem gereksinimlerini incelemeli. Android veya iOS için ise aşağıdaki kriterler göz önüne alınmalı.

Android

  • Android 5 veya üzeri işletim sistemi
  • 154 MB depolama alanı

iOS veya iPadOS

  • iOS 10 veya üzeri işletim sistemi
  • iPadOS 10 veya üzeri işletim sistemi
  • 710 MB depolama alanı