İNDİRİM!
İNDİRİM!
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
TÜM KATEGORİLERİ GÖRÜNTÜLE
⭐%100 TR│40-120 SKİN  MAİL DEĞİŞEN RANDOM HESAP

Valorant

#47990 Mail Değişen Son güncellenme : 2024-05-13 09:05:57

⭐%100 TR│40-120 SKİN MAİL DEĞİŞEN RANDOM HESAP

Hesabın Tüm bilgileri değişir. (renk paketi ve yükseltmeler skinden sayıılmaktadır)Hesaplarda istanbul sunucu bulunur yani tr/eu karışık hesaplardır. Sorunsuz internet sorunu olmadan oyun oynayabilirsinizMağazamızda ki diğer ürünlere de göz atarak sizin için en iyisini bulabilir ...


Otomatik Teslimat
Güvenilir Satıcı
299,90 TL

Özellikler

Skin Sayısı: +1 Skin

İlan Detayları

Hesabın Tüm bilgileri değişir.

 (renk paketi ve yükseltmeler skinden sayıılmaktadır)

Hesaplarda istanbul sunucu bulunur yani tr/eu karışık hesaplardır. 

Sorunsuz internet sorunu olmadan oyun oynayabilirsiniz

Mağazamızda ki diğer ürünlere de göz atarak sizin için en iyisini bulabiliriz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7/24 Aktifizdir.Dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hesaplarda çıkma ihtimali yüksek olan skinler ;

CHAMPİONS FULL SETT

EJDER FULL SET

YAĞMACI FULL SET

DELİPOP FULL SET

ASİL FULL SET

ASİL//2.0 FULL SET

Ejder Vandal

Yağmacı Vandal

Köken Vandal

Asil Vandal

Delipop Vandal

Ufuk Vandal

İon Phantom

Oni Phantom

Blastx Phantom

Delipop Phantom

Ejder Judge

Ejder Frenzy

İyon Phantom

Ejder Ateşi Hançer

Asil 2.0 Odin ve Phantom

Asil Phantom

Asil Balta

Delipop Balta

Delipop Bıçak

DAHA SAYAMADIĞIM OYUNDAKİ TÜM DEĞERLİ SKİNLER.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hesaptaki renk paketleri skin olarak sayılmaktadır.

Hesap değişim şartlarımız: 

  • Hesabın kullanıcı adı/şifresi yanlışsa
  • Hesaplar banlı ise
  • Hesapta vaad edilen skin çıkmaz ise
  • Hesabın Bilgileri değişmiyor ise
  • Hesapda istanbul sunucu yoksa ( eu veya tr değil ise )

DİPNot : 

  • Hesaba girerken video kaydı açmalısınız video kaydı olmayan hesaplarda değişim yapılmaz.



Henüz bu ilan için yorum yapılmamış.

Güvenli ve Sorunsuz Ödeme

Sistemimizde kart bilgileriniz herhangi bir şekilde kaydedilmez ve bakiye yükleme işlemi için 3D SECURE onay sistemi kullanılmaktadır. Ödeme sağlayıcısı olarak, Türkiye'nin lider ödeme şirketleri ile iş birliği yapmaktayız. Bu sayede, güvenli ödeme işlemlerini müşterilerimize sunarak, ödemelerin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyoruz.

Otomatik Teslimat ile Epin Ürünlerine Kolay Erişim

EPİN ürünlerini beklemek zorunda kalmadan, otomatik teslimat sistemimizle 7/24 satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürün saniyeler içinde size teslim edilir. Hızlı ve güvenilir hizmetimizle müşterilerimizin memnuniyetini sağlıyor ve ihtiyaç duydukları ürünlere kolayca erişmelerini mümkün kılıyoruz.

Satış Sonrası Destek

Müşterilerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, sadece satış öncesi değil, satış sonrasında da sizlere destek vermeye hazırız. Haftanın her günü destek ekibimizden anlık yardım alabilirsiniz. Alışverişinizle ilgili herhangi bir sorun yaşamanız halinde, deneyimli ekibimiz size yardımcı olmak için hızlı bir şekilde hareket edecektir.

Tam Güvenlik

Sizin güvenliğiniz bizim için çok önemli. Satın alacağınız ürünlerin tedarikçisi olarak, "Sorun yaşar mıyım?" gibi korkularınızı bir kenara bırakmanızı sağlıyoruz. Kişisel bilgileriniz ve ödeme işlemleriniz tamamen koruma altındadır. Böylece, alışveriş yaparken gönlünüz rahat olsun.

GameMagazam Kapak Fotoğrafı
GameMagazam Profil
GameMagazam Onaylı Hesap Kurumsal Plus Acemi Satıcı
239 Başarılı İşlem
Satıcının Tüm İlanları
  • Hesap.com.tr, alışveriş süreciniz boyunca ödemenizi güvence altına alır. Ürünün satıcısı, iade veya teknik destek gibi konularla ilgilenerek alışveriş sonrası süreci sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Siz de bu sayede, güvenli bir alışveriş deneyimi yaşarsınız.
  • Telefon numarası veya sosyal medya hesapları gibi kişisel bilgilerin ilan başlığı ve açıklamasında paylaşılması yasaktır. Bu tür bilgilerin paylaşılması halinde, ilan ve hesabınız tespit edildiği takdirde kapatılacaktır.
  • Takas işlemleri kesinlikle yasaktır ve herhangi bir olası sorunda her iki tarafa da destek sağlanmamaktadır. Bu kural, müşterilerimizin güvenli bir alışveriş deneyimi yaşamasını sağlamak amacıyla uygulanmaktadır.
  • Hesap satışları sırasında, satıcının hesabı geri alma girişiminde bulunması halinde, alıcı şikayet ettiği takdirde, satıcının tüm kişisel bilgileri savcılık ile paylaşılacaktır. Bu kural, müşterilerimizin güvenli bir alışveriş deneyimi yaşamasını sağlamak amacıyla uygulanmaktadır.
Yardım Merkezine Gidin